Görüntülü görüşüyorduk diğer eliyle telefonu tutuyordu diğer eli aşağıdaydı şak şak şak ses geliyor bildiğin şak şak ete vurursunuz ya öyle sonra aniden görüntüyü dondurdu aç görüntüyü dedim şak şak şak sesi gelmeye devam etti sonra açtı sizce ne oldu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Biraz hoş olmayan bir duruma tanık olmuşsun ama sende az salak değilsen anlamışsındır ne yaptığını
Beni istiyor olması sevmiyor manasına gelir mi sizce
İnsan birini istemesi sevip sevmediği anlamına gelmez ki. Evet sevdiği insanla bir cinsel birliktelik yaşamak ister insanlar ama karşı tarafın cinselliğe bakış açısını bilemezsin. Çünkü o anlık işini görmek için seni istediğini bilemezsin
Teşekkür ederim yorumun için doğru söylüyorsunuz
Rica ederim ne demek 🌸 aklını karıştırmak değildi niyetim ama böyle şeyler aklıma geliyor benimde
Yok karışmadı aklım sizinle düşüncenizin ne demek istediğinizi anladım kendinize iyi bakın sağolun 🌹
Sendee kendine iyi bak sende sağol hayırlı geceler 🌸☺️
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Neden çok güldünüz 🤣🤣🤣🤣🤣
Güzel trol baya komik ondan çok güldüm
🤣🤣
Yaz geldi ya sinek öldürüyodur hemen fesatlaşmayın lütfen
Sort vardır altında. Baldirlarina vurmuştur. Ne salak şeysiniz mk. Biseyler yapınca şak şak ses çıkmaz. Öküz 😂😂😂
Diğer eliyle şaklatıyordu kaç defa duydum on yirmi kez şaklama sesi geldi
Alimin fikri ne ise zikride odur. Malmal şeyler düşünmeyin ya
İyide cidden yaptı bunu
Yapar mk ne var bunda çocuğun vurasi gelmiş
Trolünde bir sınırı olur lan hsjsnsn
Yalan söleyeni skseler çinin nufusunü geçeriz
Trol değil yemin ederim bugün oldu yemin ederim ister inanın ister inanmayın
Görüntülü konuşmada bunu yapabilecek cesareti ona verdiysen bu ilişki fazla sürmez
Beni bırakmıyor ne yaptıysam bırakmadı
Engellemeyi icat etmişler bilir misin
Çavuşu bilir misin evladım 😂😂
Hssktır
@profesyonel_üzgün sus sus çaktırma 🙈😂
Sağ eliyle şakalaşıyor
Valla birde hiç bir şey yokmuş gibi çekerken bana bakıyor bende sormadım napıyosun diye
Öyle insanlara sevgi beslersiniz normal muhabbet eden sizi düşünen birinide sıkıcı hor görürsünüz
Hayır ama beni seviyor şu zamana kadar zarar vermedi
Fark edermi hayır 1 yanlış bütün dogruları götürür benim gözümde görüntü konuşurken sana hallenecek 31 çekecek kadar zavallı biriyle konuşacak kadar sende canımsın dahada bişey demem
Neden hakkımda böyle düşünüyorsun beni bilmeden
Ön görüler sorun bu yönlere çıkıyor KB bu benim görüşüm yarası olan gocunur.
Yanlış düşünüyosun beni tanımıyorsun bile günaha girme hakkımda bilmeden yorum yaparak iyi akşamlar sana
Ben günaha girmedim girsemde bu günah benim seni ilgilendirmez okey sanada iyi akşamlar
Anladım iyi kalpli birine benziyorsun ben sadece öyle demen gerekmez demek istedim
Ayrıca ben beni seveni hor görmedim o benim için günlerce yaş döktü ağladı şu zamana kadar bana zarar vermedi dudağı dudağıma değmedi ağlıyor seviyor ben seveni bor görsem onunla olmazdım bunu söylemek istedim size iyi akşamlar
😂 büyük 31 ci sevgilin
Büyük 31 inci derken 🤣
Master yapmış adam görüntülüde bile yapıyorsa yanıyor garibim 😂
Nasıl bir yanmak bu göğsümü bile görmedi sadece atlet vardı üzerimde ondan nasıl tahrik oldu anlamadım. Ayrıca görüntülü görüşürken çaktırmıyorda öyle bakıyor yüzüme şaklatıyor bir de
Büyük abaza enişte 😂
🤣🤣🤣🤣 Süper abazq evlenme vakti gelmiş
Allah yar ve yardımcın olsun bacım ahjsja
Trolll sorularda bugün 😅😅
Trol değil abartmayın yaşadım bunu neden inanmakta zorluk çekiyorsunuz gerçekten şaklama sesi geldi
Mala bağladılar artık, gelmiş 20 li yaşlara 9 yaşımda çocuk soruları vah halinize.
