kendini geliştirmesi önemli. ilkokul mezunu bile olabilir. üniversite mezuniyetini abartmayın. mühendis öğretmen olup cahil hanzo olan bir sürü insan var. askere giden az da olsa anlar dediğimi.
önemli olan mezuniyet değil karakterdir. İlkokul lise mezunu olup kendini yetişrmiş harika insanlar da var. Profesör olup kendini yetiştirememiş insanlarda var. Bana göre önemli olan kendini yetişrip geliştirmektir. Köyde bir çoban tanıdım adam benim okumadığım felsefe kitaplarını okuyor. Otur karşısına muhabbet et hayatta çok şey öğrenirsin ağzın açık dinlersin. Bir profesör var ki isim vermeyeyim. Çocuk gelinlerler yasaklandı o yüzden elazığ depremi oldu diyor :D
hemen açıklayayım. seninle ya da soruyla alakalı bir durum değil. Uzun zamandır bu sitede bulunuyorum. Haliyle sitenin üye potansiyelini ve kişiliklerini artık iyi öğrendim. Yorumda yazan yazıya ya da soruya göre değil. Malesef ki malesef nickine resmine göre yorum yapıyor insanlar. Bir sürü örneği verebilirim bunun 1. AYnı soru aynı detay biri pembe biri mavi üye tarafından sorulmuş pembe üyede 50 yorum mavi üyede yorum yok. 2. soru içerisinde 2 kişi aynı yorumu yapmış. Birine teşekkür ediyor diğerini yorumu için azarlıyor. Bu örnekler daha da türetilebilir. İşte bu yüzden gizliyim sitede hem soru hem yorumlarda. Çok istisnai durumlarda özelden çıkıyorum.
malesef çok var böyleleri ben bu sitede hep sorunun kalitesine sorunun içeriğine göre yorum yaptım. Fakat çoğu insan böyle değil. Yakışıklı biri yorum yapsın ay teşekkür ederim. Aynı yorumu normal biri yapsın sanane der :D Üstelik soruların %95i kendi fikirlerinin desteklenmesi için soruyor. Fikrinin yanlış olduğunu belirttiğinde ya hakaret yiyorsun ha küfür yiyorsun :D
Aynen aynen hep dışa odaklı işte istediği yorum bile olmasa tipi iyi ya hemen beğenir veya profildeki kız kıçını memesi açıksa özelden damlar soruyu bahane ederek
çok güzel özetledin :) işte gizli olmamın sebebi budur hanımefendi :) Eskiden gizli değildim baktım sitenin üye kitlesi bozuluyor bende gizlendim. Zaten yorumlarda istersen gizliden çıkabiliyorsun. Bazen bir konu hakkında konuşma başlıyor özele geçiliyor vs o tür durumlarda gizliden çıkabiliyorum aksi halde gizliyim :D
gizliden öyle uzun süre çıkmıyorum sadece takip ve işlemleri olana kadar çıkıyorum sonra tekrar gizleniyorum :D kendimi böyle rahat hissediyorum açıkcası :) Hadi çıkayım gizliden kim olduğumu gör :)
Benim bir kiz arkadaşım vardi okuyodu bende lise terktim o aralar okuyamaddim oda besyö okuyodu bide calismyodum o yuzden terk etti beni mulakatta denge tahtasindan dusup belini kirdi hem okul u hem sosyal hayati bitti mesela ama iyi oldu serefsize
Yemin ederimm ki bide ailelerimiz birbirini tanyodu aileme mahcup olmustum cok uzulmustum o zamanlar aileme mahcup oldum diye ama aradan 1 ay gecti oyle oldu