Kız arkadaşımla yaklaşık 6 aydır çıkıyoruz. Kendisini ilk defa makyajsız gördüm. Cildi çok kötü. Pürüzlü ve sivilceli bir cildi var. Ayrıca makyajlı haliyle neredeyse 2 farklı kişi gibi gelmeye başladı. Kendisinden soğumaya başladım ama bunu ona nasıl söyleyebilirim? Sizce bu yaptığım doğru olur mu? Makyajsız halilye çok tiksindirici geliyor :( Bir insan nasıl kendini bu kadar kamufle edebilir ki. Şaka gibi!
Cevabın nedir?
+1 yılMakyaj insanı çok farklı bir hale getirebilir. Doğrudur. Fakat siz kızarkadaşınızın kalbine ve ruhuna değil bedenine bakıyormuşsunuz. Sizin bakış açınıza katılmıyorum. Bir insanı sadece bedeniyle yargılamak haksızlık. Fakat bu sizin görüşünüz ve kızarkadaşınıza karşı olan isteğiniz. azalmış. Bir kadının ileriki yaşlarda fiziksel güzelliğini kaybedeceğini henüz anlamışsınız. İçinde bulunduğunuz yaş grubu bir genç kızın en güzel yaşlarıdır. Hayat bir değişimdir ve genç bir kız ilerleyen yıllarla birlikte daha özel bir insana dönüşür. Bu döngü henüz size hitap etmiyor. Bunu anlayacağınız zaman da gelecektir. Fakat kızarakdaşınızı bu bekleyişle yormaya, kendisinden hoşlanmayan bir adamla vakit kaybetmesine yol açmaya hakkınız yok. Kız arkadaşı için "tiksindirici" kelimesini kullanan bir adamın o genç kızı bir an önce serbest bırakması yapacağı en doğru davranıştır. Lütfen ama lütfen kendisinden ayrılırken güzelliğinden bahsetmeyin. Bunu yapmak onun kalbini kırar, özgüvenini yok eder. Bir bahane uydurup ayrılın. Bunu ona borçlusunuz.
Son olarak o kızın neden makyaj yaptığını da anlamaya çalışın. Belli ki size değer veriyor. Makyaj bir kız için büyük bir eziyettir. Kimse keyfinden yapmaz. Tıpkı traş olmak gibi. Sevimsiz ve tatsız bir işlemdir. Buna sizin için katlanıyor. Size kendini güzel gösterip layık olmaya çalışıyor. Ben olsaydım böyle bir kızı gösterdiği çaba için takdir eder ve onu sadeec dış görünüşüyle değil bir bütün olarak görüp öyle değerlendirdiğimi anlatırdım.41 Yorumla- +1 yıl
Çok duygusal di...
En İyi Cevaplar
Yeminle tam tersi benim kiz arkadasim makyaj yapmayi bir sever bir sever igrenirim kacip kurtulasim gelir. Ama uyurken makyajsiz halini gorunce okadarmi tatli olur bir insan melek desen melekler kiskanir guzelligini.
Cevap kandirma kendini sogumussun zaten ondan at kurtul.10 Yorumla
+1 yılDış görünüşe böylesine çok takılan sığ herif. Bende normalde acayip bakımlı bir hatunum (ama sade makyajla) son zamanlarda kendimi sırf dış görünüşe böylesine kaptıran insan müsvettelerinden korumak için dış görünüşüme daha az önem veriyorum, daha kapalı giyinmeye başladım mesela. Bana gelen zekama gelsin, karakterime gelsin diye...
24 Yorumla
Soran+1 yılDışı görüp seversin içini tanıyıp bağlanırsın. Ruhlar aleminde yaşamıyoruz hanımefendi. Sen evde kalırsın valla.
