Boyle bir inanis var nedense. Her güzel kadın zengin adamla evlenmez ama her zengin adam güzel kadınla evlenmek istiyor ve evlendiği kadın da güzel oluyor. Olay şu ki zenginliğin verdiği imkanlarla basta cok güzel olan kadın güzelliğini yıllarca korurken fakir yaşantıda kadın ya da erkek basta güzel yakisikli olsa da bakım ve giyim icin fazla imkan olmadığı icin tipleri zamanla kötüleşiyor aslında.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Olay yine aynı yere çıkıyo ayrıca erkeklerin kendine bakması çok kolay giyim açısından bide spor yapsa bitti ama illa altında araban olucak 5 k maaaş olucak kızlar bunlara bayılır
Kendine bakmak dediğin şeyler de parayla olmuyor mu? O dediklerini altında arabası 5k maaşı olanlar ancak yapabiliyor. Asgari ücrete 12 saat calisan garibimin bunlara ne ayıracak parası ne de zamanı olur.
Yoo ben asgari ücreliyim bir ton giysim var 12 saat çalışıyorum spor da yapıyorum 1 saat yetiyo
O senin icin gecerli olabilir. Ben kadın icin konuşuyorum. Sonuç aynı gibi görünebilir ama her güzel kadın zenginle evlenmiyor bunu söylüyorum. Zenginle evli olan kadin güzelliğini koruyor ya da daha güzel hale geliyor sonuç bu. Fakir adam icin de tam tersi.
Gönüller güzel olsun be makyaj yapmamış gözleri güzel bir kız parfüm kokmasın da ekmek koksun mesela
Sen bundan razıysan sorun yok
Ben öyle istiyorum hatta köy kızı falan olsun Biz başka soruda da konuşuyomuyuz bu arada 😂
Bütün zengin kadın diyen sizsiniz.
Erkeklerin hepsi, bütün kadınların zengin erkekle evlenmek istediğini söyler.
Doğrudur da...
Bütün erkeklerin zengin olmak istemeleri ne kadar doğruysa sizin dediginiz de o kadar doğrudur.
Yanlış teorem...
Neden
Kadının fıtratı...
Ne varmış kadının fitratinda
Entelektüel münazaraya benzemiyor?
Kadının fıtratının zengin erkek istediğini mi söylüyorsunuz? Biraz kafası çalışan kadın çok zengin adamı tercih etmez. Tabi kendisini ve çocuklarını surundurecek güçsüz erkeği de istemez. Kadin güçlü erkek ister bu doğru. Fakat paranın kendisi güç değildir. Kazanma değerlendirebilme kullanabilme icin yeterli beyine ve kalbe sahip olmak asıl güçtür. Güçlü erkek niteliklerinden biri budur.
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Peki bütün erkekler cok güzel kadın ister mi? Eğer öyleyse çirkinler ne yapsın?
Ben zeki ve uyumlu kadına tavım.
Halbuki bütün kadınlar da bütün erkeklerin güzel kadın istediğini söyler. Demek ki her iki durumda da %100 geçerlilik yokmuş.
Ben de istisnayım. ;)
Ya cok yakısıklılarla ya da zenginlerle cünkü öyle
Gerçek bu o yüzden. Belki % 0.0003 lük kesim paraya bakmaz onunda babası zengindir
Nikâhı erkek kadina kiyar kadin erkege kiymaz. Zengin adam güzel kadın istediği icin güzelle evleniyor. Güzel kadının kendisi secen taraf olmuyor. Güzel olup da fakirle evlenen kadın bulursun ama zengin olup çirkin kadın isteyen adam var mı?
Ben ölene kadar evlenmeyeceğim için o konularla ilgilenmiyorum. Parayla evlenenlere mutluluklar
Çünkü kadınlar para ve mücevhere hayor diyemiyorlar
Yoo ben yakışıklı olmadıktan sonra kimseye bakmadığını düşünüyorum sadece güzel değil tüm kızların
Zengin adamla evlenen genelde kendinde değişimler yaptiriyor. Kilo vermek istiyor diyelim yağlarını aldırıyor gibi. Kısacası zengin adamların hep güzel eşleri olur
Yoo güzelliğin 1. Sırasındayım ama zengin bir kocam yok fakirde yok gerçi
Güzel kızların kafası çalışmaz
Yakışıklı erkeklerinde chuku çalışmaz
Hani kısaca elde var fakir devamkeee
Genelde öyle oluyor ondan olsa gerek.
Genelde öyle olduğu içim
Tamam da evlilik erkeğin isteğiyle olur. Nikâhı erkek basar. Zengin adam güzel kadın istediği icin güzelle evleniyor. Güzel kadın istediği icin zengin erkekle evlenmiyor. Güzel olup da fakirle evlenen kadın bulursun ama zengin oluo çirkin kadın isteyen adam var mı?
O başka bir boyut tabi ki ama insanlarda ne vicdan kaldı ne bişey
Vicdanla ne alakası var?
Var işte
Sen ne düşünürdün dışardan bakınca
Zengin güzelini istiyor ama sonu zor
Öyle bir şey yok.
Fakirim güzel kadinim yok açık ve net degil mi 😏
Çünkü öyle
Yani sonuç
Sonuç şu. Zengin adam çirkin kadin da alsa onu parayla guzellestirebiliyor. Fakir adam en güzel kadınla da evlense yeterli imkanlar olmayınca kadının güzelliği geçip gidiyor. Ilginç.
O zaman biz ölelim mi kadılar yaşasınmı ne yani istiyonuzki hem karnımız tok dursun hem böreğimiz bölünmesin
Ben birsey istemiyorum kardes sadece hayata dair bir denklem kurdum. Maalesef ben de memnun değilim bundan.
Derin bir ah çektim içim yandı
Oo işi çözmüşsün