Ben bir tane kadın görmedim sevdiğine çiçek alan mesela, hep erkeklerden romantik olmasını beklerler; hatta erkeklere odun bile derler. Ama kendileri hiç romantik olmazlar. Nedendir bu tezatlık?
Ben bu düşünceni pek de var sayamam, evet belki senin gördüklerin öyledir. Ama herkese "kadınlar" diye söylenmen bence doğru olmadı. Sonuçta romantik olmayan çok erkekler de var. Mizah seviyesi kötü olan erkeklerde var, mizah seviyesi güzel olan kızlarda var. Mesela ben sürprizler yapardım erkek arkadaşıma, ona ona romantik güzel şeyler yapardım. O yapar mıydı? Hayır. Çoğu tanıdığım erkekler yapar mıydı daha doğrusu gördüm mü? Hayır. Yani demek istediğim genelleme bence bu konuyu, sadece senin karşına çıkmadı öyle biri
Ben genelde gizli soru sorup, gizli cevap veririm. Soruyla alakası yoktu, öyle alıştım. Cevabına gelelim, evet öyle beklentileri ben de pek sevmem. Zaten öyle insanlar çoğu zaman ilgi manyağı olan kadınlar. Eğer ilgi görmüyorsa dünyası yıkılır, sevilmediğini sanan kişiliği bozulmuş olan kişiler. Bence bir erkeğin yemeğe ödememesi gerekmiyor mesela, ama bizim yobaz toplumda bu hor görülüyor. Her ikisi de birbirine karşı sağlıklı çevremde ilgi ve sevgi göstermeleri gerekiyor. Sadece bir karşı taraftan değil
Çiçek gibi karı olduğumuz için çiçek alınır, şiir gibi karı olunca da şiirler yazılır, sevgiyle bakarsak da adımıza destanlar şarkılar yazılır. Yane her iki tarafı da birbirine benzetme çabası yanlış, belkide böyle olması gerekiyordur.
Hayır yani misal ev işleri de kadına aittir derler ben bunu da doğru bulmuyorum bir erkek olarak eşime niye yardım etmeyeyim ki? Böyle şeylerin cinsiyeti olmadığını düşünüyorum.
Çünkü siz erkekler o romantikliği bile kadini yatağa atmak kisaca menfaatleriniz için gösterirsiniz;) kadınlar da zengin erkeklere menfaat uğruna kendisini veriyo tabi bazıları;)