Surekli makyaj yapan bakimli bir bayani makyaksiz gorunce ne hissediyor erkekler? Hayal kirikligimi soguma ve yabancilik hissi mi yoksa olagan bir durum gibi mi? hisler hissedilenler aklidan gecenler neler acabaa erkek gozuyle?
Cevabın nedir?
Bn bazen yapiyorum bazn yok bu resimde sadece mascara var yapmadgm zmn insanlar fark etmiyo bana hatta bosuna yapiyosun diyolar cildime ztn nadir yaparm dugunlerde ozel gunlerde falan bazen cok yaparm ama genelde gunluk ya sadece mascara ya da hc. Ve insanlar fark etmiyo cok sukur
01 Yorumla- +1 yıl
Makyaj bagimlik yapio yea arasira bazi bazi iyidir surekli deel
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBidefa esimin bir arkadsinda kaldik mecburen sabah kadini gorunce cok sasrdim nolmus bu kadina nesi var diye kndi kndime baya bir dusundum sonra farketttimki surmesi yok hic surmesz gormemistim. Surme bile bukadarmi degistrr insani hayret ettm valla
01 Yorumla- +1 yıl
Kadin icin icler acisi bir durumm yaa benimde cok kafama takilir makyaja alistrmamak lazim insanlarin gozlerini
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. media.tumblr.com/.../...line_mpbfyuIZB41qz4rgp.jpg
www.ahmetcetintas.com/.../...%B6r%C3%BCnce-ben.jpg
www.ahmetcetintas.com/.../...C4%B1-duyunca-ben.jpg22 Yorumla- +1 yıl
Tam. olarak ifade etmissin ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
53Cevap
Kızların makyajlı haliyle makyajsız hali arasında bazen çok ciddi farklar oluyor..
Direkt hayattan soğutan, insanı aseksüelliğe sürükleyen farklar..01 Yorumla- +1 yıl
Vuhhuuuuuu. Hele bazisi profesyonel makyaj yapar goz kocaman burun minicik kalir dudaklar kalin. Offf dersin tas. Ta ki suyu sabunu gorene kadar
+1 yılBen genelde bir kıyasa girmem ama ayrıntıları gözümden kaçırmam ve şunu söyleyeyim bir kadının makyaj yapması iyiye işaret kendine bakan insanı severim o sallayan erkeklere bakma sen onlar sanki karizma olmak için uğraşmıyorlar mı?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen herzaman makyaj yaparım.. ama yuzum cok purussuz diye.. cok lekeli ve izli. Sevgilim beni hep makyajla gorur. Annemler bile oyle.. sabah kalktıgımda ilk is yuzumu temizleyip bb krem surmek oluyor cok utanıyorum yoksa. sevgilim bu durumu biliyor acıkladım ona da ama o beni sevdigini soyluyo.. yuzumun gercek halini gormedigi halde. Gostermeye korkuyorum cok utanıyorum.. Nasıl olursa olsun kalbini seviyorum senin diyo bana ama yapamıyorum
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpuruslu pardon haha:)
- +1 yıl
Kac yasindasin canmm.
Cevap sahibi+1 yıl18 ..
- +1 yıl
Tam insanin kendini kabullenemedigi cagdasin. ama gelip gecici. Tazecik cildini eskitme makyajla. Erkekler cidden makyaja suse bakmiyor. Bnce cildini rahat birak.
Cevap sahibi+1 yılAma bb kremin zararlı olmadıgını soyluyorlar
+1 yılhastalar mı diye düşünüyorum ben genelde. çünkü hele gözlerinde birşey yoksa böyle sönük falan bir tuhaf geliyorlar gözüme :)
14 Yorumla- +1 yıl
Gece boyu aglamis cokmus dagitmis gibi demi
- +1 yıl
aynen hatta bir kaç kere dalgınlığıma geldi hasta mısın diye sormuştum :)
- +1 yıl
Ufffff deme oyle deme deme fatmagul uzuluyor
- +1 yıl
hahaha :)))
+1 yılŞayet karşımdaki kız makyaj güzeliyse hayalete dönüyor. Her zaman doğal güzelliği savunmuşumdur ötesini tanımam. Makyaj bana ters
110 Yorumla- +1 yıl
Banada tersss
- +1 yıl
En fazla göz kalemi ve hafif parlatıcı kullanmasına ses çıkarmam ;)
- +1 yıl
Ancak profildeki kız sensen sende göz kalemi, ruj ve allık var gördüğüm kadarıyla nasıl ters. Abartmamak anlamında mı dedin?
