sevgilim askere gideli 22 gün oluyo bana ilk başlarda normal konuşuyordunsıkıntılıydı ama aşkım cnım diyordu son bir haftadır hiç bişey demiyor sadece kötüyüm diye ama telefonda başkasıyla bir saat konuşuyor vaktim yok diyor benimle iki dk konuşuyor android telefonununiçeri soktu bir hafta önce bizim whatsap profil resmimizi tarih yazan durumumuzu silmiş düzelticem dedi düzeltmedi tuşlu telefondaykrn böyle sorunumuz hiç olmuyordu 6 senelik ilişkimiz var arkadaşım gizli numaradan arayalım dedi açtı bir saat gayet konuştu bende konferansta dinledim sesi kapatıp ikinci gün yine aradık sevdiğim yok sevgilim yok altı sene önce sevdim birini falan dedi beni konferansta olduğumu anlamış kıza sen sus konferanstaki kişi ses versin ses verirse affedeceğim dedi bende ses verdim zaten aramayı istememiştim daha sonra bana herley bitti asker beklemiyorsun artık hakkım helal olsun sana dedi beni dinlemeden kapattı ve her yerden beni engelledi oynadığımız oyundan bile beni engelledi ailesine kızkardeşine bitti artık konuşmayın onunla demiş kızkardeşininaradım abim konuşma dedi bana konuşamam dedi babası aradı engellesin Beni açmamışlar telefonunu senin bizimkiler dedi söyledim açıcaklar bir süre konuştuğunu söylemeyiz dedi sen ara kızım sevgi teyzenide ara dedi eşinden bahsederk kardeşlerinide ara dedi olay tam ne bilmiyorum ama böyle şeyler olur küslük olur zaman zaman dedi ben beş on gün geçsin konuştururum sizi dedi ciddi olmasa ailesine bitti demezdi ablama yazdı bitti kardeşin bana yanlış yaptı bir kızla gizli numaradan beni aradı anladım onun olduğunu bende konuştum dedi ben askerliğimi yakıyorum onun yüzünden dedi ona iyi bak abla dedi ablam barılırsınız desede hallolucak şey değil dedi sözde askerden sonra isteyeceklerdi bizim için gidiyorum askere diyordu tecili bozdurdu sizce benim engellerimi kaldırır mı beni affeder mi ben onu herşeyde affetmiştim tüm kötü şeylerde aldatmasını bile bir zaman sonra affetmiştim ama bir anda beni dinlemeden böyle bitirmesi çok zoruma gitti babası ailene bişey söyleme aramızda kalsın bu dedi sizce affedermi beni?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen çok kötüyüm görüşlerinize ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Selamlar Papatyacım,
Bu adam senin başına gelebilecek en kötü şeyler arasında yer alıyor. Tüm satırları dikkatle okudum kesinlikle güvenilir birisi değil.
Sen daha 22 yaşında olduğun için bunu göremiyorsun ve onu deliler gibi sevdiğini düşünüyorsun hatta o sana kötü davrandıkça daha da çok aşık olduğunu düşüneceksin ancak bunlar gerçek değil ve senin artık gerçekleri görmen gerekiyor.
Arama esnasında en başlarda anlamamıştır anlasaydı 1 saat konuşmazdı sonradan uyandı ve hemen sanki biliyormuş gibi yaptı...
UYAN ARTIK UYAN.
Sevgiler.
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz