Sevmediğiniz ama sizi seven biriyle birlikte olur musunuz? ya da sizin sevdiğiniz ama karşı tarafın sevmediği bir ilişki olur mu?
Bence sevgi karşılıklı olmalı kimseyi zorlayamayız
Bence sevgi karşılıklı olmalı kimseyi zorlayamayız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüzüme bakma güzel kızYüreğime bak benim Yakışıklı gençler, çok zaman taş yürekli olur, Öyle yürekler var ki sevmek, sevilmek nedirbilmez. Güzel kız çam ağacı Kavak gibi güzel değildir Ama kışın yaprağı dökülmez Ah Neye yarar bunu söylemek? Çirkin olan yaşamasın, daha iyi. Güzel güzelden hoşlanır Bahar kışı hiç sevmez. Güzellik, yaman şeydir, Her şeye kadirdir, o. Güzelliğin yarımı, eksiği makbul degildir. Karga, yalnız gündüz uçar, Baykuş da gece dolaşır; Kuğu ise hem gece hem gündüz uçarİnsan birilerini sevmek ve birileri tarafından sevilmek yoluyla, kendini sevme yöntemini bulur. Söylediklerimi anlıyor musun? Birilerini sevemeyen bir insan, kendisini de doğru dürüst sevemez. Hayır, bunun senin suçun olduğunu söylüyor değilim. Şöyle bir düşününce sen de o mağdurlardan birisin belki de. Sen de muhtemelen kendini sevmenin yolunu tam olarak bilmiyorsundur. Öyle değil mi?
Çok güzel yazmissin ve çok haklısın öyle💙
Bugün uçtum İstanbulu terk ettim maviş 😂
😂😂 çok güzel uç uç gözlerinin rengini bilmediğim adam 😂😂
Burda ki işleri halledeyim çıkışta senide alim mi neredesin sen konum at bu sefer sana uçmayı düşünüyorum 😂
Taamam konum atarım 😂😂
Cevap
16Cevap
ikizini bulmakmış tüm soru cevapları... sevmesini bilen seviliyor. 😍 Naz kayıp ikizini bulsan ne yapardın çok garip hissediyorum kanks.
Noldu
İkisi de tek basina yetmez. Sevgi karşılıklı olmayınca karşı tarafın şiddetli tepkisiyle karşılaşıyoruz.
Aynn
mutlaka iki taraf da sevmeli. Yoksa yapay olur. İyi ki sevgi var, aşk var, tutku var. 3 ü bir arada olursa o süper olur
2 side insana acı verir açıkcası
Sevdiğin kişi tarafından sevilmek en huzurlusu
Tek taraflı olmaz iki kişide birbirini sevecek
Her ikiside güzel duygular
Sevgi iki taraflı olmalı
severken sevilmek
Sevdiğini alamadıysan aldığını seveceksin...
Seversem zaten sevilirim..
Hiç biri dünyada yok))
Karşılıklı olsun
Sevilmek
Karşılıklı olanı
Severken sevilmek
Hem sevmek hem de sevilmek
Oda güzel
Öyle olması gerek ama
Aynn bende öyle düşünüyorum
Ya bana mesaj geldi benim sorumu kaldırmışlar ama kötü birşey de yazmadım ben🥺🥺
Gıcık olan birisi varsa kaldırmıştır