evlilik konuları için diyor
Seni istiyorum ama birlikte olmaktan korkuyorum kendime güvenmiyorum ne demek??
evlilik konuları için diyor
bence senle bırlıkte olmak ıstediğini soylese red alabıleceğını düşünüyor kararsız ya sanada zarar vermek ıstemıyorum ama korkuyorum ne bılım yapsak şu işi ıyı olur aslında tarzında bir cumle bence evlılık amaçlı deme erkekler çakaldır helede bır kızı kendınden daha zekı olduğunu unutmaz ona gore davranır ne evlenmesı evlenene kadar yok öyle bişe laf onlar ayık ol derım kanma :)
tabiki öyle şeyler olmaz olamazda zaten benden bu tarz şeyler isteyecek birisi değil..
bu konulara hiç girmedi..
ya sorduğun soru ne senın sen anlamadıysan ben napım ne demek istediğini çocuğun heee sen öyle bişe beklemıyosun ya farklı düşünmüş olabılırsın ama o sorduğun soru çok derın anlaman gerekırdı sen yzeysel olarak bakıyosun sanırım duygularına çabuk yenılen bı nsansın doğrumudur ?
haklısın doğru..
o zaman kaybetmeye acı çekmeye mahkumsun özr dılerım ama böyle nasıl ne yapmam gerekır dıye bir cevap arama senın doğan bu anladın yapacak bişey yok sadece dıkkatlı adam at derım sora bır bakmıssın elınde hiç bir şeyın kalmamışş anlıyosun dımı elınde bişey kalmamış derken onun içün o çocuk senı düşürmek ıstıyo zamanla anlıycaksın senın üstüne düşen fazla kaptırma kendını tamamen anlayana kadar ok ... yoksa üzülen yıne sen olcaksın son durumun bu şimdılık ...
seni sevmiyorum seninle ileriye dönük planlar düşünmüyorum bile ama kalbini de kırmak istemediğim için bu şekilde söyledim demek.
Seni arzuluyor ama ilişkiye girmekten korkuyor.Kendine güveni yok adamın,güvenini sağlaman gerekiyor.
yanlış anlaşıldım sanırım konu cinsellik değil..
sanırım durum bu gibi peki ben nasıl bi yol izlemeliyim..
ama bilmiyorum :)
Cevap
10Cevap
+18^gibi şeyler yaşanabilir veya ihanet söz konusudur.
senin demeni bekliyor ...tipik güven veren erkek modeli desem yeterli olur mu bilemem ama...
ilerisini göremiyomuş buyüzden üzmek istemiyomuş çünkü kendine güvenmiyomuş .
birlikteden kastın ne
cinsellik yatmak değil yani birlikte bi ilişkiye başlayıp sonunu getirememekten bahsediyor..
yani ailelerinde birbirini tanıdığı bi durum bu..
ben 23 kardeşte 29
sevgililiğe doğru gidecekti durum ikimizde finans sektöründeyiz bankada.ben artık ilişkilere inanmıyorum bu saatten sonra aileminde bilip onaylayacağı ciddi bi ilişkim olur dedim öyle buralara geldi durum..
ama iste ilgisi azaldı ben hoşlanıyorum bu çocuktan :( ona söylemedim benden hoşladığını söylediğinde..
çok teşekkürler hepimiz mutlu oluruz inşallah..
Hani Ben Diyorum Sen Anla Demeye Çalışıyo Yani :)
seninle yatıp bırakacak gibi...
Kararsızlık durumu bacaklarını göster geçer.
pardon?
Nabız yokluyor
nasıl yani hem neye göre nabız yokluyor olabilir ki
so gay.
hı hı tabii..
he. diger ihtimalden daha iyidir bence.
:))
blmirem
he diyip geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar