Eşim kendini çok beğenmiş bir insan sanki büyük dağlar onun için yaratıldı ve bu karakteri yüzünden beni hep küçük görüyor sürekli yaptığım işi beğenmiyor arada dalga geçerek aşağlıyor nasıl ona kendini sandığı gibi biri olmadığını gösterebilirim kendisinin de öyle çok yakışıklılığı falan yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok boş laf etmeyi sevmem, bilimsel yaklaşalım konuya. Narsizm ve egosantrizm denilen iki kavram var. İsterseniz internetten tanımlarına ve özelliklerine bakabilirsiniz. Bunlar karakterdir, değişmesi güç ama törpülenmesi kolay durumdur. Narsizm örneğin her insanda olması gereken bir özellik ama çok azı ya da çok fazlası kişiye ve çevresine zarar verir. Mesela Narsizm seviyesi az olan kişiye hakaret etseniz bile güler, hatta belki de aşağılanmak ve hakaret yemek hoşuna gideceği için kendisine hakaret eden arkadaşlar seçer, normal arkadaşlardan sıkılır. Evliliklerinde de böyle tercihler yapar. Hakareti sadece küfür olarak algılamayın, her türlü rencide edici ve aşağılayıcı laf için genel kullanıyorum kelimeyi. Narsist özelliği normalin üstünde ise başkasını aşağılamayı, kendini övmeyi, kendisini öven arkadaşlar ile zaman geçirmeyi tercih eder. Eşinizdeki durum sizi çok rahatsız ediyor ve artık evliliğinizi gözden geçirmek istiyorsanız, öncesinde klinik psikoloğa danışabilirsiniz. Ama iyi biri olmalı ki, eşiniz ilk seanstan sonra bu da kim ya ben ondan daha çok şey biliyorum egosuna girmesin, eğlenerek seanslara devam etsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin adına cidden çok üzüldüm. Kişinin hayatında kim olarak, ne olarak oldugu, cinsiyeti fark etmeksizin kendini beğenmiş her insan kişiye sıkıntı yaratıyor bence. Yardımcı olmak çok isterim ama emin olamıyor insanda çünkü verilen tavsiyeler geride tepebilir işe de yarıyabilir eşim demeseydin sevgilim deseydin daha rahat verirdim tavsiyeleri ama aranızın daha kötüye gitmesine zemin hazırlamaz umarım tavsiyelerim tercihi sana bırakıyorum. 3 yol var 3 yoldan birini seçmek sana kalmış 1. Yol. onun dilinden konuşacaksın 2. Yok rahatsızlığını belli edip yüz yüze sakin sakin hoşlanmadığını vs konuşacaksın 3. Yol ise hiç umursamayacaksın onun tavırlarını. onun dilinden konuşur onu ezersen sana yaptığı gıbı, geride tepebilir senı anlayadabılır bunu bilmek güç sen daha iyi tanırsın eşini ve bence eşinde aşağılık kompleksi var seni ezerek kendi egosunu tatmın edıyor bu durumda geri teperek hırcınlasabılitesi yüksek. Yüz yüze konuşma işini denemissindir belki ama hatalarını kabullenmeyip seni daha da suçlayabilir abartıyorsun vs diyebilir seni çürütmeye çalışır gibi gelıyor sonuncusunda ise onu umursamadıgını görünce bunları yapmayı kesebilir çünkü ona o eziklik psıkolojısını yaşatmayacaksın ve bundna zevk almayacak o da bu durumda durulabilir ve sen ona bu laflarını takmadıgını gösterince kendinde sorun aramaya başlar ya da tam tersi seni bastırdıgını düşünür ve amacıma ulaştım dıye bu durumu kesebilir ama ben yerınde olsam imkanlarımı zorlar ve bu adamdan ayrılırdım çünkü bu tarz insanlar çekilir çile değil ablamın evliliğinden biliyorum az çok. Umarım bir yardımı dokunur
00 Yorumla
Hiç mi flört etmediniz sevgililik döneminiz olmadı. Bu tür davranışlar saklanamaz kolay kolay illa öncesinde belli etmiştir.