- +1 yıl
Bir kızın evde kalma sebebi görsellikmidir! vallahi sığ bir herifsin billahi. Evlensen karın hamile kalsa nası olur acaba... Ben istemem senin gibisini, o yüzden kendimi dış görünüşle değil, öncelikle karakter ve zekayla sunmaya devam ;)
Soran+1 yılBen gibsini zor bulursun zaten :S
- +1 yıl
Aman üstü kalsın
+1 yıl:D:D ben az makyaj yapıyorum.. makyaj yaptığımda aynana başka bir insan görmek istemiyorum en çok buna dikkat ediyorum.. bazıları gerçekten abartıyor bambaşka biri oluyor çok arkadaşım var öyle.. ama sende sevmiyomuşsun demek ki ayrıl onuda üzme sana gittikçe bağlanır falan yazık..
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıcam artık yapacak bişiy yok
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
21Cevap
bir maskeyi sevdiğini, ardındaki duygulara ve düşüncelere hiç yer vermediğini ve güzelliği tüm bu hissettiğin duygulardan daha değerli gördüğünü kabul et.
ayrıca, güzel olabilmek için elinden geliyorsa onu rahatlatmanı, makyaja bu kadar boğulmaması gerektiğini, bunun onun cildi için çok daha zararlı olduğunu vs.
neyse boşver.10 YorumlaGerçekten sevdiğine emin misin? Demek ki gerçek yüzü öyle olmasa bile bir kaza sonucu o hale gelseydi bırakıp gidecektin.
Yürüyen pudralar çok elbette. Bundan sonra makyaja kanmazsın heralde :)33 Yorumla- +1 yıl
Ama kaza başka bişey bu durum başka.
Soran+1 yılEn iyisi doğal güzelliğe sahip birini bulmak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim cildimde çok bozuk lekeli çilli delikli sivilceli falan eski erkek arkadaşım bir keresinde beni öpmek istedi bende sivilce olduğu için uzak durdum çekiniyordum o da kendine çekti ve yüzümü öptü her yerini anlata bilmişimdir umarım nedenini bir türlü anlamadım amam bütün arkadaşlarım onun gözünde kayma olduğunu söylerdi ama ben 3 yıl hiç fark etmedim :)) (aldattı terk etti ) ama olsun sevdim ve mutluydum beni mutlu ediyordu sevgi böyle bir şey işte
02 Yorumla
Soran+1 yılTencere kapak misali işte. Seven seviyor demek ki.
Cevap sahibi+1 yılartık sevmiyor o ama zamanında sevmiştir heralde sevmese bu kadar sıcak candan olamazdı
+1 yılNe desem bilemedim. Aşk dış görünüşü bile önemsemeyecek kadar derin bir duygu aslında.
32 Yorumla
Soran+1 yılUlaşamadık o duyguya demek ki.
- +1 yıl
öyle olmuş :)
+1 yılburadanda anlaşıldığı gibi artık HİS diye bir şey kalmamış.. sizin ben aşkınızın sevginizin hımınnaaa koiiimm aşkıda kirlettiniz
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir cok insan bunun yüzünden evlenince bosaniyor onun icin önceden makyajsiz görmek iyi olmus :D
ama bence sen onu sevmiyorsun sevsen kusurlariyla severdin21 Yorumla
Soran+1 yılUcuz yırttık desene.
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. mümkündür. Tercih senin artık sevmiyorsan uzatmadan ayrıl.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen makyajsız hiç sevemedim :(
Diyorum işte çok makyaj yapmayın diye dinleyin beni sonra durduk yerde niye ayrıldık diyolar.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeşe hanım gerçekten berbat bir psikoloji :( Neden makyaj yaparlar ki...
+1 yılMakyajsiz evde bile gezmem kimse makyajsz güzel degil
07 Yorumla
Soran+1 yılSenin işinde zor tabi. Evde kalma ihtimalin var.