- +1 yıl
Benim evet ama en makyajli halim orda. Abarti asla yokk
- +1 yıl
En makyajlı bu ise gayet iyi ;) Ancak saçlarınla çok oynamışsın. Boya saçlarını mafetmiş. Artık daha fazla boyatma uzasın normal rengine ve kalitesine dönsün derim. Nacizane bir erkek nazarından sana tavsiyem ;) Saçı boyayıp yıpratmanıza da çok kızıyorum.
- +1 yıl
Kızı gösteren en önemli aksesuarlardan birisi saçlar çünkü ;)
- +1 yıl
Kesinlikle haklisin. Dugune kadar ilismicem saclarima
- +1 yıl
Özellikle düğünde kızlara çok berbat porselen makyaj falan yapıyorlar makyajı aşırı abartıyorlar. Kızı güzelleştirme eklerine daha da çirkinleştiriyorlar. Sen sen ol abartma şimdiden mutluluklar darısı başımıza (çok zor ama olsun)
- +1 yıl
Amin sagol canim olacak herkes bigun evlenecek kacis yok.
- +1 yıl
Rica ederim. Evleniriz elbette ama sevdiğimizle mi evleniriz orası muamma işte ;)
Direk hasta veya morali bozuk bir sorunu oldugunu falan dusunuyor cogunlugu , her zamanki makyajli halinden daha cansız gozuktugu icin
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bennde tam olarak oyle dusunuyorumm
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni sürekli makyajlı gören iş arkadaşlarım, erkek arkadaşım bir kaç kez makyajsız gördü şaşırdılar ama iyi yönde bir şaşkınlık :D sen bu kadar güzelken o kadar boya ne diye sürersin dediler :) güzelide çirkin yapıyormuş bunu anladım
02 Yorumla- +1 yıl
Iste onu duymak ne guzeldir ne guzel
Cevap sahibi+1 yılçok güzel :) ben kötü göründüğümü düşünürken gerçek duygularla öyle söylenmesi çok iyi geliyr
paspallık yakışmıo bayanlara ben bakımloı abartı olmamak kaydıyla makyajı destekliorum bayanda... ama sabah kalkmıs hallerine cok tanık oldum bilhassa ünivde...
04 Yorumla- +1 yıl
Sonuc nasil oldu?
- +1 yıl
yani başta uzaklaşıorum zaman tanıorum bakım makyaj falan yapsın die oda bayagı uzun sürüo :) sora kendini buluo modunu yakalıo... iltifatlar falan edince yakalıoruz aynı frekansı ama aşırı yüzüne pudra süren bayanlardan tiksindim şahsen delil delik oluo mahfediolar kendilerini bence
- +1 yıl
Kiyamam. Hep sizin yuznuzden hain erkekler. Gorsellik diye diye omrumuzu curuttunuz be ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil bana göre.. Bazen makyajsız da görmeliyim.. Hatta hayatının çoğunu makyajsız görmeliyim.. Mesela evlendiğim zaman sabah uyandığı zaman makyajsız olacak..
04 Yorumla- +1 yıl
Eveeet surati makyajsiz olacak sabah sabah agzi acliktan kuruluktan kokacak faha neler neler var da stopp
- +1 yıl
Yani.. Bence insan kendi gibi olmalı.. Çünkü sürekli özentili aşırı bakımlı olunduğu zaman evlilikte sorunlar ortaya çıkacak.. Söylediğiniz gibi o anda o kişi tiksinebilir o kişiden.. Kendi kendine kuşkulanmaya başlar.. Bununla nasıl evlendim, nasıl hoşlanıp sevipte hayatı paylaşıyorum diye aklından geçebilir. Tabii ki normal birşey herkesin ağzı kokabilir.. Bence olduğu gibi olmalı insan..
