Özel konular olur kimsenin bilmemesi gereken aranızda geçmiştir birşey danışmışsındır vs ama özeldir yani bunu 3. Kişiler den duysanız ne tepki verirsiniz. Sırlarınızı başkaları ile paylaşan sevgili ya da arkadaşa yol gözükür mü?
Sevgiliz ya da arkadaşınız ile aranızda geçen özel bir konuşmayı 3. Kişiler den duysanız ne tepki verirsiniz?
ozel hayatin gizliligi sadece anayasal bir temel hak degil.. kulturel degerlerden gelen erdemli ve rasyonel bir biey olmaninda gorevi ve odevidir..3uncu kisilerin ozel hayatima ulasmasi demek beni yok sayan bana guvenmeye beni cekistirip dedikodumunu yapan biri var hayatimda demek... bu insana golgesini alip ihsanlarini kendine saklamasini soyleyip yol vermek gerek... bu kisiler agzi lastik gibi acik herkese seni anlatan catal dillidir ki bilge ata mengu taslarda bu ucuz tipler icin ibretlerle dolu ogutler yazdirmistir...
Günümüz ilişkilerin en temel sorunlarında bir tanesi bu durum. İlişki bitirmek sevmeyen insan için çok kolaydır, bu insanı ukala tavırlarından ve sürekli kendisini haklı görmesinden anlayabiliyorsun.
İnsanlar bazı durumlar da, ikinci bir şansı hak eder. Yüz yüze olduğumuz zaman net bir şekilde ifade ederim, tekrarı olduğunda artık ilişki global bir hale bürünmüş demektir. İnsanlara reklam olmak veya reklam etmek yerine, her ne olursa olsun iki kişi arasında kalmalıdır her şey.
Bu sorun, kişinin kendine olan saygısını da gösterir sana.
o konuştuğum kişiye daha hiçbir şekilde güvenmem , ve ne kadar yalan dolan başına iş açacak , onu tedirgin edecek cümle varsa gider ona sanki sır veriyormuş gibi söylerim, sonra yakar sigaramı izlerim uzaktan
Yani öncelikle hesap sorardım ne yapmaya çalışıyorsun sen derdim. Amacın ne dedikodumu her yerde çıkartmak mı diye sorardım. Bir daha asla sana güvenmiycem derdim. Sonra soğurdum zaten bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmazdı sonra da bağları kopartırım.
Sırlarımı paylaştığım kişiler kişi çok önemli değerli benim için sağlam insanlar karakterleri düzgün kimseye anlatmazlar Haa diyelim duydum sağdan soldan O zaman herşey dökülür ortaya Bizimde bildiklerimiz var elbet boncuk 👌🤝😂🤷♂️
Kadinlarin sır sakladığı duyulmamış tır. Her şeylerini her yaşadıklarını mutlaka 3. Kişilere yetistiriler... Daha çok yazardım da gözleriniz yorgundur gece gece uykunuz gelmesin.
Bu beni çok sinirlendirir ve o kişiye güvenim kalmaz bu konuda daha dikkatli konuşurum ve burnundan da getiririm o kişinin ya da arkadaşlığımı bitiririm artık duruma göre
Anlatilan konu ciddi ve ozel bir konuysa ve kisi sevgilimse ayriliga kadar gider. Aksi takdirde bir daha guvenip hicbir sey anlatmam. Arkadasimsa yine ayni sekilde konunun icddiyetine bagli olarak hareket ederim,🌚