AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
O adam gibi adamsa sana yüz vermez zaten.
Yüz vermeyecek gibi geliyor bana da
Sevgilin için gerçekten üzgünüm. Ayıp.
sen ne cibiliyetsiz bir insanmışsın la?
En az senin kadar <3
ben ayrı şehirlerde olmama rağmen kafamı yerden bile kaldırmıyorum bırak kız arkadaşımın en yakın arkadaşına yan gözle bakmayı çekiniyorum bile bakmaktan ama senin gibi yazın eriyen peynir hemcinslerin bunu bir kız olsa dahi yapmaktan çekinmiyor demek ki, demem o ki sizden iğreniyorum gerçekten.
saçmalama çocukların da arasını bozcan
Yok ya çocukluk arkadaşı onlar
zamanında aynı sıkıntıyı yaşadım. bire bir senin hikayen arkadaşımın sevgilisi 3müz bir aradayken itiraf etti. arkadaşımla 2-3 gün soğukluk oldu sonra olay çözüldü kız 2mizin hayatından da çıktı hatta bunu kutladık vs
Aşık olunan kişi sendin yani. Aynısını yaşamak istemiyorum ya
aynen. ama olacak şey muhtemelen bu çünkü kankalar kızlardan önce gelir.
Aklıma bir şey daha geldi ama ayarlayabilir miyim bilmiyorum
nası bir şey?
Içmeye falan davet etmeyi düşündüm ama yalnız kalmamız gerekiyor ya niyetimi fazla belli etmiş olurum
sen gel vazgeç bu sevdadan sonu hüsran çünkü
Of :( Çocukla sevişmek istiyorum zaten. Reddeder mi ki?
çocuğun karakterine bağlı ben reddetmiştim. sonrasında da çok aradı ama bu çocuk napar bilemem belki de seni kullanır bir daha yüzüne bakmaz
Karakterli birine benziyor. Hic söyleme diyosun yani?
o zaman hiç bulaşma
ERKEKLERİN BİR LAFI VARDIR BALDIZ BALDAN TATLIDIR
Kadınlardan korkulur valla
Sen kendini aşmışsın bildiğin yollusun sen :D
Komik bisey mi var
Evet senin bence bu halin komik emin ol o cool dediğin senle olup bırakcak
Hayır
Görürüz bizde onlardanız sen bence çok ümitlenme
Bana asik olmaz diyosun yani
Tipini görmeden bişey diyemem ama çocuk cool dıyosun yani senin hem güzel olman hemde fiziğinin güzel olması lazımkı belki sever yani aşık olması kucuk bir ihtimal
Fiziğim falan iyi ya cocugun da sevgilisi yokmus zaten kabul edebilir gibi geliyor
Bak fiziğin tipin çok iyiyse o cool dediğim çoçuk kesin senle olur ama bir sonraki gün belki seni tanımaz bile yani sadece ümitlenme ağırdan sat sonuçta kızsın :)
grup yap pasta yaptır kendını sana yakışır
Salak salak konuşma
hahaaa karaktersıze bak yavuz hırsız ev hasıbını bastırırmıs adı karaktersız ıkısınıde ıdare edersın sen sende o potansıyel var ıste boleyapıyorsunuz ondan sonra adamlar genc yasta katıl oluyor 6 parcaya bolup 8le carpıyolar
Hakaret edince elinize ne geçiyor merak ediyorum.
hakkedıyorsun
Hak ettigimi dusunmuyorum, zaten buradaki kotu yorumları önemseyecek olsaydım soruyu sormazdım
tam kaşarsın yuzsuz kaşar mıdesız bı kadın bundan ekılenırmısenden haklısın aşmışsın sen kendını erkek arkadasına sole geceler arkadasını hyal edıp elımı kıloduma sokup ınleyerek boşalıyorum de
Tanımadığım birini niye önemsiyim? Sen kimsin ki yani :D Derim demem ayrıca sana kalmadı o
gül gül gerceklerı soledım hoşuna gitii demi ne acı emınım bırazdan gece yatarken cocugu dusunup memelerını okşucaksın
Yo yapmıycam. İstersem onu da yapabilirim ama hic soz hakkın olmaz
yapıcaksın ve yaptın hayal edıp bosuna ınkar etme arzuluyorsun onu ne acı ayrıca soz hakkıderken
Yo yapmadım yapsam söylerdim zaten gizliyim. Benim hayatımda soz hakkın yok diyorum :)
eger yapmadıysan serefsızım sen o cocugu hayal edıp kendıne dokundun hıssedıyorum ayrıca buyuk konusma doru ya da yanlıs kısıyle nerde nası tanısırsın bılınmez
Nasıl hissediyosun medyum falan misin
yooo 6 his cıddııyım ve sen cokazgınsın benım gıbı en cokda opusmeyı sevıyorsun
Evet
ıste bukadar valla telım arızalandı sınırlendım kırdım hatımda kırıldı 8senelık ısımdende oldum ıhlae yuzunden yoksa vallaha nonu alırdım ozelden ama olsun faceden konusuruz ozele gel
beklıyorum
pekı sen bılırsın cıkıyorum ben madem ole
Yapma sevgilini aldatma be gülüm
Ayrıldıktan sonra çocukla konuşucam zaten aldatma sayılmaz
Hımm o zaman sorun yok
Bir erkek yakin bir erkek arkadasinin eski kiz arkadasi ile cikmaz.
Bu kizlar icon sorunsuzdur olabilir.
Fakat erkeklerde ayiptir kardesimin karisiyla yatmak gibidor.
Eger ayrildiginizda beraber olmayi kabul ederse o zaman en yakin arkadasi ile arasi acilir.
O kadar yakon arkadassa zaten teklifini asla ve asla kabul etmez.
Edersede suanki sevgilinin haberi olur ve intikam planlari icine girerler seninle oyun. oynamaya baslarlar
Cok. mu acik ettim erkeklrri
Sirrimiz kalmadi bee
Sevgiline üzüldüm şu an.
öl sen öl. bianevvel yok ol...
Güzel senaryo bu tutar 11li!!!
sevgilinden ayrıl mesela
şu anki sevgiline yazık be.
arkadaslar gereken cvpları vermşiler
Sana diyecek soz bulamiyorum.
sevgiliyi bırak onu al derimmmmmmmmmmm
İşte onu nasıl yapıcam reddedebilir beni
reddedilecek bir kız mısın yani:)
Ondan degil de en yakin arkadasinin sevgilisiyim
haz ve istek tek sendeyse unut derim:) sende ateş var kesin :D
Ben belli etmiyorum çocuğa belki o da benden hoşlanmıştır. Denemeden bilemeyiz :D
yani:D kendine güvenen seksi kızsan tamam:DDDDbeni inletsin der gbsiin:d
Aynen :)
ilği alanıma giriyorsun:DD
Bence, troll
Hayır
Sen rendelenmissin domates corbasina atilabilirsin
ayağını araba ezdimi? w
eyvah..
ılıskıye gr o cocukla?
Onu ayarlamaya çalışıyorum zaten ama tek seks degil yani sevgili olalim
sevvgılı her turlu olursun sen yeterkı onu bastan cıkart onun ıstedıgını ver bak nasıl senın oluyor aman sakın hamıle felan kalma ya da kalmıs gıbı cocuga yalandan hamıleyım de sana sahıp cıkacaktı emın ol
Yok yalana karsiyim sonra ortaya cikiyor. Cocuk reddedebilir ama arkadaşının sevgilisiyim sonuçta
bak onun yanıunda gıttıgınde altına mını tarzı bırseyler hıy yanı sexı olmaya bak goz alıcı seyler gıy onu anca boyle bastan cıkartabılırsın hatta teke tek kaldıgınız yanına gıt elını felan tut onu op yanı bastan cıkart kı her gun senı dusunsun senın oılabılmek ıcın care bulsn arasın pekı sole dıcem o cocuk senınle cıkarsa cocukla seks yapıcan mı acık acık sole?
Ya zaten mini giyiyorum da hic ikimiz yalnız kalmıyoruz
mını gıymene ragmen sna bakıyor mu yanı senı kesıyor mu cocuk baktıgını gordun mu hıc ıllakı bakmıstır
Bilmem dikkatimi çekmedi
bana gore kesın bakmıstır guzel bakımlı vede sexı bır kıza hangı erkek bakmaz kı sonucta bırsey daha dıcem onun karsısına oyurdugun eger bacaklarını ac ıllakı kafası oraya kayacaktır emın ol bana kalrsa o cocuk senden hoslanıyor emın ol adımı ıyı gor burada bır gun dıyeceksın haklısın dıye
Umarım hoşlanıyordur
rahat ol dedıklerım cıkacaktır sen dedıklerımı harfı harfıne uygula 2 gun sonra sen vazgecsende o cocuk saana delı gıbı baglanıcak hatta senınle yatmak ıcın elınden gelenı yapıcak yeterkı sen onu bastan cıkar gerısı kolay
ordsmızını?
Evet okuyordum. Dediğin gibi olur umarım teşekkür ederim vakit ayırdığın için
rica ederım özele gelsene sana bır kac bıseyler daha sorucam eger kı ızın verırsenız? sıze yardımcı olamk ıstyrm
Buradan yazabilirsin
ıkımızın arasında burada engel yıyebılırım o yuzden
Özele gelemem üzgünüm
pekı sen bu cocugu neden bu kadar cok ıstyrsun onu sormaya unuttum
Çekici geldi baya
ondn hoslandın ve o cocugun senın olmasını ıstyrsun oyle degıl mı? pekı senı ona baglayan baska bır sey va mı cekıcılıgındn baska herhangı bır sey
bir de sesten cok etkilenirim sesi cok iyi
anladım o kadar cok ıstyrsun yanı onu herseyı goze aldım dıyebılıyorsun ıstedıgını yapar dıyıbılıyosun yanı
Yani oyle diyelim
pekı sen yapmasını ıstyr musun sana desekı oral yapalım dıye yapıcak mısın yanı
ordamısınızz z?
Olmaz bu is
Olmaz diyorsun?
Olmaz
o... pu
Memnun oldum
Ona da ver..,
Ona da derken?
Sevgilini arkadaşına :)
Hm anladım da zaten sevgilimle birlikte olmadık
Amaaan sen de. Ben de bişi sandım. Evcilik oynamaya devam et:)
Ne evciligi
Uzun sacli kel...
O ne
Senin durumun
İlginc
Diyorum ki ya kel ol ya uzun sacli ikisi bir olunca boyle. ilginc oluyor:)
He ya he.
çokluk iyidir
Ulan bişe derdimde
susuyorum sen anla.
araya gir :D
eeyyyvah eyvah
Açıl çocuğa
yapma derim
Ne kahpeymisin kiz:)