Kalbimdeki yerine bağlı yer yeri onunla doluysa tamir etmesi çokta zor olmasa gerek yap bozda kendini bir araya getirmesi fazla zamanını almayacaktır. Kalp kırıklığı yaratan olayın boyutunda sürenin üzerinde etkili tabi bazı şeyler vardır ve bunların tamiri olmaz ama küçük kırıklıkları telafi etmeye bir sıcak gülüş ve bir tatlı söz kafi gelecektir... Yeterki içtenlik ve samimiyet atılsın kaşık kaşık ☺️
Tamircinin işinde ne kadar iyi olduğuna bağlı. :) En önemlisi ise tamirci kişinin kendisi olduğuna göre kendine ne kadar değer veriyorsa işinde o kadar usta olur ve tamir edebilir kalbini.
Maalesef tamiri yok.. Ne kadar sevsem de içimde ki kırgınlığımın haddi hesabı yok... Affetmek istiyorum ama yapılanları hem Allaha hem de adalete bırakacağım..
Çok kalbim kırıldı ve kalbim fazlasıyla kırıldı diye kalp kırıyorum.. Bu huyumdan nefret ediyorum. Bazen de haksızda oluyor. Neden hep hataları bizleri bulur?
kıran o oldu onarcak olanda o güvenimi kazanması gerekende ama sadece o başarabilir ve bunları yapması o kadar basit bişey ki yalnızca gelmesi hepsini telafi eder
Kıran kişi için yeniden imkan olamaz, kırılan kişi ise mecbur yola devam etmek zorunda. Tabiki yeniden guvenecek, aşıl olacak sevecek insan. Bu çok normal.
En İyi Cevaplar