- +1 yıl
Kesinnliklee bak ben makyajliylen gelip gecici sevgililerim oldu makyaj yapmayi biraktiktan sonra hayatimin erkegiyle karsilastim. Bosuna suslenmisim yillarca :)))))
- +1 yıl
Cıkg haksızlık etme kendine :) Bazı erkekler sadece güzelliği düşünürler.. Fizik güzel olsun yüz güzel olsun cinsellik güzel olsun bir de midem doysun tamam.. Vede karşındakini düşünme.. Doğru bu değil işte.. Sonra da boşanmalar meydana geliyor.
+1 yılBu gibi durumlarda söylenecek söz ; evlenmeden önce sevgilinizi bir yıkayın sonra düşünün.
23 Yorumla- +1 yıl
Hahaaaaa :)))) süper
- +1 yıl
Kullanma talimati koy yaninada. Yikamadan kullanmayiniz. Yikanmayan makyajlardan uretici firma sorumlu degildir diye. Asfd.
- +1 yıl
ya işte öyle
+1 yılGözüme hasta görünüyorlar, makyaj guzeliymis meğer diyorum. Özel zamanlar hariç makyajı gereksiz buluyorum
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/Od6Xy0.jpg
demesene öyle üzülüyorum. s. s. s01 Yorumla- +1 yıl
Annecim. demet akalin olmus mu ya hic haberim olmamisti allah raamet eylesin amin. Asfdddf.
+1 yılböyle :DF:D:Fd
https://i.hizliresim.com/R6Z5Po.png35 Yorumla- +1 yıl
:D:DDD:Dd. d:Dd
- +1 yıl
O uzayan sey ne ki
- +1 yıl
adamın boynu :DF:Dd
o kadar şaşırmış ki geriye doğru yaslanıyor işte boynu zürafa gibi oluyor :DF:D:Fd - +1 yıl
Anoooommm;)
- +1 yıl
babooooooooooomm :DF:D:Fd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVize haftası geldi. Bu hafta boyunca çoğu kız makyajsız gelir. O yüzden vize döneminde kız beğeniriz genelde :D Güzelse normalde de güzeldir
22 Yorumla- +1 yıl
Ilim bilim yuvasinda boylesine akilci yaklasim yakisir ataturkunn evlatlari. Seviyoruz sizleri.
- +1 yıl
Biz de sizi seviyoruz..
BURDAN ERKEK KARDEŞLERİME SESLENİYORUM
BEYLER EVLENMEDEN ÖNCE HOŞLANDIĞINIZ KIZI Bİ YIKAYIN DERİM :D12 Yorumla- +1 yıl
Evet hep destek tam. destek bu konuda beyleree
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 01 Yorumla- +1 yıl
Hasta dedim hastalanmis yazik riho ya
Canim erkeklerin o sadeligi severim laflarina bakma sen. Sade ol ay makyaj yapma ay kilo verme derler sonra fit makyajli bir hatun gorunce icine duserler. Makyajsiz halinle seni sevecek adam bulunur elbet. Ayrica kadina bakim terapidir 😉
11 Yorumla- +1 yıl
Bu erkekler varyaaaa sirf yok oyle degil boyle derler hep ama hakikat degismez. Makyaj severler isil isil makyajli bakimli bir kadin olunca kibarlasirlar. Aah ahh.
+1 yılmakyajla güzelleşen kadınları f errari görünümlü tofas olduklarını biliyorum:) amacım bir f errariye sahip olmak değil tofaş bile olsa oldugu gibi görünmeli o yüzden makyajını sildiğinde şaşırmıyorum sasırması gereken kendileri.
02 Yorumla- +1 yıl
Enemmm senin profil fotondaki ozguvenden buraya attirsana. Karsi odemeli olarak acilll ;)
- +1 yıl
çok yakışıklı olduğumu zat en biliyorum.:)
+1 yılMakyajsız görüncede beğenirsem evlenme teklif ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılniye makyaj doğrumu yaılmıyor pek anlamamda keşke hiç yapmasa diyebileceğim bazı kızlar var çevremde
00 Yorumla
+1 yılKafa güzelken, özellikle düğünde gördüğünüz kızlara bir de normalde, gündüz gözüyle bakın hemcinslerim :D. Aşağıdaki elemandan esinlendim, hakkını helal et @Dragovic :D.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben birkaç kez yaptım, telafi etmek bazen zaman alıyor :D Aynen öyle, anlayan anlamayana;yaşayan, yaşamayana anlatsın :D @Dragovic
Öyle birşey ile karşılaşmadım? ama ben kız arkadaşımı hep makyajsız beğendim çoğu erkekte makyaj siz kizzlardan hoşlanıyor tabi ki ciddi olanlar zevk peşinde olanları bilmem :-D
04 Yorumla- +1 yıl
Adnan hocanin kedicikleri ;)
- +1 yıl
Zewk makyaj ikilemi onlari hatrlatti bir an. Makyaj yapmamislar makyaj onlari yapmis hashajjajajaa
Sürekli makyaj yapan biriyle zaten normal arkadaşlıktan ileri gitmediğim için olsa gerek, makyajsız hali beni pek ilgilendirmiyor :)
00 YorumlaBen sevgililerime abartili makyajdan kacinmasini soylemisimdir hep.:))
02 Yorumla- +1 yıl
Kacinabildiler mi pekii
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim bana solgunsn az mı makyaj yaptn ddi ama doğal halim le de çok gördü bence sknti yapmiyo :):)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyajsız hali çirkinse soğuma olur tabi
Boyalarla nereye kadar güzellk önemli olan doğal güzellik06 Yorumla- +1 yıl
Dimi ya
Cevap sahibi+1 yılMakyaj sadece bakım ve biraz güzellikleri ortaya çıkarma amaçlı olmalı bence hafif sade
- +1 yıl
Sari sac kara kas al sana renk cumbusu dogal makyajj
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan iç güzelliği :D asdaffada :D
- +1 yıl
He he olmuslerin ruhunu cagir kiz istemeye giderken.
Cevap sahibi+1 yılOnların işin şakasi dış guzellik önemli tabi hersabah uyandığımda o yüzü görücem ben l*n :D makyajla güzellik orda kaybediyo işte :D
Aldığım karpuzun kelek çıkması ile eş değer bir hissiyat. ''Kelek ama para verdik, bu seferde böyle olsun.''
00 Yorumla
+1 yıldaha sevimli bulurum. özünü gördüğüm için yakın hissederim :D
13 Yorumla- +1 yıl
Kuzu yaa
- +1 yıl
kuzu ne ya :D aslanım ben ayıyım öküzüm :D
- +1 yıl
Ahahahahhahahahahahahahaahahhahaahhaahhahahahhahahahaahhahh vala uykum kacti kahkaha atmaktan ;))))))))
+1 yılbir kadının makjaysız halini gördemen sevgili olduk demiceksin
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinnnnnnnnnnlikleeeeee
- +1 yıl
o durumda sevgilim diyebiliyorsan sonrasında srun yok :Ds
Güzelse harbiden salakmis bu kız
Cirkinse bir kutu filli boyada benden ulan02 Yorumla- +1 yıl
Yuru be :))))))) kim tutar seni aslanimm
+1 yılilk başta bir kim oldunu çıkarmaya çalışıyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahahhah
+1 yılAbartanlar var hiç sürmeyince hasta sanıyorum. Artık nasıl mahv etmişse makyaj
00 YorumlaBidaha isimlerini soruyorum ben yanlış olmasın diye.
00 YorumlaMakyajin dozuna bagli bazilari majyaj diye modifiye yapiyor kendine ;)
00 Yorumlahayır olmaz bır bayanın en guzel halı ne zamandır bılıyomusun sabah uyandıgı andır
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ya sabahlari aynaya bak bak doyamam. Bazen aynadaki aksimi opesim gelir. Ne tatliyim ben sabahlari yaaaa. Ama gun icinde suratim kadavraya donuyo yorgunluktan
Gizli Üye(36-45)+1 yılMakyajin gercekten gizledgine inaniyormusunuz gerçek yüzünüzü bos verin siz bunlari
04 Yorumla- +1 yıl
Gizliyo vala bazilariniii
Cevap sahibi+1 yılYok be essege altin semer vursan yine essek
Cevap sahibi+1 yılEvet esek bey ulan
+1 yılValla profil fotomda sıfır makyaj var. Dolasiyla pek hayal kırıklığı olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılKimisi var bulent ersoya benzer makyajsız, kimisi olur miranda kerr
02 Yorumla- +1 yıl
Bulent ersoy degil o odem o odem
- +1 yıl
O da olur :))
+1 yılmakyajsız güzel , makyajlı güzelden her zaman on adım öndedir benim için :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aa hastamısın neyın var diyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Ouufff iste o beklenen sorudur her daim
Korkuyoz hasta falan mı diye...