1. Önce bilmen gereken asla bir insanı değiştiremezsin. buna uğraşma
2. kendine eşinin iyi yanlarını hatırlat sinirlendiğinde
3. iyi davranışlarını seni mutlu eden hareketlerini ödüllendir. bu onu o davranışa teşvik edecektir.
4 rahratsız olduğun bir konu varsa onunla konuşurken gözgöze olmaya dikkat et. net ve kesin kelimeler kullan. lafı dolandırma.
5. şikayet ederken onu suçlayıcı kalıplar kullanma. Ben... hissediyorum, ben... istiyorum gibi kelimeler kullan. suçlaman sadece onun kendini korumaya geçmesine sebep olur. rahartsız olduğun davranış hakkında konuş ve bunun sana nasıl hissettirdiğini.
6. her şeye rağmen dayanılmayacak bir hale gelirse işler ya bir evlilik terapistine başvurun ona da yanaşmazsa ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da artık yürümeyeceğini söyleyeceksin.21 Yorumla- +1 yıl
hep bu svgili nişanlı ya da kocası - karısından dert yananlar hakkında ben de öyle düşünürüm. Hiç mi flört etmediniz sevgililik döneminiz olmadı. Bu tür davranışlar saklanamaz kolay kolay illa öncesinde belli etmiştir. hatta gece birisine bu yorumu yaptım ben de. giren girmeden önce neredesiniz anlamıyorum ki sonra da çıkarıcam diye uğraşıyorlar
Kişilik & Karakter konusunda 32,8b cevap paylaştı. karakter kolay kolay değişmez
lakin sevgiliyken nişanlıyken bunları görmediniz mi021 Yorumla
Soran+1 yılBöyle degildi ozamanlarda hep beni üstün görürdü
- +1 yıl
İyide anlaşılan annenle baban harika bir evlilik geçirmiş,. Hiç kırıcı söz kullanmamışlar, hiç annen üzülmemiş, hep gezip tozmuşlar hayatı harika yaşamışlar babanla dimi?
Senin tarzında düşünüp hemen ayrıl diyenler neden empati yapmayı bilmiyorlar?
Bir düşün hiç annenle tartışmadın mı, babanla tartışmadın mı? Ya da aileden birisi annenle ya da babanla tartışmadı mı? Hemen yeni anne baba arayışı içine mi giriyorsunuz?
Bu birde hiç tanımadığın insan. Tabii ki uzlaşamadığın tartışıp kırıcı cümleler kullandığın olabilir. Çünkü kuluz hepimiz. Önemli olan o hatadan ders çıkarmak. Çıkaramıyorsa da anlayacağı dilden konuşmak tıpkı benim verdiğim taktik gibi.
Senin düşüncende olursak kimse evli kalmaz çünkü her yuvada kırıcı sözler illaki oluyor. 😂
u +1 yıl@Anqry "500 tane kocası olur senin düşüncene göre. Ayrıl evlen, ayrıl evlen ayrıl evlen. " bu sözü sana yakıştıramadım malesef.
hala olayı normalleştiriyorsun." 2 kelime sen çirkinsin desin hemen ayrılsın" demişsin ben öyle bişey demedim.
soran arkadaş bak ne demiş:"beni hep küçük görüyor sürekli yaptığım işi beğenmiyor arada dalga geçerek aşağlıyor "
hep diyor orada 2 kez dedi demiyor. eşin seni sürekli küçük görüp aşağılasa ne kadar devam edeceksin.10 sene aşağılanmayı kabul mu edeceksin.
evlenmeden ve çocuk yapmadan önce çiftler değerlendirilmeli diye boşuna demiyorum ben. kaldı ki benim babam sürekli annemi aşağılasa bir gün yeter lan diyip annemi alıp çıkarım o evden. kimse şiddet görmek aşağılanmak için evlnemiyor. çocuk i, çinde evlenir evlenmez çocuk yapmayın (eğer sağlık sorunu yoksa) bir sene bekleyin karşıdakini tanıyın
emin ol çocuk varsa bu durumlara şahit olarak büyürse pskilojisi çok bozuk olur ve ilerde evlenmekten kaçar- +1 yıl
Hım pardon anlamadım ilk.
