Güzelliğinize ve yakışıklılığınıza güveniyor musunuz? Sizi gören karşı cins görür görmez size beğeni atar mı aşık olur mu vurulur mu durulur mu? 

Kızların ilk görüşte aşık olacağı çekicilikte ve yakışıklılıkta biri değilim.. Bu yüzden beni seven anca kalbimden ötürü sever.. :))
100 kızdan kaçı sever onu bilmiyorum..
#Vesselam
Dünya'daki oranı bilemiyorum ama Türkiye'de 100 insandan yalnızca 1 tanesinin bunu görebileceği kesin. Aslında 0 bile derdim ama şimdi kıymet bilen insanlara da haksızlık etmeyelim. O yüzden 100 insandan yalnızca 1 tanesi bunu görür diyorum.
Cevap
21Cevap
kalbimin aboneye ihtiyacı yok :d
🤣tamam seni kızdırma ya gelmez balta sallarsin baltacı İbrahim paşa torunu
Aşk abonesi guzelmiş😂😂
Olan oldu gerisi umrum olmaz...
Evet olanlar şanslı bitmiş artık sonuçlanmış 🥳
O bahsettiğin güzelliği değil ama huyumu suyumu ve kalbimi tanıyan herkes beni sever diye düşünüyorum. 😊🙌
Elbette her türlü güzellik önemlidir iç dış ruh kalp
Kalbi güzel olanın seveni de çok olur 🥳
Hepsi olur. Ama benim gözüm sevdiğim dışında gözüm kimseyi görmez.
bir kişi abone oldu gerisi hackerdır virüs koruma yazılımım var giremezler 😂
Ahaha çok iyi koruma programı yazılmış 🤣
Benim için tek bir kişi önemlidir.. Gerisi de umurumda olmaz.
En iyisi hocam
Kendime her zaman güvenirim elbette..
Puan gibi şeylere hiç gerek yok 😀
🤣tamam puanlama yok
Bu ara maske olduğu için insanlar tanıtım kartımdaki resmime kitlenip kalıyor.
🤣🤣ahaha hocam tanıtım kartı da iyiymiş
Bu dünyada herkesin bir beğendiği, herkesi de bir beğenen vardır. Bu güzellik algısı göreceli bişey sonuçta.
Abonelik işi iyiymiş ama : ))
Kendime güvenim tam ama güzelliğim yüzünden aşık olmasın tamamen. Karakterimi ve düşüncelerimi de beğensin isterim.
Sanırım hiç yakışıklı değilim çünkü bir tane bile olmadı bu zamana kadar. Kalbimin güzel olduğunu söylerler demek ki dışı pek güzel değilmiş. 😥😥
Kişiye göre değişir yani 😅
Elbette 100 farklı kişi olunca acaba değişkenin içinde en değişmeyen seçilen seçenek ne olurdu acep 🤭🤣
Aman abone istemem ben kendi abonemi kendim seçerim canım kapişşş ;)
Dış görünüş her 100 kişiden 80'i okey verir, tanıdıktan sonra onlar da vazgeçer 😜
1 tanesi yeter sol yanımı dolduran 😇😍 gerisi sağdan ikilesin..🖕
aşk abonesine ihtiyacım yok alan almış satan satmış
Cekicilik konusunda eksik gordugum ama tamamlamak icin de yillardir hep usendigim yanlarim var oldugundan iddaali olamiyorum bu konuda.. olursa kismet isi olacak gibi..
Gozu bozuk olanlar begenir sadece. Durum o kadar vahim 🤨. Kendimi hic guzel bulmuyorum hatta tertemiz cirkinim.
Abone kabul etmiyorum 😅
🤣artık edemezsin sister geçti o günler
Abonelik olmaz bende hocam. Gereksiz tavır olur bana bu. 😊
Kitleleri yönlendirebilecek kadar yakışıklıyım iddia ediyorum. bir yerden sonra saymıyorsunuz.
Ben istemediğim sürece kimse olamaz, 1 kişi olmalı zaten, diğerleri olsa ne olmasa ne.
Görür görmez aşık olacağını sanmam ama kalbini kazanacak kadar güveniyorum kendime
100 üzerinden 80 derim.
Zekasını kullanamayan abone olamaz knk
Aşk abonesi? Dergi miyim ben cık cık cık...
Kalbimi görebilen bir insan olursa 1 tanesi makul
1 kişi olursa şükür namazı kilarim☺
Oyle birsey olsa devlet onada saat takar aman ha
%80 ini olur
İddiam yok.
Hepsi erkekse 50 si olur😁
1i bile bulunmaz 😀
6 kişi max
50 60 tane filan
0,00
Gerek yok
eksi 1 tane