Az önce başımdan aşağı kaynar sular döküldü😭😭
Kocam telefonda annesiyle konuşuyordu kayınvalidem diyorki benim için Esra nasıl şu ara sorun çıkarıyor mu yine... Seninle tartışıyor mu.. Bağırıyor mu yine.. Vs şeyler söyledi
Çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım?
Eşim çok sorunlu bir insan gereksiz yere her şeye sorun çıkarır
Tüm bunlara rağmen benim kimseye bir şey anlatmamam ama onun suçlu olduğu bans sürekli bağırdığı halde etrafına beni suçlayıp anlatması
Kocam telefonda annesiyle konuşuyordu kayınvalidem diyorki benim için Esra nasıl şu ara sorun çıkarıyor mu yine... Seninle tartışıyor mu.. Bağırıyor mu yine.. Vs şeyler söyledi
Çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım?
Eşim çok sorunlu bir insan gereksiz yere her şeye sorun çıkarır
Tüm bunlara rağmen benim kimseye bir şey anlatmamam ama onun suçlu olduğu bans sürekli bağırdığı halde etrafına beni suçlayıp anlatması
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim esimde kiz kardesiyle Hakkimda kötü konusuyor ve ayrilmak istedini söylüyor ama bana karsi söylemiyor hep bana beni sevdigini diyor ama inanmiyorum. 1 yil önce evlendik ve ona karsi hic güvencim kalmadi ayrilmayi düsünüyorum ve iki yüzlü oldunu gec anladim malesef
üzüldüm
Yuh. Senin acilen aile ve sosyal bakanlığına müraacat etmen lazım
Esra hanım eşiniz erkek olmuş ama adam olamamış. İnsan hiç eşini 2.,3. kişilere kötüler mi?
Evlilik içinde olan şeyleri ailelere taşımak anlatmak yanlış bence
Çünkü seni sevmiyor canım haberin olsun ilişkiler üzerine kitap yazdım ben kendi EGO’sunu yükseltiyor böylece
Neden buna gerek duyar insan anlamıyorum.
Onun yanında kuran oku ve sesli dua etRabbim zalim kullarını ıslah eyle diye
Peki çok karışıyor veya çok eleştiyormusun
Ne biçim adam o ya sinir oldum bak
Kocan tipik bir koç burcuda ondan
Kova burcu
Ovvvvv demek o tür kova burcundan kovalarda doğuştan gelen bir kibir vardır ama belliki karşıt burcundan aşağılama üzerine olan egosunu almış öyle biri ancak gücünün yettiği kişilere eser gürler ve emin ol ki gücünün yetmediği kişiler karşısında uslu bir köpek gibidirler
Saçma sapan burçlara mı inanıyorsun ya
Oturup konuşmanız lazım
Onunla konuşup çözmeyi dene
Şerefi yok.
Kafan dağılcaksa yazabilirsin
aynen sen bir. meleksin zaten 😈