Aldatma olursa ayrılırsın.
Adam evine bakmıyorsa, çocuklarına sahip çıkmıyorsa ayrılırsın.
Seni dövüyorsa ayrılırsın.
Namusu bilmiyorsa seni ayrılırsın.
Ama bana çirkin diyor beni rencide ediyor deyip ayrılma olmaz. Bu adam 24 saat işi gücü yok sana hakaret mi ediyor. İyide bu adam hiç mi belli etmedi kendini evlenmeden önce. O yüzden saçma bu tarz düşünce. - +1 yıl
@Anqry 3. kitabınız falanmı cıkıyor şiddet sadece fiziksel değildir evlilik bir akittir iyi günde kötü günde diye onu aşağılamak küçük görmek asla kabullenilecek bir durum değil bu yüzden calısıyorum böyle moron erkeklere tekme atmak için elimde altın bilezik hadi bana yapsın sevgilim kızlar ilk önce mesleğinizi elinize alın sonra o yüzük kimse sizden daha önemli değil
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
80Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılIstedigini ver ona. Evet mükemmelsin harikasin vs de. Belli bir zaman sonra sıkılır.
00 Yorumla Bu gibi durumlarda aynen de geç ya da sen de onla dalga geç , kendini sevdiğini de belirt, göster. Veya bir ortamda yapıyorsa o bunu yaparken sen onu daha yuceltici bir şey söyle herkesin önünde utansin yaptigindan. Gerci rencide etmeyi seven bir insani utandirmak zordur çünkü o yetisi yok maalesef. Iletisim kurman lazm bence. Acik açık belirtmen gerek onla alakalı hoslanmadigin davranışları hatta duzeltmezse daha ciddi şeyler olacağını bilsin, bu yönde gözünü korkutacak kararlar bile al derim ben. Umarim düzelir aranız, sunu da belirtmeden geçemeyeceğim bir insanda ne eksikse en çok onla övünür😊övünen veya seni rencide etmeye çalışan kişiler hayatları boyunca hep eksik kalmış, kendinde o eksikliği hissettiği için başkaları üzerinden mutsuzluk yaratarak bu acısını kapatmaya çalışan kişilerdir. Sevgiler🙏🖐️
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan değişmez. İstediğin kadar uğraş bir işe yaramıyor. Benim de eski eşim aynıydı. "Biz boşansak ben bu aşırı yakışıklılıkla ilk günden bulurum sen asla bulamazsın ömür boyu" diyordu tipe bakarak ewlenecek insan değilim bu yüzden o eski eşimi her gören aşırı çirkin diye sürekli söylüyor. Bana da çok güzelsin diyorlar kendimi beğenmiş değilim ama daha boşanma aşamasındayken teklif aldım ve onunla ewlendim. Bu eski eşim 65 yaşında da buldu, bekarken çocuk doğurmuş da buldu. Yani en vahimleri buldu ama onlar bilr 1 aydan fazla durmadı yanında. 5 6 taneydi denediği boşanmadan daha
00 Yorumla Bir insan herşeyi en iyi şekilde yapamaz, her konuda 1 numara olamaz. İlla ki herkesin bir eksikliği, kusuru var. Bunu eşine göstermenin birkaç basit yolu var. Her erkek yemek yapamaz örneğin ya da ne bileyim basit su tesisatı işlerini beceremez. Basit de olsa yapamadığı şeyleri önüne koyarsan hatasını anlayacaktır bence.
00 Yorumla
+1 yılKesin ya akreptir ya yengeç. Değiştiremezsin onu öyle gelmiş öyle gider. Huyunu suyunu evlenmeden önce anlasaydın iyiydi
41 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yerinde olsam asla aşağıda kalmam. Boşanacaksam bile aklınca tepede olan burnunu yerlere sürte sürte boşanırım. Konu açıldığı fırsat bulduğum gibi gülerek sen hiç aynaya gerçekten bakıyor musun gibi başta fiziksel özelliklerini kötüleyecek cümleler kurarım. Karakterini yaptığı işleri de hep eleştiririm ama asla yapıcı olmam kırıcı olurum. Gururunu egosunu yerle bir ederim. Ve asla geri adım atmam.
