Aşk İlişkileri Gece gece sarma saran bir erkeği hak etmek için bugün ne yaptın? eskigurunuz0 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bugün ne yaptın? Güncellemeler+1 yıl 1234 Gece gece sarma saran bir erkeği hak etmek için bugün ne yaptın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BerfinArslann33 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Birşey yapmadım. Yemek yapan erkek değil tamirden anlayan erkek çekici geliyor bana.😏 2 2 Yorumla eskigurunuz0 +1 yıl 10 parmagimda 10 marifet Yorumla BerfinArslann33 +1 yıl :))) Yorumla
Rahime_Birşah Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl namaz kıldım hacı :DRabbim bana hayırlı bir kısmet nasip et diye Adamını bulmuşuz sanki sarması kalmış :d 2 0 Yorumla
zehradimi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl kalem gibi olmalıydı o, dolma kalem gibi olmuş şkdjkx 3 0 Yorumla
__1xx1__ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Öyle sarma sarılmaz öğrende gel Tencereye dizişin ztn vasat 2 0 Yorumla
aklıkarışıkkız Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Baya profesyonel sarmışsın emin miyiz senin sardığına 1 0 Yorumla
_jfjsjf_ Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Tek iş sarmayla olsaydı bir şeyler yapabilirdim belki. Ama sarma yetersiz kalıyor. 1 0 Yorumla
GülJK Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ama güzel dizmemişsin yatay diz böyle olmamış açılır pirinci felan dağılır. Kendim için yaşadım gerçi hergün öylede 1 5 Yorumla Fıreyas +1 yıl Aslında dik olursa daha iyi olur doldurursa dağılmaz. Yorumla SoLiDeR +1 yıl Bu farklı şekil dikey dolma mı neydi ben de yapıyordum daha lezzetli oluyor Yorumla GülJK +1 yıl @SoLiDeR ne bilim ilk defa böylesini gördüm. ama sen yine dediğim yap wkwkw Yorumla SoLiDeR +1 yıl :d tamam Yorumla GülJK +1 yıl @SoLiDeR hele hele daha dolam mı neydi diyor öğrense gel aloo 😂 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Benim yapamadığımı erkekler yapıyor tüh tüh 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimle evlenır misin? (ona sordum) 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan cevap versene. Evetse evet hayırsa hayır Yorumla eskigurunuz0 +1 yıl Hayir cukulatam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂defol o zaman see you later ben de başka sarma saran damat adayı bulurum Yorumla eskigurunuz0 +1 yıl Sansin bol olsun cukulatam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eywallah goçum sana da afiyet Yorumla
Cramella Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl boyle tencerede sarma gelse yemem yapmasa daha iyi 2 0 Yorumla
Vaveylaaaaa41 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl En sevdiklerim, eline sağlık eğer sen yaptıysan. 1 0 Yorumla
NéoKorítsiNeráidon Takip Et Yoda Yaş: 99 , eic 98% +1 yıl Vay be. Yattim saygi deger KizlarSoruyor uyesi. 1 0 Yorumla
Albaniachannel Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Biber dolmasının içine sarma mı koyuyorsunuz 1 0 Yorumla
hiraizerdüş_ Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı. Benden yeteneklisiiiin 1 0 Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bu erkeği hak etmeye çalışmadım. Umrumda değil. 1 0 Yorumla
Üğpoıu07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl İlk defa dik koyan gördüm :D , eline sağlık 1 0 Yorumla
Walterin Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ana buna da düştüm. Sarma saran erkek en sevdiğim 2 0 Yorumla
kisswithrainbow Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl tırt 1 1 Yorumla eskigurunuz0 +1 yıl 😅😅 Yorumla
Unknownbirii Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç bir şey 1 0 Yorumla
vav_elya Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hingel sıktım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birşey yapmadım. Yemek yapan erkek değil tamirden anlayan erkek çekici geliyor bana.😏
10 parmagimda 10 marifet
:)))
namaz kıldım hacı :DRabbim bana hayırlı bir kısmet nasip et diye
Adamını bulmuşuz sanki sarması kalmış :d
kalem gibi olmalıydı o, dolma kalem gibi olmuş şkdjkx
Öyle sarma sarılmaz öğrende gel
Tencereye dizişin ztn vasat
Baya profesyonel sarmışsın emin miyiz senin sardığına
Tek iş sarmayla olsaydı bir şeyler yapabilirdim belki. Ama sarma yetersiz kalıyor.
Gece sarma sarıp bana kilo aldırmak isteyen bir erkeği istemem.
Ama güzel dizmemişsin yatay diz böyle olmamış açılır pirinci felan dağılır. Kendim için yaşadım gerçi hergün öylede
Aslında dik olursa daha iyi olur doldurursa dağılmaz.
Bu farklı şekil dikey dolma mı neydi ben de yapıyordum daha lezzetli oluyor
@SoLiDeR ne bilim ilk defa böylesini gördüm. ama sen yine dediğim yap wkwkw
:d tamam
@SoLiDeR hele hele daha dolam mı neydi diyor öğrense gel aloo 😂
Benim yapamadığımı erkekler yapıyor tüh tüh
Benimle evlenır misin? (ona sordum)
Lan cevap versene. Evetse evet hayırsa hayır
Hayir cukulatam
😂😂defol o zaman see you later ben de başka sarma saran damat adayı bulurum
Sansin bol olsun cukulatam
Eywallah goçum sana da afiyet
Etkileyici bulmuyorum böyle şeyleri
Oyle bir erkek yok emin ol
vayyy beee gözlerim duygulandı
boyle tencerede sarma gelse yemem yapmasa daha iyi
En sevdiklerim, eline sağlık eğer sen yaptıysan.
Vay be. Yattim saygi deger KizlarSoruyor uyesi.
Biber dolmasının içine sarma mı koyuyorsunuz
Benden yeteneklisiiiin
Bu erkeği hak etmeye çalışmadım. Umrumda değil.
lan o sarma öyle mi dizilir
Senin sarmadığına yemin edebiliriz
dolmayi kim doldurdu?
bende öğle sarma sardım hddhdh
Rabbime dua ettim😄😄
Hiçbirşey yapmadım 😂
İlk defa dik koyan gördüm :D , eline sağlık
Ana buna da düştüm. Sarma saran erkek en sevdiğim
Amuda kalkıp bekledim..
tırt
😅😅
hani sarma neredeğğ😒