İnsan sevdiği kişinin kalbini kırdığında tamir etmek ister. Duyduğu pişmanlığı derinden hissederek, telafi etmeye çalışır. Bazen telafi etmeye çalışırken daha da berbatlaştırmış olabiliriz. Bir çok kez de kırgınlık bitmeden bir orta yolda bulunmuş olabilir. Fakat biliriz ki, o kalp kırıklığı çatlamış bardağın bir görüntüsüdür aslında. Ne kadar tamir etmeye kalksakta eski gibi olmayacağı çok net ortada.
lisede öylesine 3-5 ay çıktığınız ya da platonik olduğunuz, reddedildiğiniz birine karşı ömür boyu acı çekecek gibi hissetmeyin. hoş tatlı duygular bence acıtabilir canınızı ama elbet geçecek önünüzde çok uzun bir yol var. sadece gelecekte size hoş bir anı olarak kalacağını unutmayın yeter
Dal rüzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere diye bir laf var:) biraz okuduğunda kroca gelebilir bazılarımıza ama ne kadar doğru. Yani bazı şeylerin telafisi olmuyor maalesef sen olduğunu sansan da o kırık kalbinle yasamaya, hatırlamaya, tekrar olursa demeye devam ediyorsun tabi bu yapılan şeyle de orantili. Kalbini kıran kişiyle iletişim kurman lazm yani gerçekten üzüldüğünü belli etmen, konuşman gerek. Eger dinlemiyorsa, anlamıyordu zaten düzelmesini bekleme onun için hayatından çıkar. Eger dinleyip, pişman olduğunu, seni anladığını belirttiyse evet o kalp düzelir güzel de olur:) yeter ki tekrarı olmasın
Haklı ve yerinde olmuş bu sözlerin. İnsanlar konuşarak anlaşmayı artık çözmeli. Susarak, küserek alınganlık yaparak nereye kadar gidilebiir. Eğer bunu yapamıyorsan hayat acı bir ders veriyor.
Ciddi manada ardarda kırılan bir kalp eskisi gibi olmuyor hiçbir zaman. Hep bir tükenmişlik hissediyor ve kırılmaya eskisine kıyasen çok daha meyilli oluyor. Sonra da sen değiştin cümlelerini alıyorsun öyle devam edip duruyor.
Beni bu hayata çok kırdılar . Ben hep kirdigimi zannediyordum ozurler diliyorudum. baktım zaman geçince cevremdekilerle kutuplaşmaya başladım enson arkamı döndüğümde kimse kalmadı . baktimki kırdığım onlar değilmiş kırılan benmişim hep öğrendim ama bu hayata arkini donmeyecen dondugun zaman o bıçağı sırtına saplarlar.
Kendi adıma konuşuyorum hayır düzelmez bir kere kırıldıysam bir daha asla aynı sevgiyle yaklaşmam o insana yaklaşamam denesem de olmaz bilirim kendimi kalp kırılsa da sevmiyor bazen bittiyse bitmiştir benim neznimde artık laz inadımıdır fazla değer verip darbe yiyince affedememek mi bilemem ama bence kırılan kalp düzelmez efendim 🤗
Zamanla her şey düzelir ama bir yara bandın vardır artık. Böyle böyle yaşlanıyor zaten insan, her sene aldığın yaşlar hikaye. Bir yara bandı bir yüzyıl demek. İnsan sandığımızdan daha metanetli.
imkansız gibi birşey binlerce parçaya bölünmüş aynayı tekrar eski haline getirebilirmisiniz hayır işte kırılan kalpte binlerçe parçaya bölünmüştür ve asla tamir edilemez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Maalesef ki düzelmiyor.. Üzerine gazlı bez sarmış oluyor insan.