00 YorumlaProfesyonel yardim alabilirsiniz. Öncelikle kendiniz icin bu alanda bir uzmandan ( mutlaka alaninda uzman olmali) destek alabilirsiniz.
Kibir, ego, narsizm, enaniyet ne derseniz deyin insani ister istemez itiyor ancak youtube de bu alanda cok guzel hazirlanmis uzman videolari var onlarla baslayabilirsiniz.
Bu alanda Serhat Yabanci'nin videolarini önerebilirim. Bahsettiginiz seyleri çokça isliyor.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılMadem o seni aşağılıyor, sen de aynı yoldan ilerle. Ama aşağılama tabii, demek istediğim, bu adam nede iyiyse, onun da daha iyisi mutlaka vardır. Bunları gözüne sok. Atıyorum bir haber oku, bir dizi izlet oradan örnekler ver. Kendi yaptığını yaparsan belki azıcık anlar da düzeltir.
00 Yorumla Ona onun gibi davran geç aynanın karşınaaa ay ya rabbim ne kadar güzel yarattın beni yaa ayy ne güzelim de ayy canım kendimm de ay kurban olurum kendime de yemeğini ye de kiii
Aaaaaaaayyy Allahımmmm bunu benmi yaptımmm de ay çekill ellerimi öpecem de 😂😂😂 ancak öyle başedersin sjjsjsjsjsj00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılAnladigima göre eşin narsist biri ya narsistle başa çıkma yöntemlerini öğrenmen gerekecek ya da psikolojik destek alması gerekecek ancak eşin psikolojik desteği kabul etmeyecek çünkü kendini mükemmel olarak gördüğü için tedaviye yanasmayacaktir. Siz de bu durumda çift olarak daha çok kendi ihtiyaciniz var derseniz kabul edebilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sana olan sevgim azalıyor. Bence bu hayatta sahip olabilecegin en degerli şey benim sevgim. Ama sen kibrinle buyuk burunlulugunla bunu tüketiyorsun. Sana birsey söyliyeyim mi : Sen aslında bensiz hiçbirşeysin. Koca bir hiçsin. İstersen deneyelim. Bakalım seni bir daha kimse sevecek mi. Şimdi ya bana adam gibi davranır, bu artis tavırlarını bırakırsın ya da ben sana haddini bildirir aslında bir bok olmadigini yuzune vura vura anlatirim. Bende zerre kadar saygınlıgın kalmışken bu dediklerimi bir düşün derim.
20 YorumlaUzun bir muddet iliskiye girme Sonra ayagina kapanir elbet cok fazla ilgi gosterme isine gucune bak
04 Yorumla- +1 yıl
Sende mi öyle yapıyorsun?
- +1 yıl
Seninle seks yapmak isterdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman sende terket. Terkederken de “Herkes kendine göre olanı bulsun yaşasın o zaman. Korkma bulursun. Aslında bu kadar yerdesinde farkında değilsin” de ve git. Nasıl köpek gibi gelecek. Dik dur her zaman. Beğenmediği hiçbir şeyi yapma. Yapma ki tekrar yaptırana kadar yalvarsın.
00 YorumlaPsikolog çözer bu işi. Şaka yapmıyorum. Büyüklük kompleksi var sanırım eşinizde. Genelde aileden geçer böyle durumlar. Çok rahatsız iseniz uzman doktora danışın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aileside onu çok yakışıklı elinden her iş gelir yapamiycagi iş yoktur gibi görüyor
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin suçun 5dk sonra tanistigin biriylemi evlendin iyi tanıyın yoksa boyle pisman oluyorsunuz sorunun çözümü basit agac yasken egilir bu yasina kadar duzelmemis insani duzeltemezsin boyle kabul rtmek zorundasin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce bu angutun kibir budalası halini göremedin mi yavrum?
