Dikiz aynası diyince kız arkadaşım "kaza yapma da." diye cevap vermiş çocuk da "üzülür müsün :)" demiş o derece ağır yazıyor Dallama.
Yorumları sileyim ben keşke önceden silseydimqama :/ dedi kendiliğinden
Şimdi canısı bak genel olarak kızlarla aram iyidir. Ancak hayatımda hiçbir kızla şu geyiklere girmedim ki telefonumun ekranında ne işi var? Eleman ağır şerefsiz bu bir.
Diğer nokta ise, kanımca kısmen geri kafalı diyeceksin. Eleman kızı dövme yaptırsa mutlu olacak senin salak. Kusura bakma şu durumdaki insana ya salak derim ya. Boş ver.
Sen kızını adam et, o da çevresini. Elin itiyle muhattap olma. Baktın adam olmayacak bırak gitsin dikiz aynası kızı olsun. O nasıl birşeyse artık.
Teşekkür ederim kız uyanınca arayıp söylicem çocuğun yorumlarını da silmesini isticem
Face'i Kapasın ya da Diğer Şeylerden'de Engellesin Şu Şekilde Düşün Ulaşamıyor Zaten Bırakırda, İnan Sinir Bozucu Birşey Dostum Bende Aşırı Tahammülsüzümdür Bu Konuda Ama...
Eğer İlişki'de Bir Engel Yaratacak İse Face'i Felen Kapatırsınız ya da En Baştan Gözden Geçirirsiniz...
Sen daha ne yapacaksın ki. Kız söyleyecek tepkisini koyacak. Gerekirse küfür edecek engellicek. Hem o çocuğa yapma etme derse çocuk daha da üsteler. Engellesin. Gerekirse facesini kapatsın. Telefondan görüşürsünüz. Yani ben o kızın yerinde olsaydım seni de sevseydim böyle yapardın. Sen tavrını koy artık bence. Kız olarak söylüyorum fazla şımartılmaya gelmiyoruz.
Kıza söyledim önce benim bir hatama döndürdü olayı sonra bir daha konuştuk böyle şeyleri görmek beni artık çok rahatsız ediyor dedim. O da bundanssonra olmaması için elimden geleni yapıcam dedi ama sert tepki koyabileceğini düşünmüyorum :s
O zaman yol ver gitsin.
Ağırlığını koy sen de. Faceindeki dallamaları eklerken düşünmemeiş mi hiç, önce arkadaş listesindeki dallamaları silsin, beceremiyorsa faceini silsin. Tüm bunları yapmıyorsa, hala devam ediyorsa sen de onu sil derim ben. Kolay gele...
Teşekkür ederim ama bunu ne şekilde söylemeliyim sence?
Ben de öyle yaptım. 1 haftadır kendisine az ya da çok yazan herkese mesaj atmış ben birine aşık oldum diye ben bilmesem de.
Gösterdi mesajlarını. İçim rahat çıktım işin içinden. Çocuğun mesajlarını da sildi ve çocuğa söyledi sevgilim var benim diye. Hatta söylemiş benbilmiyodum kkendisine söyleyince gösterdi.
Cevap
12Cevap
abaza koruma kalkanı olman lazım şifresini al veya facebookda oluyor sanırım bunlar ilişki yap. al şifresini sevgilisiyim bana söyle bişey mi oldu de mesela selam yazan birine sahibi olduğunu bilsenler ve kızlar tipten çok güvene ve sahiplenmeye özen gösterir tabi bunu fazlaca arttırıp kızı sıkma tam dengeyi ayarladığında mutlu bir şekilde sevgilinle vakit geçirebilirsin. engin tecrübelerimi başkasına aktardım güzelmiş
Şifre olayına karşıyım şifresini alırsam vermek zorunda kalırım. Ki arkadaşlarımla olan her konuşmamı ona açamam. Onun da bana açmasını istemem.
Sonuçta erken boşaldığı zamanları konuşuyoruz arkadaşımla ya da bunun gibi çok konu.
Bence bunu onun kendisinin çözmesi lazım ama ki ben çözücem diye söz verdi
senin yazına göre kızın hiçte rahatsız olduğunu sanmıyorum
Sen göremiyorsan gözünü açalım. Kız arkadaşın üzülür müsün derse, o adam da yazar. Asıl şerefsiz senin kız arkadaşın ve dallama da sen oluyorsun hiç kusura bakma.
Üzülür müsün diyen kişi çocuk.
