Birini reddettim. Kötü hissediyorum. Ne yapmalı?

Yakın arkadas cevremden, surekli ayni ortamda bulundugum biri bana duygularını açtı. Çıkma teklifi etti. Reddettim. Cunku ben onu arkadas olarak goruyorum ve hayatimda Şu an hicbir erkek/iliski istemiyorum. Ama cok karakterli cok iyi biri. Ortamda herkesin sevdigi esprili, sempatik kisiliklerden. Bana açıldı. Zar zor reddettim. Tamam sorun yok. Arkadasligimiza devam edelim dedi. Ama bana oyle bir bakıyor ki o yesil gozleri. Derin, sevgiyle bakıyor. Gecenlerde rahatsizlandim hastaneye acile gittim. Hemen geldi telaşla. Ben oyle sedyede yatarken yüzü hep endişeliydi. O boyle yaptıkça üzülüyorum. O gozleri bana karsi tavirlari görünce suclu hissediyorum reddettigim icin. Evet iyi cocuk ama ben bir sey hissetmiyorum. Her gordugumde ne yapacagimi, ne konusacagimi şaşırıyorum. Ne yapacagim boyle? Bana karsi duygulari olan biriyle surekli ayni ortamda olmak, konusmaya calismak zor geliyor. Aslinda ben reddettigimde kafamda bitirmistim. Ama o haliyle bitiremedi. O da bana normal arkadas gibi davransa kotu hissetmeyecegim belki de.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Yorumlarınız icin simdiden tesekkur ederim arkadaslar.
Birini reddettim. Kötü hissediyorum. Ne yapmalı?