- +1 yıl
Ne alakası var ben çoğu zaman dışarı çıkarken bile makyaj yapmıyorum ve gayet memnunum
- +1 yıl
Ben mi evde kalcam hahahburdan 'bn majlkyajsizda guzelim ehüehüeh ' mesajlari veriyosunz yemezler allah bilir göbekli paçoz kizsnz hepiniz
Bn aksam ancak eve girebiliyorum sevgilime de en güzel halimle görnyorum
Makyaji gectm eywliner in ne olduğunu nasl cekildiğni bile bilmyorsnz da ondn grupca b. k atma çabalarndasnz kezolar - +1 yıl
Göbekli paçoz dediğin kişi ajansta canım ;* ve eyeliner'ı da yeri geldiğinde gayet de güzel çekerim. Kezonun da konuşma tarzından kim olduğu belli, hadi belki anlamazsan açık açık yaziyim KEZONUN EN ALASI SENSİN. Ayrıca sen bu bozuk ağzınla kültür seviyeni de belli etmiş oldun. Çok yazık. Ve evet ben "makyajsız da güzelim" sen makyajsız güzel değilsen bizi de çekememezlik yapma lütfen :*
- +1 yıl
Ajanstaymış tabi tabi kezonu yaşam savaşisn adeta
At foto millet güzel görsün madem
Soran+1 yılKapağına kurban coco :D
+1 yılahaha Allahtan makyajsız halimi gören yok :D büyük hata yapmş kız
01 Yorumla
Soran+1 yılBak bu profildeki halın çok güzel. Ama altında kim bilir ne çirkin birşey yatıyordur söylediğine göre :S
Tabii ki doğru! Asıl malzeme ortaya çıkmış, ayrı boş ver lan.
01 Yorumla
Soran+1 yılHarb bırakıcam ya
+1 yılpürüzlü yüzde makyaj da pek güzel durmaz zaten ama demek ki sen kızın gönlünü beğenmemişsin tipe odaklısın. ayrılman daha uygun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arkana bakmadan kaç :P
İyi oluyor bu kızlara 3 kilo boya ile geziyorlar sözüm ona güzeller al işte gördün güzelliği :P10 Yorumla
+1 yıle yuh diyorum yani yüzünde sivilce var diye insan igrenir mi kimse mükemmel degil kimse. bunu ona sakın soyleme. sence ne hale gelir düsünsene. bir kıza böyle bisey söylenir mi sence. yapma.
00 Yorumla
+1 yılAşırı kamufle makyaj= yalan ve dolandırıcılık
Ama her şey de güzellik değil ya, bence kızın iç güzelliğine de bak derim. Yani karakteri iyise ayrılma.00 Yorumla
+1 yılayrıl ozaman gerçek halini beğenmediysen makyajlı halini napasın
10 YorumlaHahahaha :D dehle aga kızı. Yapıcak birşey yok maalesef. Ama direk makyajsız g. tüme benziyorsun deme kıza başka sebep bul yazık :D
00 Yorumla
+1 yılYüzünden başka güzel olan hiç mi bir yönü yok ki sogudun böyle
05 Yorumla
Soran+1 yılYani göğüsleri büyük ama...:S
- +1 yıl
Allah seni kahretsin !
Soran+1 yılHaydaaa. Soru soruyorsun cevaplayınca bela okuyorsun :S
- +1 yıl
E sen kızın vücuda ve görselliğine değer verecek kadar karaktersizmişsin ama ben ne yapayım şimdi? baksana ne soruyorum ne cevap veriyorsun. yazdıgımı tekraer oku bakayım
Soran+1 yılYa ben fiziki olarak anladım ne bileyim :S Sempatik biri, güler yüzlü vs. vs. işte :)
Anlayamadığım o makyaj silindiğinde çok kötü görünen sivilceleri nasıl bir ustalıkla kapattığı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok kotusun bence :S makyajsız her kız biraz farklıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bu çirkin çıktı bildiğin :S
makayaja gerek yok içiyosan güzelsin de :D sevmemişsin zaten ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bu yaptıgına adilik denir.. yüzünde sivilce varmıs cok komiksin ya.. kendine bir baksana sen aynada cok mu mükemmelsin? sen de kendini baya kamufle etmişin zaten kız görse gercek yüzünü bastan bitirirdi. bosver sen bitir kıza yazık..
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendi aynı durumda olsa hosuna gider miydi acaba...
Yaşı kaç. küçükse belki geçici şeylerdir.. ama bir kere tiksindin ya bitti bu iş )
00 Yorumla
+1 yılKıza üzüldüm senin gibi biriyle beraber olduğu için.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılMakyajı her zaman yapamaz sen en iyisi ayrıl sende kurtul oda kurtulsun.