01 Yorumla- +1 yıl
Bemde korkuyom vallag
seytan carpmisa donerler :D
00 YorumlaTanıyamadığım için ona da salça oluyorum.. Ahahhaa
11 Yorumla- +1 yıl
Oohhhh fazla kari goz cikarmaz kurnaz seniiii
Ben birkaç kere karşılaştım selamı sabahı kestim.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Pek fark etmezdi sanırım
04 Yorumla- +1 yıl
Eder eder etmez mi yaa. Iki kisi olup cikio bazisi
- +1 yıl
O makyaji birakmadan sen onu birak sonra uyanik seni ;)))) birgun herkes makyajsiz olacak. makyajsz geldik makyajsz gidecez ulennnnn ;)
+1 yılbir anda inme iniyor bana..
13 Yorumla- +1 yıl
bir isik huzmesi de ustune ustune geliyo mu
- +1 yıl
Binevi evet bide artık doğal kız çıksın nne olur, maden suyu kadar doğal içerikli mineral deposu gibi oluyorlar ve doğa o na her zaman merhametli olur hem en fasilinden yağmurda doyasıya yürüyebilir, saçlarını açıp gökyüzünden düşen damlalara yüzünü tutabilir kısaca doğanın içinde özgürlüğünü yaşar. hortlak suratlı kızların hep imrenerek baktığı bir protipi, fizyolojisi olabilir Ama yok..
- +1 yıl
Eveeet dogallik demek rahatlik demek. Yuzun goz kapaklarin agirlasmiyo rimelden bir kere. Aglamak serbest. En guzeli.
Ben şok
Ben wefad
Ben iptal :D:D:D:D22 Yorumla- +1 yıl
Olu taklidi yap drekt
Sadelik tercihim olduğu için mutlu olurum
00 Yorumla
+1 yılfragman bitti iyi seyirler durumu yani :)
00 Yorumla
+1 yılAraba farına tutulmuş tavşana dönerim galiba
04 Yorumla- +1 yıl
Yasik o tabsana abisiiii
- +1 yıl
Şu açıdan düşün, rapunzel gibi saçları olab bir kankin var. 1 gün aniden 3 numaraya vurduruyor. Olay bu
- +1 yıl
Gercekler aci baklava tatli. O zaman baklava gercek degil. Nayir nolamazz.
- +1 yıl
Ne içtin l*n sen? Uykumu kaçırdın :/
+1 yılBirkaç kilo zayıfladığını düşünüyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Surattan bes kilo makyaj akiyo zayifliyo zatiii
- +1 yıl
bu benim aklıma hiç gelmemişti
- +1 yıl
Bu kafada ne tilkiler dolasiyo sana da yollayim ;)
- +1 yıl
Dişiyse olabilir
+1 yılo an diyorum ki havan kime yabancı :)
02 Yorumla- +1 yıl
Iikiii yabanci sarkisi benden sana gelsin
- +1 yıl
eyvallah
+1 yılyüzdeki kusurlarından dolayı soğuyabiliriz
00 Yorumla
+1 yılG. tüm g. tüm uzaklaşıyorum ortamdan :)
10 YorumlaCin carpmisa donuyorlar
00 YorumlaBu soru nerden cikti acaba 😏😁
01 Yorumla- +1 yıl
Cikti biyerden iste cevapla sen
manav reyonunda gibi hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü. Saçını sıfıra vurdurmuş erkek gibi.
00 Yorumla
+1 yılaman tanrım didim :DD
10 Yorumlabuzlu su dokulmus gıbı :)
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?