Tam o ara ilginin dozajı fazla gelmiş olup, nefes almasına müsaade edilirse devamında olumlu sonuçlar alınır.
Üstelemek daima itici olmuştur, her şey kararında güzel.
Benim bildiğim yol böyle, eklemek istediğiniz bilgileri tek tek okuyor olacağım.😊

Ortası olmalı. İlgiyi ne çok eksik tutmalısın, ne de çok fazla. Her an, her saniye ilgiye boğmak iyi değil. Bazı anlar vardır, ilgiye ihtiyaç duyarsın. Bir tek o anlarda ilgiyi arşa çıkarmak sorun teşkil etmez. Gereksiz yere gösterilen ilgi insanı sıkar...
Onsuzda yapabileceğimizi düşündürecek kadar ilgisiz, değersiz hissettirmeyecek kadar ilgili olunmalı.
Değerini çok fazla hissettirirsen "bu bensiz yapamaz" diye düşünüp itinayla suistimal ederler gjkskd
Özellikle erkeklere vazgeçilmez olduğunu asla hissettirmemek gerekiyor. Sonra kadını cepte görüyorlar istediği gibi at koşturuyorlar.
ama beni ilgi manyağı yapabilir sefkilim istesemde şımaramıyorum skdkfk
Çok ilgi gösteriyorsan aslında ona muhtaç hissedersin kendini ve o ilişki anında biter. Az ilgi ise sıkılıyor olduğunu gösterir karşı tarafa zarar. Önce arkadaş gibi olmayı denemek güzel. Ama yine de ona özel olduğunu hissettirceksin sözle değil davranışla
30 yaş üstü biliyor bu işi.👍
Tecrübe diyelim.
Aşırı ilgi ile ilgisizlik arasındaki farkı anlayabilmek gerekiyor. İletişim günümüzün en önemli konusu, ilişkide kopukluk yaşanıyorsa toparlamak zor olabilir.
Bazen kendi kriterlerimizi yumuşatmak gerekebilir.
Cevap
9Cevap
Ben hayatımdaki insanın önceliği olmam lazım her konuda. Bunu bildiğim sürece bundan emin olduğum sürece bazen araya giren ufak tefek iletişim kopuklukları olumsuz etkilemez. Ama o konuda şüphelerim varsa uzak durması, ilgisizliği vs. hepsi gözüme batar. 7/24 ilgi istemem olmaz zaten günlük hayatımız, işimiz gücümüz de var sonuçta. Ama vakti olduğunu bildiğim zamanları bana ayırmasını beklerim.
Çok ilgiden sıkılırım. Merkezinde olduğumu hissedersem soğurum.
Bana önem verdiğini ama hayattaki tek amacının ben olmadığını hissettirecek bir ilgiye varım, aksi durumda gacarim.
Kadınlar üzüm gibidir. Bakımı iyi olursa sana aynı şekilde iyi döner.
Üzüm, evet! Çok iyi benzettin.🙄
Çok ilgi görünce şımarıyorlar. Sonra bundan az ilgi gösterince ilgisiz olan biz oluyoruz. Hiç ilgilenmemek de olmaz çünkü özellikle kadınlar ilgiyi sever. Ama bana göre fazla ilgi beni bunaltıyor.
İlgi göstereyim diye değil de içinden geldiği için ilgi göstermek daha samimi ve içten olur ve mutlu da eder bence
O dozajı ayarlayabilseydik zaten mutlu olurduk.
İnsan hayret ediyor, şaşırıyor.
Hassas terazi degil ki ayar yapasın içinden geldiği gibi davran tek şart sıkma boğma
sevgilinin ilgi arsızı olanına denk gelinmişse, bolca abartıla :D
Ne cok ne az bana özel... sanki sevgilim varmış gibi 😄😄😄
Çok ilgi simartir az ilgi soğutur, ortasını bulmak gerek..
İçinden geldiği gibi olmalı bence, ayarlanacak bir durum yok
Gerekli dozaj ilgi çok önemli çok verirsen şımarır az verirsen bezer karşındaki sana nasılsa sende ona öyle ol ama cıvıksa uyarmalısın soğuksa uzatmaya gerek yok
en iyisi az ilgi bence çok ilgi gösterince kız arkadaşımdan biliyorum hiç bana güzel davranış sergilemiyor çok ilgisiz oluyor
yabikii iliskii bazan reset atmayaa benzeerr vee cok iyi gelirr hemdee cookk
Bir kez öptüysen iki kez tokatlayacaksin😂
Karsımdakine göre ayarlıyorum..
Bazıları abartıyor vıcık vıcık
Asla beceremediğim şey
Çok sıkmamalı çok serbest de bırakılmamalı
Maalesef ayarlayamıyorum 🤷♀️
sıkmadan boğmadan ksııtlamadan ilgi olmalı
Herşey hesap kitap olmuş😒
Benimde böyle bir sorunun cevabina ihtiyacım vardı
Orta derceli olmalı aditya kacma
Dozaja gerek yok