10 senelik sevgili suremiz oldu evlendik gerçekten aynı evde olmak huylarını gösterdi adam eve gelmiyo arkadaşlarıyla takilio kaynanamla yaşıyoruz artık kaynanamla beni bırakıp bırakıp gidio ardına bakmio takıntılı biriyim onu seviyorum ama bana artık hakaretler yağdırmaya başladı şeytan dio s. git dioo yataktan kovuyo lanet okuyo neye uğradığını sasirdim napicam bilmiyorum napicam bilmiom bı bebeğimiz var 1 buçuk yaşında yanımda hiç olmuyo yılbaşı günü bile bırakıp gitti bizi takmio bugünde işi yok çıktı iş var dedi evden kacio benden kacio ortada kalmış gibi kaynanam herseye şahit ortada güçlü görünmeye çalışıyorum artık kendi evimde bile rahat deilim evimdeki herşeyi kaynanam herkese anlatio görümce elti hepsine ortalığı karistirio kaynanam bide kocam böyle yaptıkça ben nasıl hızlı kalicam bilmiom cikamiom işin içinden yalnız kaldım napcam bilmiom ilgisizlik sevgisizlik biz böyle deildik adam hep degisio hepppp değişip başka biri gelioo
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tam dayaklık biri. Günde üç öğün aç karnına katıksız her şeyi hak ediyor. Evlenmeden eşinizi iyi tanıyın. Özellikle aile çevresinden.
Ben ona güvenip evlendim
Güvenmek sadece sevgi ile değil bağlılık ve sadakat ile de olur. Bir anda verilen kararlar hayatı etkiler unutmayın. Kalben bu karar verirken mantık da önemlidir. Sevgiyi artık görüntüden ibaret olarak görüyoruz. Geleceğe odaklı hayatımıza idame edilecek bir şey olarak düşünmüyoruz. Giriş bunları düşünmeyince sonuç da böyle şeyleri çok duyup okuyoruz.
Napcam bilmiom
Bunu konulup çözmek senin elinde. Çünkü huyunu suyunu bilen başta sensin. Burada kim ne derse desin boş gelir. Sadece psikolojik etkenlerle yardımcı olabilir. Tanıyan bilen sensin eşini. Konuşmak her zaman faydalıdır.
Artık beni dinlemio nefret edio
Ablacim birak gitsin omrunu boyle bir adam ugruna harcama boyle cekersin aradan bir 10 yil daha gecince hem cocugun hemde senin icin cehennem olur.
Ysziklsr olsun ona
Valla yaziklar olsun ozellikle insanin cocuguna ici titremeli madem boyle yapacakti ne diye cocuk yapti allah bu erkeklerin belasini versin hepsi mi ayni olur karaktersizler
Ki bilirim bekara koca bosamasi kolay ama surekli kotu hissedecegine 3 ay kotu hisset... umarim ailen arkanda durur
İnanki adam beni bırakıp gidioddu geceleri bu çocuk dogcagi gün akşamı gitti arkadaşlarıyla içmeye
Sbaah agliya agliya doğuma girdim
Annem yok vefat etti ailem hep yanımda ablalarim çık gel diolar
İnanın sizi en iyi ben anlarım benim ki farklı bir durum ama umarım kendini kaybetmezsin
Bazen çocuklar için katlaniriz yanlış düşünce acele ile evlilik daha da kötüye gidiyor hanımefendi
Hiç bişi anlamadım bu yorumdan
Burdan devam etmesek olur mu hanımefendi
Abi bu durumda bişi yoktu evimize giren insanlardan oldu
Doğrudur benim demecim farklı aslında
sevgı yok cınsellık zaten yokda pekı bu adam nasıl duruyo dusundunmu
Aldatmada yokmus
nasıl yok adam kımle yapıyo
okudukça kalp krizi geçirdim. düzelmez de bu, tek çare boşanmak gibi
Abi gidemiom git demesi kolayyy yani git dioo ama kolaymi
abla gitmek orada olmaktan daha kolaydır bence
öyle bide hastayım ben emes hastası ayağım tutmuo atak gecirdim serdar ortaç hastaligindan
Hep beni mahvetti eve gelmio
Boşanmayı düşünürsen avukat lazım olursa yardımcı oluruz
Lanet gelsin ona yazıklar olsun
Kaynanada ondan yans
Kaynana dioki siz kendiniz yaptınz kendiniz karar verdiniz anlasmiyossniz bosanin dio kadin
Boşanırken onu tutar ama
Tabikide beni istemio
İstersen detaylı konuşalım mı
Yani işin zor tek kalmışsın yatak yok
Neden acaba
Ne neden
Böyle olmasına şaşırıyorum o yüzden
İnanki ben inanamiom
Beni dusunmuo bile aramio sormuo çok degisti
Gerçekten öyle yaaaa ve üzülüyorum sevgılerın saygıların bittiğine
Buna engel olan nedir acaba
Bilmiom
Gerçekten şu an tekrardan okudum çok zor durumlar yaşıyorsunuz yaaa 🥲
bosan
Bosan dioz da ben onu seçtim okadar seçenekten kendim yaptım bile bile lades dedim
şans çocuk var mı
Evet bı buçuk yaşında oğlum var
meslegin var mı
Yok calismiom
ailen tok mu