Selâm minnoşlarım 💋
Özel günleri (doğum günü, yıl dönümü vs) unutmak boşanma sebebi olabilir mi sizce?
Özel günleri (doğum günü, yıl dönümü vs) unutmak boşanma sebebi olabilir mi sizce?

Saçmalık dünyanın bin türlü hali var
Neymiş evlilik yıl dönümü vs vs ler diyelim bir gün kutladım diğer günler ne olacak yani bir gün kutla bir yıl geriye bakma
Ne saçma ya insan illaki işte şu gün, bugün diye beklememeli
Biz iyi ki evlenmişiz hadi bunu kutlayalım demeli bunu demek için bir yıl mı beklenir 🙄
Benim için olmaz. Ben unutmam ama öyle ahım şahım sürprizde yapmam. Eşim unutsun sormam bile niye unuttun diye. Önemli değil özel günler. Kendisi zaten eşim olarak en özel olmuş. Evli olsaydım bu soruya böyle cevap verirdim. Bekara boşamak kolay boşanırım. :d
Cevap
28Cevap
Boşanmak için neden olamaz. Pek önemsemem ama hatırlanması ve kutlanması hoşuma gider elbette
Ben bir ay onceden hatirlatıyorum sıkıntı olmuyor 🤣
Evet olmalı bu benim görüşüm. Hatta bu konuda Yargıtay'ın bir kararı vardı. Ona göre boşanma sebebi zaten 🌸🌸🌸🌸🌸
Alzehimer başlangıcı olduğunu düşünürüm. baktım huyu böyle ben de unuturum onu.çok kırıcı bu hareketler yaw
Hayır asla olmaz ancak sevginin ve saygının zayıf olduğunu gösterir.. Ben hiç bir günü unutmam elbet bu yetişme tarzı ve kültür meselesi.
Ohooooo artık günümüzde evlenme sebebinden çok boşanma sebebi görür böyle giderse evli kalan sayısı minimize olucak
O kadar da değil be 😂
Aldatırsa evet ama sadece buysa ohoo..
istemsiz bir beklenti oluyor, unutulmasa daha iyi sanki..
Olmamalı, artık herkes soluğu adliyede alıyor zaten, o kadar da değil...
Evet eşim özel günlerimizi unutursa kesinlikle bosarim
Boşanma sebebi tabi ki olamaz ama nedense ben hep hatırlarım hic unutmam o yüzden hatırlanmasını isterim
Olamaz ama üzer ben unutmam kolay kolay karşımdaki kişi de unutmamalı.
Doğum günümü unutmasın yeter boşanma sebebi değil tabi ki ama kavga çıkar.
Sirf bu tantanali tripli isler yüzünden zevk harici bir beklentisi olmayan iliski ariyorum duygusallık olmicak sorumluluklar karışmalar olmicak aga
Hayır olamaz insanlık hali unutulabilir 😀
Olamaz tabiki de unutulabilir bence saçma şeyler olduğunu düşünüyorum böyle şeylerin.
Benim için bir boşanma sebebi olmaz.
Ama Hatırlanmak hoşuma gider tabii.
Hayır olmamalı insan unutabilir bunlar pastadanin üstündeki kiraz gibidir kiraz olsa daha iyi olur ama kiraz yok die koskoca pastayı çöpe atmazsin
Hayır Genel olarak belirli günlerle ilgilenmiyorum zaten doğum günü Sevgililer günü bayram vs... saçma şeyler boşanma sebebi olmaz bende Aşkı öldürme sebebi olur Diyeyim aşıksa Sürekli unutmaz Nadir birkac defa.
Olamaz unutamazmı hiç sacmalık bu kadar onem vermeyin bu tarz şeylere
Neden boşanma sebebi olsun ki? Bunun arkasındaki sebebi iyi araştırmak lazım.
Dunyanin en aptal kišisi bu sebeplerden bošanmayi dusunur. Insanlik hali daha az once ne yedigimizi hatirlamiyoruz
Pek umrumda olmaz açıkçası
Olmamalı, ama kadından herşey beklenir
Hayir tabiiki de olamZ
Hayır canım ne alaka yani
Boşanma sebebi olmamalı tabi ki
Hayır ama bedelini öder lfğdödğdö
Küsersin trip atarsın flnda boşanmak nedir ufacık birşeyde
Doğum gunumu unuttuysa evet
Deneye tekrarı olacak neden boşanıyım 🤷♀️🤣🌸
Seneye*
Tabikide olamaz insan unutabilir yani 😂
Bu yuzden ayrilanin aklindan suphe etmek lazim
Ondan bundan koca boşamayin idareli kullanın 😂😂
Yok daha neler...😅
Bence saçmalık
Evet olsun neden olmasin
Tabiki olamaz insanlık hali unutabilir karşıdaki
Abartmayın artık
Yok artık...
Hayır 😂
Tabiki
Bosanma degilde kavga sebebi😂😂😂
Yok, bence değil.
Olamaz
Saçma şeyler bence
Boşanmak isteyen kişinin bahane araması gibi.
Saçmalıktan baska bisey degil
Hayir o kadar degil
Dikkatli olunmalı tabi ama boşanma çok fazla
Olmamalı bence
Olamaz bizler unutkan varliklariz
Benim B12 eksik suçum ne bir türlü çıkmıyor
Haha 😄 bahane
kesinlikle hayır
Olamaz.
saçmalık
olmamalı
Saçma olur