Sürekli beni suçlayan bir sevgilim var?

Nasıl çıkıyo bu tartışmalar ama ben çıkartıyorum uzatıyorumm suçluyorum sana göre aslında hep suçlu benim ben kendimide bilmiyorum konuşmayalım iyi olunca konuşalım sakınlesınce konuşalım bunlar ney ben seninle konuşmayınca eksik hissediyorum sen sürekli sakınlesince iyi olunca konuşalım diyosun bn boyle emin ol ki dahada sinirleniyorum iyi olmuyorum bide aybukeymiş one ya sen arkadaşına bile ismiyle hitap etmiyosun bu ne sevmiyorum. ya sureklı aybuke de ya da deme yani. Kendimi suçluyorum herşeyden ister inan ister inanma herşeyin sorumlusu benim aslında sen sütten çıkmış ak kaşık ben kıskanç huysuz inatçı herşeyden bişey çıkaran gıcık kotu söylediği her sözle olay olan hiç gibi bazen yok gibi olan kışı ben sana layık değilim ya yazık sana çekiyon böyle birini. Çekilmez oluyorum sabredemiyorsun çıldırtıyorum seni dimi napıyım ben seviyom özlüyom güzel geçsin günler istiyom yok yapamıyorum baksana yine berbat ettim günü yine elime yüzüme bulastırdım herşeyi ben yaptım bunları. Çok sevdim çok üzdüm çok özleyince canını yaktıktım. Ben böyleyim baksana olmuyo seni hep üzüyorum belkide neyse ya offf şu an neler yazdım başını unuttum bile sustum ama sen bensiz daha rahatsın rahat ol ( yazsammı)
Sürekli beni suçlayan bir sevgilim var?