Sana kazık atıp başkasına giden biri sen ona mesaj attığında sana, aldanıp tekrar onu düşündürecek şeyler söyleyebilir. Aslında insan samimiyete güvenip tüm duygularını karşı tarafa anlatmak ister. Biliyorsun ki ona mesaj atınca yazdığına kayıtsız kalmayacak. Ama o kötü biri ve artık hislerini öğrenmeyi hak etmiyor. Sen engellemelisin bir süre sonra zaten görsende onu herhangi bir yerde seni etkilemeyecektir. Bu yüzden mesaj atıp daha sonra o mesajı atmamış olmayı dilememek için kendine hakim olmalısın. Bu günler geçecek emin olabilirsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Böyle zamanlarda insana en iyi gelen şey dostluklardır. Bir şeylerle meşgul olmak düşüncelere dalmamanı sağlar. Yaşadığın şeyi bende yaşadım ilkimdi benimde. Ama geçmişte kaldı. Birini unutmak için başka birisiyle vakit geçirmek etkili oluyor. Tekrar etkilenmekten korkuyorsan mümkünse tipin olmasın. Eğer böyle bir şey yapmayı düşünürsen karşı tarafın duygularını göz önüne almayı unutma.
En İyi Cevaplar
+1 yılSen engelleyeceksin ve o engelleri geri açmayacaksın. Bu kadar iradesiz değilsindir.. Ona öyle bir mesaj atman sadece eziklik olur. Sevgilisi var herifin, sende ben üzülüyorum görünce engelle diye mesaj atıyorsun. Yahu ne acınası bir durumdur bu? Tamam aşk acısı çekmek acınasıdır zaten herkes için geçerli ama insanlar bunu gururla örterler. Örtmek zorundasın
28 Yorumla- +1 yıl
atma sakın.. Acır, bilirim. Ama engel ol kendine..
- +1 yıl
Bu kadar etkiliyorsa kendi hesaplarını kapat düzelene kadar
- +1 yıl
Çok iradesizsin sen ama ya.. Kafana koyup bıçak gibi kesebilirsin onunla ilgili düşüncelerini. Ben yapabiliyorum bunu.. Sende yaparsın iş kafada bitiyor
- +1 yıl
nefret ettikçe aklında kalır zaten. Affedeceksin. Kendi içinde affedip yoluna öyle devam edeceksin
+1 yılBen eski sevgilimden ayrıldığım gün ne kadar sosyal hesabı varsa engellemiştim.. hatta olurda zaafına yenik düşer arar diye ceptende numarasını engelledim..Amacım onu zor durumda bırakmamaktı.. Fakat anladımı bilmiyorum.. Bence öyle bir mesaj atarsanız hoş olmaz.. Sonucta hala benim için cok önemlisin demek olur..Buda size yakısmaz.. Keşke sihirli bir el deysede o engellese!
00 Yorumla
ne yaşadığını çok iyi biliyorum, aynısını ben de şuanda yaşıyorum.
Çok berbat çok boktan bişey. Evet karşı taraf engellediği zaman daha iyi daha huzurlu oluyor insan, diğer türlü de bakmakdan kendini alıkoyamıyor. Sen engelleyeceksin, ya da dayanacaksın, yapacak birşey gelmez elden.13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bak canım eğer ona öyle bir mesaj atarsan götü kalkar. çünkü onu hala takip ettiğini sanar. sen umursama ya. bırak napıyorsa yapsın. ama o mesajla herşey olabilir onu söyleyebilirim. kız seni rahat bırakmaz falan. çocuk mutluluğunu kıskandığını falan düşünür.
11 Yorumla- +1 yıl
Bana bir keresinde çıkma tarihimizin fotoğrafını atmıştı.Anlayana gelsin, ben çok mutluyum seninde öyle olmanı isterim diye.Ben de ona hakkımı helal ettim, mutluluğunda gözüm olmadı dedim.Haklısın ilişkilerini rahatsız etmek istemiyorum aynı durumda ben de olabilirdim.O yüzden mesaj atmıyorum belki bir süre sonra duyarsızlaşırım da kurtulurum.
Hayir sakin deme bu kiz hala beni takiyo diye kalkar biyerleri hem su cevani verir rahatsiz olan ben degilimki banane sen engelle beni der sinirin bozulur.hem ondan daha iyisi kesin vardir bulursinki az daha dayan herseyin zamani var
114 YorumlaSizin engelleme imkanınız varsa siz onun hesabını engelleyin..
Çocuğun sevgilisi var artık..
Bu mesajı atmak , muhabbet açmanın bir başka yoludur..
Rahatsız olduğunuzu belli etmek zorunda değilsiniz bırakın siz engelleyin..11 YorumlaBana eski sevgilim beni her yerden engelle demişti ve bende engelledim. Gitti başka numaradan yine mesaj attı. Neymiş dayanamıyormuş. Sende dayanamayacaksan hiç atma yoksa iyice komikleşirsin gözünde. Tavsiyem ne olursa olsun öyle deme.
11 YorumlaKendini rezil etmis olursun ona egosunu tatmin etme zevki verme. Kendine yeni bir hesap ac diycem ama adi soyu sopu ezberindedir. Otokontrol lazim sana tatlim
11 Yorumla
+1 yılİnadına engellemez banane der üzülsün der değerimi bilmedi kaybetti beni der bir tarafını kaldırırsın. Yapma.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna mesaj atman çok saçma, komik olur ve kendini küçültürsün sadece. Sen engelle bakmamaya çalış. Engeli kaldırırım diyorsun da o engellese sen bakacak olsan illaki o hesaplara erişebilirsin bir şekilde.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen zaten öyle bir huyun olduğunu söylemedim sadece erişilebileceğini belirttim :) Benim yazdıklarımı eski sevgilinde söyleyebilir ya da daha ters bir cevap verebilir o zamanda utanır, sinir olur ve attığına iyice pişman olursun. Yine söylüyorum mesaj atmamalısın :)
engelle dersen onu sıfırlandırırsın sıfırlar aşılmak için vardır daha kötü olur senin için
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. onu hala sevdiğini düşünebilir atmasan daha iyi.
THE END...113 Yorumla
+1 yılbu onu hala önemsediğini ve iletişim kurmak istediğini gösterir sakın yapma...
27 Yorumla- +1 yıl
ben dicemi dedim. orası sana kalmış ;) ama yazacaksan gönlün hala konuşmaktan yana demektir. :)) anlamazsa çabalama... zaten değecek biri değilmiş demekki...
- +1 yıl
önemli olan swnin için ne olduğu başkası seni bağlamaz. sen kendi hayatını yönlendireceksin sonuçta... ;)
- +1 yıl
sende mutlaka dünyalara değer olacaksın birisi için. sadece sabır ve şans tanı sıradakilerw... ;)
- +1 yıl
bilemem ;) ben aratmamda kim gelir şimdi ne bilim...
kendi duygularını yönetmeyi öğrenmelisin bence bırak öyle kalsın
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılneden dıyorsn kı.madem rahatsız oluyorsn sn baska hesap ac bu dha mntıklı lakın sn ona cevap verırısn o baska seyelr dusunur
12 Yorumla- +1 yıl
o zmn krsındakını engelle alla yanı bı neden bulup knusmaya mı calısıyrsn :)
+1 yılMüşteri memnuniyetinin ne kadar önemli olduğu ortada;))
112 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar memnun kalmışsın ki vazgeçemiyorsun, seni memnun bırakmış yani;))
- +1 yıl
Sonuçta bir şekilde iz bırakmayı başarmış sende;))
- +1 yıl
Böyle yaparak gelecekteki sevgiline haksızlık ettiğini unutma
- +1 yıl
Ömür boyu yalnız kalmayacaksın, unutacaksın, istemesende unutacaksın çünkü beynimiz bizlere acı veren şeyleri unutmaya programlanmıştır, hemen unutmassın ama illaki unutacaksın, güven bana:)
- +1 yıl
başka birini bul
- +1 yıl
İşin zor, ne diyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalama bence.ona karşı hislerinin bitmediğini anlayacak g*tünü kaldırmaya gerek yok kendini küçük düşürme. tut kendini boşver de kendine. boşver.
11 Yorumla
+1 yılsen onu her yerden engelle
18 Yorumla- +1 yıl
engelle ona mesaj atarsan gicikligina engellemez seni
- +1 yıl
yinede her erkegin hosuna ghider bu söyle düsünür bak beni unutamiyor
- +1 yıl
bilmem dogru bir hareket degil bu
- +1 yıl
rica
+1 yıleski sevgiline mesaj atmamalısın!
11 Yorumlane diyicen ben seni engellemey kıyamadım sen benimi engelle diycen. engelle gitsin neyi varsa
00 Yorumla
+1 yılAtmasan senin için daha iyi olur :)
11 Yorumlaalışırsın zamanla engelle gitsin
11 YorumlaGerenk yok ucuz blöf olarak algılayabilir..
11 Yorumla
+1 yılAtma direk sen engeli bas
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Donup arkana bile bakmamalisin
111 YorumlaBence mesaj atma bakmamaya calis
11 YorumlaSen onu engelle geç
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Kendini düşürürsün.
14 Yorumla
+1 yılAt ki ezik olduğundan emin olsun adam.
00 Yorumlaböle bişi yapma!
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne