Aşk İlişkileri Beyler neden yanaklarımı sıkmak varken canımı sıkıyorsunuz? deniz_amakıyısıyok Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Delirrttiniiizz Güncellemeler+1 yıl Hala aynı performans Beyler neden yanaklarımı sıkmak varken canımı sıkıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
joursoul Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben mal tipsizim sıkamam sağolun ama sıkabilicek yakışıklı tanıdıklarım var site de yönlendirebilirim. 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Neden yanağını sıkacak erkekler varken hayatını skck erkeklerle muhattap oluyorsun?Öfkeliyiz.. 1 0 Yorumla
tontondedee Takip Et Xper 5 Yaş: 77 , eic 95% +1 yıl Yanaklarin az tombis olsa boyle bir sorunun olmazdi 1 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. bvu ülkede kadın olmak ne kadar zor ise KS de kadın olmak x10 daha zor :D 1 0 Yorumla
Iceking35 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Yanaklarını sikariz caninla isimiz yok ya o nerden cikti 1 1 Yorumla Iceking35 +1 yıl Manitan mi vardı yoksa senin burda biri kiskanmis anlaşılan yorumu 😉😅 Yorumla
ozkuyucu_efe Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aw böyle işin ya takılmış 15-20 abaza bitane kaşarın peşine bunlar yazinca cidden kendini bişey mi sanıyosun 0 1 Yorumla deniz_amakıyısıyok +1 yıl Ooo ergenimiz uyumamış yargı dağıtıyor asjsjsjj Yorumla
İndianajones7 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kanka yanlış erkeklerle takılıyorsun o yüzden canını sıkıyorlar sana tavsiye arkadaş seçerken dikkatli ol. 1 0 Yorumla
trk_askım Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Aynen yaKadına tokat sadece sevişirken popoya atılır 1 0 Yorumla
Jjjjjjy Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Eşimin yanaklarını sıkarım canınıı değil gerçi nefertiti yanaklı hatun sıkılmıyor 1 0 Yorumla
delicius Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kim üzdü lan bu kızı 🤣 1 1 Yorumla deniz_amakıyısıyok +1 yıl Tam bir odunsun 😔 Yorumla
RomanticFilozof Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Yanaklarini sıkan yerine canini sıkani seçen sensin? bize mi sordun seçerken şimdi bunu bize soruyorsun? 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Gel sıkarım yanaklarını ben senin 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. Fazla kalabalık cıvıtır... 1 0 Yorumla
SupremeGOD Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl OMG sabah sabah ben ŞOK. sdfksdkf güzel soru 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Canını sıkanın bir tarafını sıkalım 1 0 Yorumla
fırtınanınkalemi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Yanakların çok tatlıdır 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Delirtmeyin kızı yapmayın böyle 1 0 Yorumla
ImLORD Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kimsenin canını sıkmadım. Özellikle de senin. 1 0 Yorumla
MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Tahmini kaç erkek canını sıktı#Vesselam 1 0 Yorumla
sansebastian Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl bir deri bir kemiksin, canını sıksalar ölürsün 1 0 Yorumla
Gadisgilaa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Takma canım boş yapmak isteyen cok demekki sana denk gelmiş😄 1 0 Yorumla
PastırmaKralı1996 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Memelerini mi sikalim? Yanaklarini sikacaz tabii 1 0 Yorumla
_nslsylsm Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Beyler hanımefendinin yanaklarını sıkın. 1 2 Yorumla deniz_amakıyısıyok +1 yıl Şu traktörde iki tur atsam 10/10 terapi 🤣😂 Yorumla _nslsylsm +1 yıl Çalışmıyor heralde arızalıydı:) Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sikmayacak birilerini bul 1 0 Yorumla
mgy1986 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. 🙄🙄 bence yanaklar iyi fikir.😅 1 0 Yorumla
aligediz Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Ben sıkarın saçlarını okşarım kulağını çekerim 1 1 Yorumla aligediz +1 yıl Merhaba Yorumla
Zorba3495 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. be nsadece kendi kalçkukusu sıkıyom bilmiyom :'D 0 0 Yorumla
pastacı_meryem Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. hoş değil. 1 0 Yorumla
fero_06 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Canını sevsinler senin 😉 1 1 Yorumla fero_06 +1 yıl Cok tatlısın resmin fizigin güzelmiş Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok ayıp ediyorlar 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Off sertt söz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 😃 Eşek hoşaftan ne anlar 1 6 Yorumla Tefix53_ +1 yıl Hoşaf değil hoş laf bknz : TDK Yorumla Bombolokok +1 yıl @Tefix53_ adam yürümeye çalışmış şey etmesene😄😄👌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tefix53_ ben hoşaf seviyorum ama Yorumla Tefix53_ +1 yıl @Bombolokok İstediği kadar yürüsün sadece kilo verir bence başka da bir cacık olmaz 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yuhh oha diyorum ben bunun nesine yürüyeyim çok güzel bu ben haddimi bilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her gördüğü sakallıyı dede sanan japon askerleri 😂 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Canınız daha tatlı gelmiştir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Ben mal tipsizim sıkamam sağolun ama sıkabilicek yakışıklı tanıdıklarım var site de yönlendirebilirim.
