iyi günler 3 buçuk senedir birlikte olduğum biri var ciddiyiz aileler biliyor fakat ilişkinin ilk 1. ayında ben hatalar yaptım ve onu aldattım aldatma şu şekilde başkasıyla görüştüm buluşmadan herneyse bunu öğrendi ve 4 5 ay çok zorlandık ayrıldık sonra tekrar barıştık ikimizde fazla acı cektik ben hatamı anladım ve sabrettim yeri geldi ağzından çıkan şeyleri duymadı kırdı haklı dedim sustum yeri geldi çocuk gibi telefonumu karıştırdı yine sustum kıskançtı bu olaydan sonra daha kıskanç oldu ve 1 sene içinde şükürler olsun ki güvenini tekrar kazandım tam anlamıyla olmasa da...
şimdi 3 buçuk sene oldu telefon karıştırmaları vs. bitti fakat aşırı kıskanç bazen diyorum güvenmiyosun hala bana hayır güveniyorum bu güvensizlik değil anlatamıyorum ama tekrar bunları yaşamaktan ve seni kaybetmekten korkuyorum diyor sevgisine şüphem yok her an söyler sevdiğini aklıma takılan ilerledikçe ciddileşen ilişkim de sonucu görememek yani bazen diyorum olmaz yürümez ayrılalım güvenemez sonra da düşünüyorum o olayın ardından 3 sene geçti ve allahıma şükürler olsun ki mutluyuz yanyana huzurluyuz omuz omuzayız sevgimiz tam ve beni seviyor...
sevgi herşeyin üstesinden gelir mi?
şimdi 3 buçuk sene oldu telefon karıştırmaları vs. bitti fakat aşırı kıskanç bazen diyorum güvenmiyosun hala bana hayır güveniyorum bu güvensizlik değil anlatamıyorum ama tekrar bunları yaşamaktan ve seni kaybetmekten korkuyorum diyor sevgisine şüphem yok her an söyler sevdiğini aklıma takılan ilerledikçe ciddileşen ilişkim de sonucu görememek yani bazen diyorum olmaz yürümez ayrılalım güvenemez sonra da düşünüyorum o olayın ardından 3 sene geçti ve allahıma şükürler olsun ki mutluyuz yanyana huzurluyuz omuz omuzayız sevgimiz tam ve beni seviyor...
sevgi herşeyin üstesinden gelir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer