Arkadaşlar 3 yillik sevgilim vardi çok seviyorduk birbirimizi butun zor zamanarimizda birbirimizin yaninda olduk hic pes etmedik her gun yemibler ettik ayrilmiycaz diye, hayal kurduk sabrettik. Hic de rahatsiz degildik. ama ayrilmadan 1 ay oncesi ilgisiz davranmaya başladi bekle yazip gidiyordu babam cagirdi falan diyordu bende tm diyordum ama iyce ilgisi azaldi bnde sordum niye eskisi gibi degilsin cok korkuyorum beni brakmandn dedim soz verdirdim birakmamasi için sonra bu eski eskide kaldi yapamiyorum dedi aradim acmadi engelledi beni her yerden. Istegrm açmış yasaktı normalde. Kizlarla takipleşiyormuş arkadasim dedi. Sonra biyosuna da sey yazmiş her gidisi tek taraf hazirlamaz biri iter biri gider yazmiş. Ben ilgi istedim sadece çok seviyordum bisey yapmadim ki. Sevmiyorum demiş bidaha olmaz falan dmiş. Ama çook emindim beni svdiginden ne olduda gitti birden. naomam lazim? geri donemi?😣😣😣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
asla ona geri dönme senden sıkılmış ve sanki sen ona bir şey yapmış gibi göstermeye çalışmış çünkü şerefsiz senden ayrılması için illa senin ona bir şey yapman gerekmiyo sıkılmış ve başka kız arıyor sana geri dönecek bir kaç kızla çıktıktan ya da denedikten sonra. ama sen onu asla affetme affedersen gene yapacak onu unut sende yeni sevgili yap sevme onu sakınnnn geri dönme ağla zırla ne yaparsan yap ona yalvarma yazma geri dönme başıma geldi bizde 2.5 yıldık aynı senin söylediğin gibi oldu tecrübeliyim dediklerimi dinle
010 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu kisi artık sıkılmıs gibi duruyor vazgeçmis gibi duruyor bu yüzden size demis hani eski eskide kaldı yapamıyorum demis artık bu iliskiden sıkılmıs sevgisi azalmıs zaten büyük bir ihtimal sevgisi önceden azalmıstı ancak bunu size belli etmedi simdi ilerleyince yavas yavas malesef sevgisi tamamen sona erdi ve gitti, yeni kızları falan takip etmeye baslaması hemen baska kızlar tanıma pesinde olacaktır birden giden insan 3 senelik iliski birde emin olun pisman olur, yani birden giden her insan pisman olmustur ki bu kiside olacaktır ancak ne zaman olur? bunu asla bilemeyiz artık yani pisman olup dönmesini bekleyene kadar bu kisi kim bilir kimlerle olur kimlerle anlayacağınız nekadar üzülsenizde tamamen bosadır malesef. yani yapacağınız birsey yok hani pisman zaten olacaktır ama ozamana kadar çok kızlarla olur bana kalırsa tamamen vazgeçin sizde.
12 Yorumla- +1 yıl
Dönmek istese bile bu saatten sonra önemlimi? baska kızları takip etmeye baslamıs bile artık o kimlerle olur kimlerle bunlara rağmen kabul edecekseniz hani olur mutlaka.
Bizim de üç senelik ilişkimşz var sevgilimle ara sıra böyle ilgisi azalıyor gibi hissediyorum ki bu çok normal sonuçta koskoca üç sene ve hep aynı insan aynı şeyler ara sıra sıkılabilir ama sevgimiz asla azalmadı.. Senin erkek arkadaşın baya bir zorlanmış demek ki sabır edememiş ama bence yarı yolda bırakmış yanlış bu.. eğer ortada çok büyük sorunlar yoksa saçma yaptığı çok ğzgünüm zamana bırak bakalım
13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılYüreği sevgiyi üretemeyen artiramayan tasiyamayan insan, var olanı azaltır ve sürekli bunu yapar. Böylesi insanda sürekli yeni ilanı baskasiyla aldatir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir süreçten geçiyosun
06 Yorumla- +1 yıl
Pekı ne yapmak istiyorsun
- +1 yıl
Mümkün mü
- +1 yıl
Bence o kadar bile yok
+1 yılSıkılmış gitmiş, döner ama asla affetme
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılYok çok zor
10 Yorumla sanmiyorum ilgi azaldiysa zor
05 YorumlaBence olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
10 YorumlaMerhaba
0143 Yorumla- +1 yıl
Geceleri aglamadan duramiyorum yapcak bisi yok. Agladigimda kimse beni anlamiyor sanki elimdeymiş gibi. Bir zamanlar koynunda uyuduğum adam Şu an yanimda yok. Bana hic kiyamayan adam yok. Yanimda uyudu 1 kere dokunmadi yanliş anlamda. o kdr saygili ve sevgiliydi. Eli aslaa yanlis yetlere gitmezdi sabaha kdr kimildamazdi rahatsiz olmim diye simdi onsuz uyuyorum ve kokusuna hasret
- +1 yıl
Ya bunu sana yazarsam aklima kendi sevgilim gelecek. Canim yaniyor anliyormusun. Yeterince ozledim. ölüylrum hasretimden. Biz iyi geceler demeden uyuyamazdik bak ben 1 aydir doyemiyorum ona sabaha kdr agliyorum ruyama giriyor cok kotuyum kusura bakma canim daha cok yanar bunu sana yaparsam. Cu ku ben aglamaktan yoruldum anliyormusun ben artik onu secdimi istiyorum. Gelmiyor ama gekmiyorrrrrrrrr😭😭😭😭😭😭😭
- +1 yıl
O gelmiyor ve benim bu konuda yapacak bişeyim yok. Evet senden önce veya sana hissettiklerimden önce dediğin gibi belkide 500 farklı kıza merhaba yazmışımdır haklısın. Ama senden sonra diye bişey var. Buda şöyle oluyor. Yazmadığın zaman mutsuz oluyorum be yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum. Yazdığın zaman kalbim yerinden çıkacak gibi atmaya başlıyor.
- +1 yıl
Sen beni anlamadın galiba. Ben birisine aşığim. Birine deli oluyorum. Birini bekliyorum. Gelmese bile onun varligini seviyorum. Kalbimde biri varken baskasiyla konusmaam. Ustelik yaş farki cok olan biriyle. Bir kadinla cinsel ilişki yasamis biriyle birlikte olamam. 500 tane kiza merhaba yazmis birini sevemem. Ben sadece sana kankamsin dedim sende diger erkekler gibi kotu ciktin. Yapcak bisi yok o zaman yoluna bakarsın. ben birisini seviyorum bunu bil ve lutfen haddini de bil
- +1 yıl
Eğer bu kafa dinlemen benim yüzümdense ben sana kötü bişey yapmadım. Sana bir durumumu anlattım bana uymaz dedin konu kapandı. Yani bu yüzden düşüneyim diyorsan boş yere düşünme. Bir daha cvp vermezsin olur biter. Dersin ayrılalım yazma bir daha bende tamam derim konuyu uzatmam. Ona göre düşün taşın kararını ver.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım