Şu olay maalesef toplum tarafından çok yanlış yemin biliyor ayrılık demek İki tarafın da birbirine düşman olması demek değildir Sonuçta hatıra hatıra diye bir şey vardır Tamam insanda kötü hatıra bırakmış olabilir ama en azından verilen bir hediye hiçbir zaman çöpe atmaz Eğer bunu düşmanın da yapsa aynı şeyi yapmak zorundasın bu hareket çok yanlıştır Yani sen hırsını o eşyadan alıyorsun Aslında insandan değil etik olarak baktığımız zaman kişiyi hiçbir şekilde bunu bir zararı yok Sen Sonuçta o eşya yaz aramıyorsun Peki eşyanın olaydaki Suçu Ne yani Haksız mıyım
Alışveriş & Hediyeler konusunda 603 cevap paylaştı.
Zamanında ne kadar güzel heyecanla güzelliklerle alınan şeyler ayrılıkta nedense böyle değersiz oluyor Bence o verilen değer ve maneviyatı ile koyun bir kenarda Dursun canınızı yakmıyorsa Eğer Çünkü giden Gitmekle gitmiş olmaz Gitme ile gidilmez Akıllar kalır Gönüller kalır Anılar kalır Kalbinizin heyecan duyarak aldı hediyeleri yaşanan hukuka saygı duyarak Bence saklayayım
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı.
Şimdiye kadar alınan hediyelerimi saklarım, aldığım hediyeleri de hiç geri almadım. Hatıraları var kıskançlık yapılacak bir şey olmadığını düşünüyorum.
2 ay sevgili olduk ve ikimiz de birbirimize o kadar çok hediye almıştık ki. İsimli olanları vermedik ama diğerlerini iade ettik. Ben çöpe attım o saklamış
Hiç tanımadan aşık olduğun, o zihnini karıştıran ve sonradan tüm sorularının cevabı olan insan.. Aşk, ne çetin bir savaştır, sadece erlerin er meydanında cenk ettiği. Pusatta kınında kalmalı her şey bence ayrılık sonrası. Yoksa sırtında bir ok daha hissetmek yiğidi yıkar. Sadağında kalmalı oklar.. Bir gülüşünde verdiğin cennet, ayrılık sonrası karşındakinin cehennemi olmamalı..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 670 cevap paylaştı.
ben her şeyi geri vermiştim. bana sadece değerli eşyaları geri vermişti diğerlerini çöpe atmış. bende onları kuyumcuya verip anneme kolye almıştım :) bir başka kız arkadaşımda arayıp bana verdiği tek hediyeyi de geri istemişti. bende ona yanarken çekilmiş videosunu göndermiştim.
Hayatıma biri girene kadar durur galiba bakasım gelebilir anı güzel şeyler ama biri girince atarım hayatimda tek o olmalı baskasini hatirlatan seyler durdurmam
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben istedim çünkü ona alınan pahalı en büyük hediyeyi almıştım benim aldığımi başkasının yanında giyemezdi istedim aklı sıra atar yapmıştı adres ver gönderirim öyle böyle diye kaç ay oldu hala gonderecek eğer olur da çöpe attıysa da parasıni isticem çünkü benim hayatımın hemen hemen 3te2i onunla geçti o bana taş atti diye ekmek atacak değilim
Alışveriş & Hediyeler konusunda 754 cevap paylaştı.
geri vermek nedir ya, bana yapılsa ayıplarım be :'D hediye verdik herhalde benimle ol diye rüşvet değil :D. Kullanmak istemiyorsa atar bana dönmesin hediye falan bir de o sorun olur ne getiriyon diye. D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 37b cevap paylaştı.
Geri vermek saçma olur al mektuplarını ver mektuplarımı hesabi olmaz öyle çöpede atılmamalı aslında neticede her ne kadar ayrılık olsada ondan geriye kalan güzel günlerin hatrına çöpe atmaya gerek yok arkadaşlarınıza verin onlar kullansın
Geri verilmemeli çocukça buluyorum. Çöpe atılmasından yanayım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Geri verilme imkanı varsa geri vermekten yanayım ben, öyle de yaptım. Fakat mesafeler varsa çöpe atmaktan yanayım. Uzak mesafe ilişkim bittiği zaman öyle yapmıştım.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 530 cevap paylaştı.
Yakılıp story atılmalı e artık hediye sahibi de etiketlenmese olmaz dimi 😉😀
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hiç bir hediyeyi geri almadım. Hatta iki kıza tektaş yüzük hediye ettim. Aklımın ucundan geri almak gelmedi. Ya anı diye saklasın ya da satıp parasını yesin onun bileceği şey
Ben kıza 5 tane gümüş kolye ve bileklik vermiştim. Onları istedim vermemişti. Verse şu an değeri belki 2000 vardır. Şimdi gümüş olmuş 5 lira işçilikte ekle gramı 10 lira felan
Tuhaf bir şekilde hatırlamıyor bir sevgilimden kalma patiklerim var mesela ayrılalı seneler oldu her kış giyerim bir an aklıma gelmemiştir 😂 başka bir erkek arkadaşımdan kalma kalemler var resim çiziyorum ben gayet kaliteli güzel de ona versem atar ne yapsın dedim bari bir işe yarasın kullan gamsızım bu konuda jskcjd