Çok özlemek, elden bir şey gelmemesi?

Ben öyle evli birini seviyorum sevgiliyiz diye başlamayacağım. Çünkü sevdiğimde evli olduğunu bilmiyordum. Yanıma gelişi bakışları ve her günkü mutsuzluğu. Gelip söylediğinde öğrendim ben hislerimi belli edince oda etti. Evliyim ama haberin var mıydı dedi. Ben şok tabi o an dondum kaldım. Bundan önceki gece rüyama girdi aynı sahne malum mu oldu? bilemem. Sabaha kadar uyumadigimi hatırlarım. Bir daha asla gitmedim yanına. Hep beni aradı ben hep saklandım. Aynı iş yerindeydik şimdi cok uzağız ben bıraktım işi. Çünkü özlerim kendimi tutamam diye veya evdeki o şanslı kadına saygım var diye işte. En son gun eşini sordular ona. Napiyor diye ede yatıyo işte napsın dedi yüzük falanda yok tabi. 2 aydır onu hiç görmedim ama hep rüyamda. Uzaktan seveceğim iste cok ozlesem de. Hastalandigim da oldu ama asla yanlış yapmadım. Içim döktüm iste sadece.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kendi içinizin pisliğini bana yazmayın. Adamla istesem konuşurdum doğru olan mutsuzsa boşanması ve bunun sebebi ben olmamam yani boşandıktan sonra konuşmak bana doğru gelen. kaldı mi mutlu olduğunu bilmek beni huzurlu hissettiriyor kıskanmıyorum bile cunku farkındayım haddime degil.
Çok özlemek, elden bir şey gelmemesi?