Çok nadir stalk yaparım bazen hiç yapmam ama bir olay yaşadım ki bu kadar utandığımı ve elimin ayağıma dolandığını hatırlamıyorum.

Senin durum bayağı güldürdü beni🤣😅 neyseki bunu pek yapan biri olmadigim için hiçbir durum yasamadım. Benim kartlarım hep açıktır gizliye gerek kalmıyor... ☺
🤣🤣😂 daha fazla güleyim de iyice utan... 😂🤣😂🤭
Utanmazlığa doğru gidiyorum demek gibi birşey olmuş bu ama sakın diyelim... yakışmaz size... en iyisi gizli değil açıkça stalk. Kendini belli etmek daha kolay olsa gerek...☺
Güzel soru evet. Ders almış olmanız daha da güzel...☺
Burdan birini stalk yaparken telefonum döndü ve tabi dönünce ben de telefonun her yerine baştım sonra bam takip ettim yanlışlıkla o an kalp krizi geçiriyordum az kalsın ama oda beni takip etti bende takip isteğimi geri çekmedim 😂😂
Stalk yapmak bana sıkıcı geliyor.Çok nadir yaparım
Stalk yaptığın kişinin profil biraz renkli olacak belki o zaman sıkılmazsın ama yinede zahmetli ve riskli bir şey benim gibi dikkatsizsen hiç bulaşmayacaksın 😬😬
İnstagramda baya tehlikeli resme azcık dokunsan galp gidiyo😄
Sorma sorma aldığın o kalbi yerine koy lütfen diye parça armağan ediyolar sonra 😂😂😂
Bende seni begeniyorum diyenlerden iyidir😂
Galp koydun aldım vermiyorumcular var birde arsız tayfa yeri gelmişken onlardanda bahsetmeden olmaz. :))
Hiç yapmadım, yapacağım ama
şu an yapıyorum işte Hesap açtım
Belki de..
Hayır seni stalklıyorum deli shkj
Off herkes mi sana aşıkkk jajajaj
Owww mütevazi man hajsj
Oyyy şımardın mı çeeeennnn 💃😂♥️
Yakışır neden yakışmasın Bir kadın erkeğini şımartmalı mesela Kadınlar hakettiği gibi erkekler de hakediyor
Aa harika iddialısın Ben de öyleyim valla o konuda enaniyetim boru gibidir hsjsjs
hahah ama şifremi kimse çözemez Nasıl mutlu olacağımın sırrını vermem Beni keşfetmeli.. Davincinin şifresi gibiyim
Olmaz şifrem var benim hsjsjsjsk Parmak izi ile açılıyo Dokunmatik Herkes açamaz
Psikopat severiz Narsist biraz da mazoşist ksksj
Ööööö suratsz hajsj
Elini saçına götürme Uyuz musun hajsj
Yan etkin neymiş bayım
Ayy gıcık oldum sana akjs
Emin ol senden daha neşe doluyum Al mektuplarını ver mektuplarımı jsdkdjs
Eig Thanks ♥️
Cevap
10Cevap
Fake hesap kullanmanın sakıncaları, sahte bir hesapla neden tanınmayan insanların hayatı merak edilip stalklanır anlamış değilim:)
Geçmiş olsun o halde, sıkıntılı bir durum😀
Ben üşeniyorum bu fake hesap açmakla ve uğraşmak ile, direk soruyorum yeterli oluyor.
Ben gerçek hesabımdan ve sahte hesaptan aynı anda yazarken yanlsikla gerçek olandan yazmisim o lafı kendimi belli ettim kafam karıştı
Ayy kötü olmuş seninki. Ben KS den başka bişey kullanmıyorum arkadaşımın hesabından bazen yapıyorum ama bir kere bende foto beğendim hiç beceremem 😂
Şaşkınlıkla okudum
Hayret ettim yaptığına 😀
Arada yapıyorum bende hem burda hem Instagram da
Estağfurullah hata olduğu için demedim ki 😊
Boyle güzel yorumlar yapan birinden duyunca şaşırdım
😀😀
Öyle olmuş evet
Mesaj yazdım durumuna silcektşm ama ss alıp durum yapmak içşn ondan gizli olarak mesaj gitti yanlışlıkla şxödşwşwöçxş
KS dışında sosyal medya platformu kullanmadığım için stalk yapmam
Stalk yapmıyorum..
O nedenle hiç yanlış yapmadım.
Fake hesap açıp uğraşmam ama kendi hesabımdan yaparım stalk yapsam ruhu bile duymaz.😃
Stalk isleri biraz zeka istiyor sanki yalan soyleyebilmek gibi🙈bi kez ciddi stalk yaptim o salak da fena düştü tuzağıma 😂😂😂daha bulasmam o işlere
Valla bende nasil yaptim bilmiyorum belki de karsimdakinin gerizekasidir😂
👍sorry
Hoşlandığım kişinin flörtü sandığım kişinin yanlışlıkla fotosunu beğendim.
Alt gonderilerden fotoğraf beğenip bir dahaki stalka kadar fark etmemişim :(
fake hesaplarla takip atarken yalnislikla gerkec hesabimlada yapmisim ben oldugum bir nebi ortaya cikmisti
işimi titizlikle yaparım :d
Takip ettim. Beğendim.
Yanlışlık yapmam. Eşeğimi sağlam kazığa bağlarım
Yapmıyorum kimseyi stalk
Hayır tam tersi umrum olmaz kimse
Bana ne milletin ne yaptigindan kendi hayatima bakarim ben
😂😂tamam
😂😂 nevarki bunda abartmissin
Ahahajaahhhah
Kesinlikle profilini izlerken yanlışlıkla gönderisini beğenmiştim
Yakalanmıyorum Sherlock gibiyim mübarek gskwhhsjd
Ruhu bile duymaz ama sizinki büyük talihsizlik olmuş 😀😀
Fotoları beğendim bide fake hesapta gmailim gözüküyordu adım be soyadımla kayıtlıydı fakeden stalk yaptığım kişi beni buldu :/
Stalk pek yapmam ya fake hesabımda yok derdim yok
Beğendim. Sonra engelle görmemesini um 😂
Ruhu bile duymaz işimi titizlikle yaparım :d
Yanlışlıkla takip atıp kendimi belli ettim 😂
Görüşünü beğenmiştim 😅
Stalk yapmam
https://www.youtube.com/watch?v=2VqMhKgZ2yM sonuna stalk etmez edilir ekleyelim
Hiç sevmem bu işleri. Yapmam da
Hiç yanlışlık yapmadım.
Beğendim
🤣🤣 içim acıdı
Hahahaha