Ailem konusunda çok mu şanssızım?

Babamla en son 4 ay önce görüştüm tek konuşmamız maddiyat resmen artık ondan para dahi istemek istemiyorum. Geçen nasılsın demek için aradım ne lazım yine dedi. Annem babam ayrı annem desen eh işte ilgi göstermez öpmez öpülmekten hoşlanmaz bana davranışları kötü. Derslerimde başarılı iyi bir öğrenciyim belki İstanbul’un en iyi okulunda okuyorum fakat hiç mutlu değilim. Sevgilim sadece maddiyata bakıyor babamın durumu aşırı iyi annemin de iyi Allah’a şükür ama her şey maddiyat değil ki her yıl babalar gününde bie şey alırım babam beğenmez takmaz kullanmaz gider birine verir ben de bu yıl sinirlendim hiçbirine bir şey almadım ne Sevgilimin babasına ne de kendi babama. Ayıp mı ettim sizce sevgilimin babasına karşı böyle bir gün istemiyorum kendimi çok garip hissediyorum herkesin babası değer verip severken benimkiler neden böyle ki babama bir mesaj atıyorum 2 gün sonra cevap veriyor. Bıktım yaşamak istemiyorum yerimde olsanız napardınız yaşım 20 annemle yaşıyorum bu arada. BAbamı reddetsem mi para almayı kessem mi? Bir de bugün intrrnetiö bitmiş hattım Vodafone babam ödediği için faturamı ona bağlı her şey dedim ki ona söylerim yükler internet dedi ki babandan habersiz bir şey bile yapamıyorsun internet bile ondan istiyorsun çok kırıldım neden böyle bir şey dedi ki?
Ailem konusunda çok mu şanssızım?