00 Yorumla Abarttin bence puruzlu sivilceli yuzde makyaj da garip durur. Senin dedigin gibi kamufle olmaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen anlayamamışsın sende kabahat kızn günahı ne.. sen kendini bir doktora göründür..
32 Yorumla- +1 yıl
Agzina saglik
Cevap sahibi+1 yılSağolasın..
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşım hangi devirde yaşıyorsun tadavisi diye birşey var cahil kalma bu kadar. gönül güzelliği diye bişey var ondandamı iğreniyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılicinde kiza karsi hicbisey hissetmiyorsan bence ayril arkadasim.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olacak gibi. :S
+1 yılbence kısılık onemlı demek kı malzeme vard o kız makyajdan sonra güzel oluyor
00 YorumlaAyrıl kızdan
sağlam karakterli birini bulsun56 Yorumla
Soran+1 yılBen kandırıldım tabi onun hesabını soran yok :S
+1 yılkardeşim afedersin sen gavat mısın? kız arkadaşını her koşulda sevmen gerekirsen makyajlı/makyajsız diye ayırt mı ediceksin? üstelik burada konuda açıyosun , ayıp be ayıp! az insan ol da utan kendinden.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet gavatım. Anneni gönderebilirsin.
- +1 yıl
aynı zamanda karaktersizin tekisin söylemeyi unutmuşum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir dahaki sefere makyaj yapmayan bir kız bulursun cildi guzel olan makyaj yapmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğal güzellik lazım bana :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma arkadaşım lütfen, sevmek varken iğrenmek olmaz. Kötü bir şey yapar, adilik yapar haklısın derim de, yani böyle bir durumda kıza yazık.
00 Yorumlabence sen kendinden iğren.
42 Yorumla- +1 yıl
Agzina saglik
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla makyajın zararları diyoruz makyajı azaltmam lazım :)))
00 Yorumla
+1 yılSeni allah kahretsin. anlayabilio musun? Kahretsin
26 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptım be :S
- +1 yıl
Sus sus tokatlayasim geldi sus
Soran+1 yılYavaş vur o zaman.
- +1 yıl
Git engelliyorm arkadasim.
- +1 yıl
Konuyu
Soran+1 yılBye
eger sevseydin onu her haliyle kabullenirdin
37 Yorumla- +1 yıl
Evet bu konu sahibine küfür edesim geldi
Soran+1 yılDemek ki o kadar sevemedim.
Soran+1 yılKarşılık veririm bak :S
Soran+1 yılBen önce tipe sonra içe bakarım.
Soran+1 yılTipim güzel.
maskeli sevdim ben seni de anlar..
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu hiç öyle ya :S
Ne desemiki sana. Kendisine anlat benc3
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlatılır ki ya. :S Makyajsız beğenmedim mi diyeyim?
Badanasız evleri sevmem filan de belki anlar.
02 Yorumla- +1 yıl
ahahah
Soran+1 yılÇok ayıp olur ya :S
+1 yılGörünüşü için mi seviyorsun?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Demekki dış görünüse kapılmışsın
20 Yorumla
+1 yıl6 aydır makyajsız görmedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılValla yeni gördüm :S
- +1 yıl
ohooo sende makyajsız bir kız ne kadar kötü olabilir ki tanıdığım çirkin kızları hayal ediyorum da ne biliyim hep o yüze alıştın belki kötüyü görünce soğudun
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl o zaman. kandırma kızı.
00 YorumlaAyrıl gitsin. Zaten hiç sevmemşsin ki sen onu
10 YorumlaYavaştan yolunu al uzaklaş :)
00 YorumlaÇoğu kadın öyle güzel oluyor malesef.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli dış değil iç güzellik. Çok ayıp.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Ayrıl o zaman devam etme
00 Yorumla
+1 yılBen birgün makyajsız gördüm tanıyamadım :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılacımasız gerçekler
00 Yorumla Bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKese kagidi pampa. d
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!