Hepsi için geçerli değil de bahsettiğin bu tarz kişiler gurur yapıp bununla ego tatmini yaptıkları için, kendilerini bulunmaz hint kumaşı sandıkları için, o kişiye hemen cevap verirsem elde tutamam kafasına girip ilgi açlıklarını doyurmak istedikleri için böyle yaparlar. Bunun sonunda da gerçekten sevmediklerini anlarız. Bir de salak gibi geri dönüp "Sen demek ki beni hiç sevmemişsin ki şimdi benimle görüşmüyorsun." demeleri yok mu? Ulan adam zaten senin için yeterince süründü. Sen bunu abartırsan o da senden soğur. Olacağı budur. Ama bunu hala anlamayan fındık beyinliler dolu ülkede. İşte bu yüzden durum böyle bence ki aşk bu değildir. Oğuzhan Koç ne demişti şarkısında? "Gurur aşkı korur sanırsın ama zaman sabredenin yanında olur."
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Zoraki konuştuğu için. Değer veren insan geç cevap vermez, verse de incitmekten korktuğu için sebebini açıklar. Geç cevap verene artık bir şey yazılmazsa iki taraf da mutlu olur.
Belki meşguliyeti vardır, belki hayatında biri vardır konuşmak istemez buna milyonlarca teori üretebiliriz ama söz konusu flörtlöz ve popüler bir kadınsa başkalarıyla ilgilendiği varsayımı doğru olabilir.
Valla ben geç cevap veriyorum ama dakika olarak. Ama ne ulaşılmaz görünmek için ne de yetisemedigim için. Düşünmeyi seviyorum. Biraz düşünüp öyle atıyorum mesaj.
Vallahi nedense ben hep tersini yaşıyorumBen erkek arkadaşıma saniyeler sonra cevap verdiğim halde beyefendi yattığı yerden bana saatler sonra cevap veriyordu bence bu kişilik veya his meselesiÖnem verdiğin insana iki elin kanda olsa dahi yazarsınÖnem vermediğin insanın mesajıbı günler sonra bile hatırlamazsın
Ahahaha yapmayın allah askina erkekler olarak sizin de o kızlardan kalir yaniniz yokk:) ayrıca ulaşilmaz olan en zirvededir ona ulaşmak nimettendir bunu unutma cancağzim;)