Kız arkadaşıma asılan dallamalar?

Rahatsız olduğum bir konu var fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim kızlar ve erkekler...

Yaklaşık 2 haftadır kız arkadaşım... 3 hafta önce bir yerde tanıştık orda hoşlandım kızdan numarasını aldım dışarı çıkardım falan derken 1 hafta sonra sevgili olduk.

Ama adını bile koymamıştık beraber geziyoruz takılıyoruz sürekli falan öyleydik tabi şimdi adını da koyduk.

Uzun zamandır erkek arkadaşı olmamış eskiden yazılan tiplere de baya müsaade etmiş anlaşılan ve çoğu kişi hala bilmiyo sevgilisi olduğunu. Çok ağır yazıyorlar kıza. Ben bugüne kadar rahatsız olduğumu hoşuma gitmediğini söylemiştim.

Ama dün biri iyice abarttı. Paylaştığı bir fotoğrafa yorum yapmış facebookta çok güzelsin bilmem ne demekle kalmamış telefonun Arkaplan resmi yapmış kız şaşırmış, çocuk daha dur instagrama koyucam face kapak fotoğrafını yapıcam bilgisayar masaüstüne hatta arabanın dikiz aynasına koyucam demiş. Kız arkadaşım da Abartma artık falan demekle kalmış çocuk da üstü abartmıyorum herkes söylüyo bak çok güzelsin demiş.

Artık böyle şeylerden çok rahatsız olmaya başladım. Kız yüz vermiyor ama tam tepki de koyamıyor. Her gün böyle şeyleri görmek çok canımı sıkıyor. Kızdan da hoşlanıyorum. Sizce ne yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonun Arkaplan fotoğrafı yapmış screenshot alıp yoruma göndermiş.

Dikiz aynası diyince kız arkadaşım "kaza yapma da." diye cevap vermiş çocuk da "üzülür müsün :)" demiş o derece ağır yazıyor Dallama.
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmayı yaptım sert çıkmadım. Yorumları sil demedim rahatsız olduğumu söyledim ve nedenini anlattım.

Yorumları sileyim ben keşke önceden silseydimqama :/ dedi kendiliğinden
Kız arkadaşıma asılan dallamalar?