Neden yanağını sıkacak erkekler varken hayatını skck erkeklerle muhattap oluyorsun?
Öfkeliyiz..
Yanaklarin az tombis olsa boyle bir sorunun olmazdi
bvu ülkede kadın olmak ne kadar zor ise KS de kadın olmak x10 daha zor :D
Yanaklarını sikariz caninla isimiz yok ya o nerden cikti
Manitan mi vardı yoksa senin burda biri kiskanmis anlaşılan yorumu 😉😅
Aw böyle işin ya takılmış 15-20 abaza bitane kaşarın peşine bunlar yazinca cidden kendini bişey mi sanıyosun
Ooo ergenimiz uyumamış yargı dağıtıyor asjsjsjj
Kanka yanlış erkeklerle takılıyorsun o yüzden canını sıkıyorlar sana tavsiye arkadaş seçerken dikkatli ol.
Aynen yaKadına tokat sadece sevişirken popoya atılır
Eşimin yanaklarını sıkarım canınıı değil gerçi nefertiti yanaklı hatun sıkılmıyor
Kim üzdü lan bu kızı 🤣
Tam bir odunsun 😔
Yanaklarini sıkan yerine canini sıkani seçen sensin? bize mi sordun seçerken şimdi bunu bize soruyorsun?
Gel sıkarım yanaklarını ben senin
Fazla kalabalık cıvıtır...
OMG sabah sabah ben ŞOK. sdfksdkf güzel soru
sıkıcan ıyıdır gec cıkar
Canını sıkanın bir tarafını sıkalım
Yanakların çok tatlıdır
Delirtmeyin kızı yapmayın böyle
Kimsenin canını sıkmadım. Özellikle de senin.
Tahmini kaç erkek canını sıktı
#Vesselam
Gel sikayim ben yanaklarini senin
bir deri bir kemiksin, canını sıksalar ölürsün
Takma canım boş yapmak isteyen cok demekki sana denk gelmiş😄
Sıkmayı seviyordur belki
Memelerini mi sikalim? Yanaklarini sikacaz tabii
Beyler hanımefendinin yanaklarını sıkın.
Şu traktörde iki tur atsam 10/10 terapi 🤣😂
Çalışmıyor heralde arızalıydı:)
Sikmayacak birilerini bul
Sen de haklısın kızçe
🙄🙄 bence yanaklar iyi fikir.😅
Yanaklarını uzattin da ben mi sikmadim
Kabına sığmayan şampiyon..
uzat yanağını sıkalım 😊
Ah ah hahdh
Ben sıkarın saçlarını okşarım kulağını çekerim
Merhaba
be nsadece kendi kalçkukusu sıkıyom bilmiyom :'D
Ben sıkarım yanakları prenses
Canını verme sen de
Üstüme alinmiyorum 😑
hoş değil.
Çünküü aptallar..
Sakin ol kelebeğim
Canını sevsinler senin 😉
Cok tatlısın resmin fizigin güzelmiş
Gıyamam
yaninda olsaydimda yanagini siksaydim keske
Çok ayıp ediyorlar
Bu denize kıyı olur bırakmam
İzin verme
Off sertt söz
İçini şişirmişsindir seninkinin ondan
Tamam
Çok iyiydi ya
Sıkarım nereyi istersen
Hayyy canını sıkanın canı çıksın😂😂
sende canını sıkanla boşa zaman kaybetme..
😃 Eşek hoşaftan ne anlar
Hoşaf değil hoş laf bknz : TDK
@Tefix53_ adam yürümeye çalışmış şey etmesene😄😄👌
@Tefix53_ ben hoşaf seviyorum ama
@Bombolokok İstediği kadar yürüsün sadece kilo verir bence başka da bir cacık olmaz 😂😂
😂😂 Yuhh oha diyorum ben bunun nesine yürüyeyim çok güzel bu ben haddimi bilirim
Her gördüğü sakallıyı dede sanan japon askerleri 😂
Canınız daha tatlı gelmiştir.
Bilmiyorum ki
Tamam getir yanağınu
Ben meme sıkıyorum
Dert etme afganistanında denize kıyısı yok