Ben bişi diyim mi Ben sevgilimden ayrılmak icin uzun bir mesaj atmıştım çunku ilgi gostermiyordu genelde aekadaşlarına veya çalısıyordu bende sıkılıp bıktıgimi ve artık yorulup ayrılmak istedigimi yazdım annem dediki seviyosa geri doner dedi. Ben inanmadım tabi dedim , anne ben ayrılıyorum nası geri donsün cok sacam dedim. Ona ayrilmak istedigimi soyleyince once şaka yaptıgimi düsundu yarımsa sonra ciddi oldugumu anladı tabi ben kafaya koymuştum butun fotolarını mesajları instadan bile çıkarmıstim onu ama sonra dedi ben yapamam seni seviyorum falan velasın seviyosa gelir kesin yani utangaçsa gelmeyebilir orası ayrı
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevmeyen gider ancak şöyle de bir şey var bazı insanlar Onun için Ondan vazgeçtim der ki benim ilk sevgilim böyle gitmişti benim için benden vazgeçmiş ben bunu aylar sonra öğrenmiştim nedenini ve sağlam bir nedendi. Severken gidecek kadar cesaretliside var seviyor gibi yapıp gideni de bir de hiç gelmeyenler var onları napıcaz? Önemli olan birinin gitmesi ya da gelmesi değil önemli olan senin onu sonsuz sevebilmen "Yanındakini herkes sever "zor olan sana uzak olanı sevebilmektir, kokusunu bilmeden tenine dokunamadan, aklından çıkamadan... Ama şimdi ki aşklar (sözde aşklar) iki üç günlük ve çıkar ya da gönül eğlendirmek için adam gibi sevmek için değil maalesef sevmeler yalan oldu en fazla bir ay yas tutup unutuyorlar:( . Aşk dokunamamaktır , koklayamamaktır, kıyamamaktır şimdiyse aşk değil meşk amaçları.
Sevdiğin zât her şeye rağmen sana saygı ve sevgi göstermiyorsa, sevildiğini bilmesine rağmen sevmiyorsa, sevmeye yanaşmıyorsa, bir ümit bile vermiyorsa sevene gitmek yaraşır. Aşık biraz da gururlu olmalı. Sevilmediğini, sevilemeyeceğini bile bile kendini paspas etmemeli. Ya platonik kalmalı her şeye rağmen, bir ümit sadece sevmeli ya da karşılık alamadığı mâşuktan gitmeli; üstelememeli.
Birinden gitmeden önce normalde bu soruya gitmez derdim hep. Ne büyük hata. Seven insan gidebilir. Kimseye sırtınızı yaslamayın, bu beni bırakmaz demeyin. Hem de öyle bir bırakır ki, ağzınız açık seyredersiniz gidişini. Bazen gitmek gerekiyor, ait olmadığın bir yerde duramazsın veyahut içini hep dağlayan bir yürekte yaşayamazsın, gidersin. Mevzu derin, kısa keseyim yoksa uzayıp gider. Seven insan ne olursa olsun gitmez diyenler, lafım size; Mantıklı düşünün be kardeşim.
Zaten genele de sevenler gider onlar sizin kıymetinizi bilir ve üzülmenize veya zarar görmenize dayanamazlar. Sevmeyenler yapışır kalır zaten yüzsüzün önde gideni oldukları için her seviyeye inip çıkarlar.
gitmesi gerekiyor ise gider, sonuçta sevgi önemli evet ama saygı olmadığı ya da karsilikli güven olmadığı zaman olmuyor, ya da bazı davranislar var ki farkinda olmadan karşı tarafa travma yaratabiliyor ve insan sevse bile gitmek zorunda kaliyor
Sevdiğimiz herkesin yanıbaşımızda olması bazen imkânsızdır. Sevdiğin halde de gitmek zorunda kalabilirsin bazen. Sana zarar veriyordur gidersin. Kendini de seviyorsundur çünkü.
Sezen bir şarkısın da "yalnızlaşmışız iyice üstelikte alışmışız, hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile"diyor. Gider arkadaş niye gitmesin? Menfaatler boy gösterince sana da yol gösterilir..
Bazen sadece sevdiği için bile gidebilir. sana iyi gelmediğini düşünüyorsa önüne bakıp daha güzel bir hayat yaşaman için onun için de ne kadar zor olursa olsun çıkar hayatından. sevgisi, birlikte olma isteğine ağır basar. ki bu da gerçek sevgidir. ama başka bir sebepten gittiyse aradaki problemler ilişkiyi sonlandıracak kadar büyük değilse evet sevmiyordur. çünkü seven çabalar uğraşır. baktı en son olmuyor, yürümüyor seni özgür bırakır.
Seven de gider sevmeyen de ikisi de eşit bana göre. Bazen sevgi yetersiz hele şu dönemde. Eskidenmiş o harbici, dibine kadar sevmek. Şimdilerde sevgi kalpte değil, iki dudak arasında..
Bazen de sevdiğine kendi yüzünden bir zarar gelmesin diye gitmek zorunda kalanlar var onlar ne olacak peki?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet, gider. Gerektiği durumlarda gitmelidir de. Saygı ve anlayış görmediği zaman, değer görmediği zaman, kıyaslandığı zaman kendisine olan saygısını kaybetmemek için gitmelidir. Aksi halde ceptelik oluşuyor da.
Dünyaevi bir kurallar içerisindeyiz senden daha iyisini bulur bırakır sevse bile çünkü bu iş göz nizamına dönüşmüş sen evli bile olsan o erkek illa başka birini hayal ediyor yetinemiyor nefis işi bunlar
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden seni kayıp etmiştir. Gidene üzülme gelene de sevinme giden başkasına gitti gelen de başkasından geldi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar sevenden gidenler bunu iyi bilirim, gerisini bilmem.