Aşk İlişkileri Çok özleyince hırçın olur musunuz? ᴍᴀʀɢiᴛ Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben özleyince hırçınlaşıyorum gerim gerim geriliyorum burdumdan soluyorum adeta...Gel vefasız,Gel vicdansız,Çağırmazdım acil olmasa...Özleyince nasıl olursunuz? Çok özleyince hırçın olur musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
CatKong Takip Et Master Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Özleme hissim ailem ve kediler dışı hiçbir unsura yok. Sevdiğim kadın varsa ve hayatımdaysa özlerim ama belli etmem 0 0 Yorumla
skyhan055 Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 69% +1 yıl Çok haşin erkek olurum 1 2 Yorumla ᴍᴀʀɢiᴛ +1 yıl Sevsinler oy Yorumla skyhan055 +1 yıl Ha ha ha Yorumla
plastikcatal Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hırsımı en çok ondan çıkaetıyorum. kapris üstüne kapris yapar onun da canini sıkana kadar durmuyorum. bu olaydan sonra da bir güzel salya sümük ağlarım. bir dahaki sefere kadar... 1 0 Yorumla
Akrepkadıını Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı. Belki daha çok stresli 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Agrasif olabilirim 1 0 Yorumla