Başınıza geldi mi böylesi durum?
🤨

Sesli, görüntülü konuşmayı anlarım. Ben de sevmem. Ama yüz yüze neden buluşmuyoruz? Mesajlaşarak ilişki mi sürdürülürmüş? Oldu olacak mesaj yoluyla da evlenelim.
Kendini öyle daha iyi ifade ediyor olabilir. Önemli olan bekletmeden cevap vermesi. Müsait değilse de şu an müsait değilim diye mesaj atmayı düşünmesi. Malum bazısı bunu da düşünmekten yoksun.
16 yaşında olsaydım bundan mutluluk duyardım ama 27 yaşındayım ve yaşımın tattırdığı mutluluklar arasında sabahtan akşama kadar ergen gibi mesajlaşmak yok
Ben mesajlaşmak için tasarlanmış bir araç değilim derim ve ayrılırım.
Cevap
8Cevap
Sanal seviyordur😂 Yeterince güven duymuyor diye düşünürüm
Sizi hep görüyorum, yeni misiniz sitede?🧐
2.5 seneyi devirdik KS ile.
Bende sizi yeni görüyorum sen kimsiniz,
sakın zombiyim deme inanırım😄
Bir zamanlar ben:
https://www.kizlarsoruyor.com/fenomen/ourand_medan
Zombi Mahali'yim. 😀
Hmm yine tanıyamadım neyse,,)
https://youtu.be/uwAzVelfo2s
Çok severim bu parçayı, senin pek tarzın değildi ama.🤔
Çukur ve rap hayranıyım😊
Kesin benim kaburgadansın sen.😀
#OurangMedangiller kaburgası 
Vermicem
kaburganı😂

Öğretmeyecektin bana.😛
Böyle daha eğlenceli oldu, şikayetçi değilim😊
https://youtu.be/FPFlY0hi3ak
Ge gidek uzaya
Ezhel🤟😝
😒😒
😂Dur son zamanlardaki favori parçamı katıp gideyim de yüzün gülsün :))
https://youtu.be/r_jcFl5TT4o
Abdestim kaçacak tövbest
Selamlar,
Artık sevgili değilizdir, bu sadece bencillik göstergesidir. Başıma gelmedi.
O zaman karsımdaki insan sahtedir diye düşünürüm. Ya çirkin, ya anlattıgından fsrklı bir insan.. Nıtekim buda güven teşkil etmıyor demektir. Güvende hissetmediğim biriyle sürdürmek sadece kendime saygısızlık..
İlk önce mesaj/sesli konuşma vs. ile başlar sonra buluşur görüşmeye başlar insan. Yani gidişat böyle olmalı. Yoksa gerçek bir ilişki olmaz ki bu. Gerçek bir şeye evrilemez.
Şu an içinde bulunduğum durum, yalnız ben görüntülü konuşuyorum😂 eski sevgilim yeniden başlamak istiyor ama ona güvenmiyorum ve maalesef o da bunu değiştirmek için birşey yapmıyor.
Neden buluşmuyorsun dersen, biliyorum buluşursak ok yaydan çıkacak, ileriye de gideceğiz çünkü ikimizde çok özledik.
Bunun icin şu an hazır değilim, görünce başa döner bağlanırım...
kısacası beni güvendirmesini bekliyorum🙈😂 O da senin gibi muhtelen bu durumu anlayamıyor😏
Utanıyordur çok sevimli olur böylesi problem etmezdim zamanla ben onu açardım ve mesaja gerek kalmazdi görüntülü konuşmayı bende sevmem zaten.
Kendini ifade etme şekli bu derim. Ama ben görmek sesini duymak isterim. Başka türlü bir botla konustugumu hissederim.
sesini bile duymadığım, görmediğim biri ile hangi ara, nasıl sevgili oldum diye kara kara düşünür kendimi sorgularım bolca dhaa çok
Biz Şu an korona var diye bulusamiyoruz ama onunnharicinde benimki de aramaz sadece mesaj atar o da az. yani karakteri oyle bisey dusunmuyorum
Hoş karşılamam açıkcası. Mesajdan ibaret değiliz en nihayetinde.
Hayatımdan çıkarırım. Beni aramayan biriyle isim yok
Vakit geçirmek için kullanıyor beni diye düşünürdüm.
Tam tersi başıma geldi sıfır mesaj sadece arama ve buluşmalar
Sevgilimle sürekli buluşurduk ama görüşmediğimiz zamanlarda sadece mesajlasirdi benimle şimdi başka sehirde ve sadece mesajlasiyor hic arama ihtiyacı duymuyor bu çok ilginç geliyor bana
Gelmedi eğer öyle birşey olursada zaren şüphelenmem değil sjsk
sevgilim yok mesaj yok iletişim sıfır sıkıntı sıfır
Biz sevgilimle uzak mesafe de olduğumuz için mecbur mesajlasiyoruz sadece arada bir telden konuşuyoruz ama aynı yerde otursaydik ve öyle yapsaydı aklıma farklı şeyler gelirdi
gizlediği bişi vardır, ya da , henüz sana, güvenemediği için cesareti yoktur.
Öyle bir kişi sevgilim değildir, öyle durumu çok dusunmeme gerek yok.
Hiç göstermedi mi kendini. Erkek olmasın
Bana özel değil soru, genele soruyorum.😊
Evet başıma geldi En sonunda bitti dedim Görüntülü konuştu Allah razı olsun
Tuhaf karşılarım 🙄 şüphelenirim ‘neyi gizliyor’ diye
Biz buluşuyorduk mesajlasiyorduk ama aramiyordu
fazla ayrildik zaten
Çocuk değiliz , yol veririm
O kişi sevgilim olmaz ki 😂😂
Konuşmayı beceremiyor.
Olabilir. Benim icin fark etmez.
KS de o ayarda olanlarda 3. Bacak çıkıyor medan :)
Öyle biri ile görüşmem
Mesaj bana göre değil. En güzeli sesli iletişim.
Ne demek sadece mesaj kabul etmem
Bende öyle sayılırım belki utangaçtır ve insan içinde rahat edemiyordur pek de üstüne düşmemek lazım aranızın açılması muhtemel
Belki fiziki bir kusuru vardır, onu gizlemek istiyordur.
Gelmişti uğraşılmaz
Sektör çekerim
Beni sevmiyor artık düşünürüm
Üşeniyordur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?