Nerede bir angut var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz.
Bunu nasıl beceriyorsunuz hiç anlamıyorum.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyken veya nişanlıyken bunları fark ediyor olmanız lazımdı..
Huylu huyundan kolay kolay vazgeçmez.
Ya katlanacaksınız ya da boşanacaksınız.00 Yorumla
+1 yılEşin anladığım kadarıyla narsist birisi. Bu videoyu izlemeni öneririm
https://youtu. be/SVcNJXFJICk13 Yorumla- +1 yıl
Şimdi oldu 🌺
+1 yılHuyu güzel olandan bıkılmaz diye bir söz vardır. Sen özünü koru , kötülük düşünme. Senin iyi davrandığını gördükçe oda kendine çeki düzen verecektir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNarsist dedikleri kişi bu işte. aşırı özgüven. Boş özgüven. Umursama onu. o seni aşağıladığında onu tiiye al. Gül geç. Yaaaa gerçekten öylemi, vay canına filan diye, onun sana yaptığını sen ona yap
00 Yorumla
+1 yılAslında içten ice aşağılık kompleksi yaşayan biri eşin böyle davranarak kapatmaya çalışıyor.
Uğraşma bırak he he de gec11 YorumlaSipariş vermeden önce teknik özelliklerini iyice okusaydın keşke.
24 Yorumlagüzelce söyleyince anlamıyorsa yapacak bir şey yok demektir. bana söylense utancımdan yerin dibine girerim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 690 cevap paylaştı. konuşulacak biriyse bunları konuş açık açık, değilse onun yapamadığı şeyleri yap veya onun yaptıklarını küçümse.
00 YorumlaKendine özen göster sürekli kitap oku yabancı dil öğren bilmediği konuları sen biliyosundur diyerek konuş açıklarını görsün
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHemcins samimi arkadaşlarına söyle oblar da onu aşağılasın. Fake hesap aç sahte fotoğraf koy oradan aşağıla, bir yandan da nasihat et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu zihinsel olarak alt ettiğini göster. Soru sor bilemesin sen doğrusunu cevapla, aşırı hürmet etme, gerektiği kadar. Hayatının merkezinde olmadığını hissettir mutluluk pozları ver, kendi uğraşlarınla ilgilen. Onunla gerektiği kadar.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben de benzer kişiyle uğraştığım için biliyorum bir şeyi bilemediğini yapamadığını asla kabul etmiyorlar. Haksız çıkardığında daha çok sinirlenip hakaret yağdırıyor inatla haklıyım diyor
Cevap sahibi+1 yıl@mervee9833 görmezlikten gelince küçülürler
Her insanın yüzünde, vücudunda beğenmediği yeri vardır. Bunu onun yüzüne vur ki, neye uğradığını şaşırsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz deilde sen ben olmuş ise o işin cılkı çıkmış bence sen ve o bir bütün olmalısınız sen ben değil begenmiyordu neden evlenmmiş o zaman sen ondan bir kaç hafta uzakdur bak senden iyisi büyügü oluyormu
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HerNeyseh ararım polisi bak kurtaj yapıyoruz şurda :)
Cevap sahibi+1 yıl@HerNeyseh neden öyle yazdınki okudum defalarca aslında karışık bir şey yazmamışım :D
Cevap sahibi+1 yıl@HerNeyseh yani oradaki sen ben değil biz anlamındaki bizi bölenlerine ayırdım ahahahah
Sende beğenmişsin evlenirken huyunu suyunu bilmiyor muydun
10 YorumlaYa büyük konuşmak istemiyorum da böyle adamlara nasil katlanıyorsunuz ben erkek olarak katlanamam
10 YorumlaSende kendini beğen tencere yuvarlanıp kapağını bulur.
10 Yorumla
+1 yılEgosu tavan yapmış olan biriyle asla baş edemzsin ki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Beni doyuramıyorsun de. Komşumun kocası eşini her gece defalarca doyuruyormuş de.