Kız kaza yapma da demiş. Çocuk üzülür müsün demiş kız da çocuğu sallamamış çocuk bir daha başka bişey yazmış. Kız da tamam artık Abartma demiş
Yani durum bu. Sence ne yapmalıyım?
Az önce bana geçmiş mesajlarını gönderdi şimdi memleketinde.
Kendisine yavşayan ne kadar çocuk varsa hepsine ben birine aşık oldum diye mesaj atmış. Hepsini teker teker atayım mı dedi.
O sırada ürün kızgınlığım geçti. O çocuk dahil ona da demiş.
seni tanidiktan bir hafta sonra cikmaya baslayan bir kizdan ne bekliyordun. soyledigim agir gelebilir ama, bir kiz kendisi meyilliyse hic bir tas firin erkegi onun onunu alamaz. kiz yine bildigini calar.
Sevgilisi varsa bu kızın usturuplu dursun söylesin erkeklere sevgilim var artık dikkatli olun desin bu kadar zor degil sanırım. Diger erkekler bir kenarda dursun demek istiyor heralde ayrılırsak falan...
Daha bir hafta oldu herkese alakasız durduk yere sevgilim var diyemem ki öyle ima ediyorum ben denk geldikçe dedi.
üzülür müsün :) dedi diye ağır dallamaysa, kız arkadaşında sana rağmen "Kaza yapma" diyecek kadar ağır...
Kaza yapma olayında haklısın.
Hoş bir yaklaşım değil
biri benim resmimi dikiz aynasına koyacağını söyleyecek bende "kaza yapma da" diye uyarıcam :) Yok öyle bir dünya adamı o lafı ettiğine pişman ederim hoşlanmadığım biri dediyse, ha hoşlandığım biriyse bile yine de kaza yapma demek yerine saçmalamamasını söyler hoşuma gitmediği konusunda uyarırım. Kız arkadaşın seninle ilişkisine sahip çıkmıyor, 2 gün sonra ayrılırsak boş kalmayayım, egomu tatmin edecek birileri olsun diye başkalarını da yedekte tutuyor.
Bu konuda ne yapmalıyım sence?
telefonunun arka planına bir kız resmi koy :) Uyandığı zaman okuması için bir mesaj at o yorumlar ve fotoğraflar konusunda verdiğin tepkiyi düşün empati kur. eksik tepki verdiğin kanaatine varırsan beni ara konuşalım, haklı olduğunu doğru yaptığını düşünüyorsan sakın beni arama yaz gitsin.
Güzelmiş ama iş işten geçti :)
Zamanında yaşadım benzer bir durumu kardeşim boşver üzülmeden dön bu yoldan cidden iyi sonuçlanmıyor.
Birader senin bence kız arkadaşınla konuşman gerek.
Farkındayım hala uyuyor uyanınca konuşucam. Sence nasıl bir konuşma yapmalıyım.
sevgilin mi yapmış bunu telefonun ''Arkaplan fotoğrafı yapmış screenshot alıp yoruma göndermiş. ''
Yok ya çocuk
vayy dallamaa :/ ağırlığını koy belki de seni deniyorlardır
Sanmıyorum
Cinsel açlığın afrikasıdır Türkiye dostum aynı durum bendede var... bırak sevgili olmasını evli olsa çocuk sahibi olsa bunun gibi denyolar yazmaya devam ederler..
oğlum kızmısın sen erkekmisin la biraz adam ol delikanlı ol la rahatsız oluyorum ne olum iyice batılılaştınız git vur kafayı olmadı akıllanmıyor sık topuğa bir tane bunudamı biz söyliyelim.
yazdıklarını baştan sona okudum da kız arkadaşın nedense hala sevgilisi olduğunu söylememiş?
onunda hoşuna gidiyor demek ki.
Sen olsan ne yaparsın?
Cinnet sebebi burada iş kıza düşüyor. Sevgilisi var artık ağır olacak.
kusura bakma ama kız arkdaşında meyilli gibi geldi bana
Muhterem bak simdi kiza de ki ya ben ya onlar kararini versin
kız hoşlanıo ilgiden. ne var bnda herkes hoşlanır. alt trafı 3 hftalık sevglisnz
''tepki koyamıyor'' durumu hiç hoş değil.
kardeş olmaz böyle bence
Olmaz işte ne yapmam lazım?
erkek olamıyomusun kardas döv hepsini
Pıçağı tak götlerine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar