Hem kendi açımdan hem de onun açısından sorduğum birkaç sorum var evet.. Birbirimize her koşulda destek olabilecek miyiz? Her zaman yanımda olacak mı? Hep temiz ve ahlaklı kalacak mı? Ondan bir şeyler öğrenebilecek miyim? Birbirimizi tamamlayacak mıyız? Anlayış ve sabır evliliğimizde esas olacak mı? Razı olduğu bir eş olabilecek miyim? Gibi gibi..
Buna hazır mısın? İtalyan mutfağı arap mutfağı yaptığın kız bu ne git düzgün şeyler getir diyen biri mi? İspanyolca şarkı dinleyince bu ne be diyip arabeske bağlayan biri mi? Her konuda beyin fırtınaları yapabilecek misin? Oturup maç izleyebileceğin biri mi? Kararlarına güvenecek ama yanlışında seni doğru yolda destekleyecek biri mi? İbadet yoldaşlığı yapacak mı? Saygısı sevgisi sonsuz olan biri mi? Bu kişinin cidden o kişi olduğuna emin misin? Gibi sorularla boğuşacağıma eminim.
Yanında rahat olabilirmiyim? Birlikte ibadet edebilirmiyiz? Saatlerce sohbet edebilirmiyiz farklo dusundugumuz bir konu üzerinde konuşabilirmiyiz? Ben ona o bana katlanabilir mi? Böyle daha bir çok soru var aklımda😅
Ben bu insanla bir ömür kavga etmeden konuşabilir miyim? İstediklerimi ve istemediklerimi rahat bir şekilde söyleyebilecek miyim? Dinleyebilecek miyim?