Belki de antrikot dövüyordu
Evet haklısın şak şak şak
Alkış tutmuş vay alçak
Mastürbasyon yapmış bizim tombalacı
şak şak kuşu ötüyodur
Alla alla🤔 belki bacağına vuruyordur ağrıdığı için. Yazık çocuğa
Adama frikik verdiysen. Şak şak yapar
Bence anlamışsın sen :)
Ego kasmak icin soruyo
Ne egosu hoşuma gitti o yüzden aldın mı cevabını
Hosuna gittiyse ver ona
Lslwlwlslwpsowlslalslslslakkosoaos
Tebrikler ikramiye kazandınız😂
Bizce ne mi oldu? Gayette belli ne olduğu😂😂
Tek elle alkışlama yapıyordur
Nasıl bir alkış görüntülü görüşürken nasıl yapıyor yüz ifadesi de değişmiyor bakıyor öyle
youtubeye yaz tek elle alkışlama diye :D
Hayır elini sallamıyordu 😅
sen görmeden yapmıştır hınzır o :D
Ahahahhah şaka mı yapıyorsunuz. Mast yaptığını düşünüyorum kamerayıda dondurdu benle konuşurken
niye üstünde bişi mi vardı :D
Hayır aniden dondurdu ekranı ama şaklama sesi geliyordu halen hani sadece görüntüyü dondurdu ses geliyordu
seksi bişi değilsen sorun etme yapmıyordur
Valla seksiyim
ahaha o zaman sana aasılıyor
Göğüslerini emmek istiyorum dedi bir defa hayır olmaz dedim tamam dedi sustu. Sonra süt geliyor mu göğsünden dedi ne alaka
büyük mü göğsün
Hayır değil normal orta ama çok dik
Neden süt geliyor dedi bana
kaç beden
80 beden
emmek isityordur
Süt geliyor mu ne alaka onu anlamadım
emince süt gelecek sanıyo
Neden annesi miyim ben onun
fantezisi
Ama hiç benimle se. KS muhabbeti yapmıyor hiç böyle konulara girmiyor ben giriyorum bazen bazen o ama asla konuşmuyor ben konuşmak istiyorum ama o hiç açmıyor öyle konuları anlamadım yani neden seni istiyorum işte 32 çektim falan demiyor hiç
Utanıyo demek
Demek ki ama utanıyor madem bu kız şaklama sesinden anlar yapmayayım neden demiyor anlamadım
fantezi işte
Buda mı fantezi bir de görüntülü görüşüyoruz mal mal suratıma bakıyor öyle birde şaklama sesi geliyor
Ahaha evet
Suratıma bakarsak bana vuruşunu mu hayal ediyor ki
Evet yaa
Sormalmi konusuyodunuz peki
Evet normal konuşuyorduk üzerimde atlet vardı ilk kez atletle gördü tahrik oldu herhalde hemen nasılsın tahrik oldu anlamadım göğsüm falan görünmüyordu nasıl tahrik oldu anlamadım
dekolte varsa ve atesi tavan yaptiysa yeter bence 😉
Göğsüm görünmüyordu atlet vardı sadece birde sütyen askım gözüküyor du bu yani
o zamn cok azmis sevgilin gogus gorse telefonu delerdi 😀
Arada ucundan göstermek lazım 🤣
tabiki meraklandirma yavas yavas indir teli asagiya 😀
Hep merak ediyor ama göstermiyorum sadece frikik veriyorum 🤣
Merak etsin istiyorum sürekli
ahaha nereleri merak ediyo frikik daha etkileyici 😂 dm dn yazrmsn
Nazliyiz 😂
İşte dedi senin amcgınii öpmek istiyorum dedi ben olmaz dedim. Sonra göğüslerini emmek istiyorum dedi yok dedim. 🤣 İzin vermedim ama bende çok istiyorum bir şeyler yaşamak canım çekiyor. Diyor her şeyi yaşayalım ama sana asla sevişmenin dışında dokunmam diyor zaten güveniyorum o konuda ona 🤣
Ooo ne gzl seyler diyo neden kbl etmiyon 😂😂
Yok yapamam ama içimden bir şeytan yap diyor istiyorum canım çok istiyor öyle böyle değil
mast ta biyere kdar ama. d dm dn yazsana
Evet sıkıldı masttan elle elle zevk almıyorum
Gercege gecis yapma vakti gelmis
Hhh şaklandın🤡🤡
Yaşınızı hiç göstermiyorsunuz
Bilmiyorum çok mu yaşlıyım?
31 çok yaşlı değil ki gençsiniz ama yaşınızdan daha genç gösteriyorsunuz
Teşekkürler.🤡🤡 İltifat gibi geldi
Gördüğümü söyledim 😊😊😊😊🙈
Teşekkürler tekrar. Keşke bende fikrimi söyleyebilsem sizin için. Sevgilinizi şaklatacak kadar güzelliğiniz var mı merak ettim doğrusu 🤡🤡🤡
Kendimi övmeyi sevmiyorum ama fiziğimde yüzümde çok güzel yüzümü çok beğeniyor herkes fiziğimi ayrı ama kendimi anlatmayı da övmeyide sevmem burda sadece insanların bama söylediklerini ve gerçek olan söylüyorum
Sevgilini değiştir. Seni sevmiyor. Çünkü yürekten sevenim eliyle işi olmaz. eli yüreğinde olur.. Uçkurunda değil. Ben kendimden söylüyorum. Gerçi banada tam tersi drnk geldi. Ne kadar tuhaf bir sey ama oluyor.
Vercen cavusa tokatı 😂😂😂😂😂
Ya bir sktr mk 😂😂
Düzgün bisey olmadığı kesin
Ne bilelim sorsaydin ısrarla 😂
Bence biftek hazırlıyordur. Aşçımı o.
Biftek yatarken hazırlanır mı yatarken görüntülü görüşüyordu benimle bir elinde telefon diğerinde ne vardı bilemedim
Yan tarafta kesme tahtası vardır. İşini yapıyordur, sendende uzak kalmak istememiştir bence en mantıklısı bu😀😀😀😀
Çavuş hazır ol
bu ne böyle yok artık
düşürdüyse birini ağına ona şaplatıyordur
Çavuşu tokatlıyordur suratındaki sesi duymuşsundur
Boşalmıştır
Nickiniz kadar masummusunuz
Neyu
31 mi çekıyodukı
Evet çekiyordu eli aşağıda analdım şak sesi gelmesinden ama birde benimle konuşuyor görüntülü nasıl beceriyor çaktırmadan
Çok kolay
Nasıl ama bana bakıyor çekiyor
tamam işte arzuluyo demekkı
Beni sevmiyor mu sizce
Sevıyor hmde delı gıbı
bana asla zarar vermedi şu zamana kadar asla öyle hiç bir şeye zorlamadı öpüşmedik bile. Sizce görüntülü görüşürken böyle yapan biri beni sevmiyor manasına mı gelir bensiz olunca ağlıyor mesela beni seviyor normalde biz sek. ss muhabbeti bile yapmayız onunla
Gerçekten deli gibi sevdiğini nasıl anladınız
İçime doğdu diyelım
Yazdıklarımı okudunuz mu
Okudum tabıkıde
Görüşünüz içinde teşekkür ederim
Rica ederım
Sapsik
Belli değil mi
Mastürbasyon ama birde çekerken benimle nasıl konuşuyor hiç bir şey yokmuş gibi
Seni düşünüyordur
Birde bir şey yokmuş gibi çekerken suratıma bakıyor çekiyorum demiyor sormadın o şaklama sesi ne diye
Sen istiyor musun ki
İstiyorum ama ben bakireyim olmaz yani oda bana asla zarar vermez şu zamana kadar asla öyle hiç bir şeye zorlamadı. Sizce görüntülü görüşürken böyle yapan biri beni sevmiyor manasına mı gelir bensiz olunca ağlıyor mesela beni seviyor normalde sela muhabbeti bile yapmaz benimle
Bence seviyor ama seni de istiypr
Evet erkek sonuçta
İsteyebilir
Sende istersen ver o zaman
Biri onu beceriyordur
Hayır yatıyordu
Haklı arkadan giriyolardır coca
Mast some problem
Ne gösterdin adama
Bir şey göstersem iyi yeminle bir şey göstermedim sadece üzerimde atlet vardı göğüsleri bile gözükmüyordu adam omuzlarımı bile görünce tahrik oldu
Mast yapmış seninki
31 çekiyor işte.
Yav he
Bosaldi
Çekiyordur
😂😂😂😂 Bosalmistr
31 çekiyo anlasana