10 Yorumlaişin biraz zor.. bunu siz yerine başkası yapsa daha iyi olur..
00 YorumlaHaydi mahkemeye... "Hakim bey, bizi boşayın. Diğer erkeklerin bahtı açılsın." 😄😄😄
00 Yorumla
+1 yılÇocugun yoksa 1 dakika çekme. Düzelmez bacım. Teyzemde de aynı dert var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla canim durumun cok kotu en gelemedigim insan tiplerinden. Bende cok egoistimdir karsimda boyle birini gormek beni cok sinirlendirir. Sende ona onun gibi davrann sert cik anlasin okuzlugunu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka zaman özgüvensiz erkeklerden nefret edersiniz, şimdi de kendini beğenmiş erkeklere fitil oluyorsunuz. Valla müthiş ironi..
03 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim her şeyin ortası iyidir.
- +1 yıl
Tamam yeğenim, sıkıntı yok.
- +1 yıl
eyyyyyyyiiivallaaah. sjs
- Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılUmursama sen umursamadıkça daha daa yapicak sonra sıkılır bırakır
00 Yorumla kimse kusursuz değildir. onun kusurunu bul ve bunu onun suratına suratına vur.
00 Yorumla
+1 yılEşini tanımadan niye evlendin o piti piti yapıp tak nikahı mı bastın
00 Yorumla
+1 yılEşiniz evlendikten sonra mı değişti bilmiyorum ama eşiniz narsist
00 YorumlaAl kendin yap görelim de ne zaman o tarz şeyler dese tersle tartışmaktan çekinme vazgeçer zamanla
00 YorumlaOnu hiç sallama seni wzmeye çalısıtığında sende onunla dalga geç 😂
00 YorumlaOna kendini beğenecek bir vasfa sahip olmadığını anlat
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun.. böyle bir tip insanla nasıl hayat geçer merak ediyorum?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnternetten narsisizm ile ilgili tüm videoları izle nasıl başa çıkabileceğinle ilgili bilgiler al
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbişey yapamazsın yanlış tercih yapmışsın, geçmiş olsun.
00 Yorumla narşist kişilik bozukluğunu oku. bu özellikleri taşıyorsa uzaklaş ben 11 sene denedim düzelmiyor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Umursama , hiçbir zaman takma , bişe dediğinde , yaw he he de geç
Özgüveni sarsılsın00 Yorumla
+1 yılİlginç bir kişilik bence bu durumu sen halledemezsin. Profesyonel bir yardım almalısın.
00 YorumlaO kendini begenmisler çok ama çok can sıkıyor. Bilmediği konularda bir takım. arastirmalar yap detaylıca öğren ve biraz olsun özgüvenini kirabilirsin her şeyi ben en iyi biliyorum benim beynim çok çalışıyor diyen insan kesinlikle boş insanlardır
00 Yorumla
+1 yılSen herhangi bir şeyi yapamasan bile seni küçük görmemeli
Psikologla falan görüş hatta ailesi anlayışlıysa sana karşı onlarla bile konuşabilirsin bence02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi de mükemmel gördüğü için kendisi zaten bukadar özgüvenli sanırım
- +1 yıl
Şimdi bir şey dicem ciddiye alma tamam mı
Bastır kavgayı ortalığı fight cluba dönüştür sonra terk et peşinden koşarsa hatasını anlamışsa affet anlamamışsa bas tekmeyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNarsist ve bencil kişiyle nasıl baş edilir serhat yabancı. Bu sekilde YouTube yaz izle faydası olacaktır..
00 Yorumla
+1 yılyatakta çok pasif olduğunu söyle beğenmediğini söyle intikam al
10 Yorumlapıskolojısı bozuk tedavıye ıhtyacı var kompleksı hasta o bence suclama
00 Yorumla
+1 yılVermişsin adama gazi havalanmiş simdide insin diye bekliyorsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini beğenmiş ama senide beğenmiş ki evlenmiş o yüzden takma kafana
00 Yorumla
+1 yılSende ona aynisini yap sende aşsagila sende begenme sonra sana catarsa ondan ogrendigini onun hareketlerini ona yaptigini soyle hatta küs konusma bile eşini assagilamak nedir
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem