Eli yüzü düzgün güzel bir kız yok mu yaa? Türkiye'de kızlar neden tipsiz?

Türkiye'de niye kızların çoğu tipsiz?%70'i çirkin valla böyle iş olmaz. Ulan kızsınız siz bakımınızı yapmıyor musunuz? Bu kadar tipsiz olunmaz. Valla %30'luk kısımda olmasa kafayı yiyeceğiz. Erkekler tipe bakar karaktere bakar falan hikaye önce tip. Uzaylıya, sivilceye benziyorsunuz kendinizi güzel sanıyorsunuz ama b*k sizden güzel. Önce kız olun be. Bide bencilsiniz abi kızın tipi 10 üzerinden 4 ama 10 üzerinden 8'lik erkek istiyor. Ulan o erkek sana bakacak mı be.10 üzerinden 5'lik 6'lik erkekleri hor görüyorlar kızım önce tipine bak bee. Şu tipinizi doğrultun çoğunuz beyinsizsiniz. Bütün gün makyaj yapıp dedikodu yapan tiplersiniz. O hayalinizde ki çocuğu tavlamak için uğraşıyorsunuz kendinize gelin. Kadın olun. Yoksa bu dünya'da yalnız kalacaksınız hayatınızı yaşayamayacaksınız : görücü usulü evlenip s*lağın biriyle eziyet gibi bir hayat yaşayacaksınız. Kendinize gelin çirkin kızlarrrr m*ldırr. Güzel kızlarda hiç m*l olan görmedim. Ama çirkin kızların çoğu beyinsiz ve aptaldır. Ve geriz*kalıdır. Kendinize bakınnn azıcık aynaya bakın ben erkek olsam benle çıkar mıydım deyinnnn.
Güncellemeler
+1 yıl
La hepiniz aptalsınız belli, yem soruydu bu kadar sinirlenmeyin :D evet yakışıklıyım evet sevgililerim oldu. Böyle kızlar hala var mı diye böyle bir yem soru attım. Ve çevremdeki kızlara şükrettim. Çok teşekkür ediyorum size benim gibi bir erkeğin şükretmesine vesile oldunuz :D :D hayatınızda başarılar. İnşallah hayatta kalabilirsiniz bu kafayla
Eli yüzü düzgün güzel bir kız yok mu yaa? Türkiye'de kızlar neden tipsiz?