Sevgilimle 4 Aydır beraberiz
evlenmek için maddi durumu düzgün işi yok
babana söyle istemeye gelelim diyor
abi sen neyine güveniyosun. Dili de tatlı değil. Kuru sevgiyle kimse mutlu olmuyor. bir sürü anı biriktirmek için para gerekiyor. Neyse dün eski sevgilimle buluştum beni çok mutlu etmişti o mutlu edişi unutamıyorum. Onun düzgün işi var onla evlenmek istiyorum yaşı gelmiş karakteri oturmuş. Aşk acısı çekiyorum
evlenmek için maddi durumu düzgün işi yok
babana söyle istemeye gelelim diyor
abi sen neyine güveniyosun. Dili de tatlı değil. Kuru sevgiyle kimse mutlu olmuyor. bir sürü anı biriktirmek için para gerekiyor. Neyse dün eski sevgilimle buluştum beni çok mutlu etmişti o mutlu edişi unutamıyorum. Onun düzgün işi var onla evlenmek istiyorum yaşı gelmiş karakteri oturmuş. Aşk acısı çekiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Özledim eski sevgilimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar,
Sen eğer bu adamla nişanlanırsan büyük hata yapmış olursun, adam gibi bir duygun olmadığı ortada o zaman bu ilişkinin anlamı var mı?
Eski sevgilinle neden ayrıldın bilmiyorum ama kıyas yaptığın zaman hangisine karşı hislerin olduğunu görüyorsun. Bu durumda en azından şu anda yaşadığın ilişkinin anlamsız olduğunu görüyorsun...
Vakit kaybetme çocuğa açık konuş...
Sevgiler.
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz