Kız erkek fark etmez. İnsanların duyguları var hisleri... Aslında insanlar görünmüyor. Birtakım bedenler var. Duygular hisler hayaller bedenlere hapsedilmiş.
İnsanlar bedene bakıyor ısınamıyor. Dış görünüşten etkilenmek insanın doğasında var. Öyle yaratmış yaratıcı. Dış görünüşe bakanın da suçu yok burada. Ama o insan o bedene hapsolmayı kendi seçmedi. Çıkıp başka bedene de giremiyor. Çok acı bir şey.
İnsanlar bedene bakıyor ısınamıyor. Dış görünüşten etkilenmek insanın doğasında var. Öyle yaratmış yaratıcı. Dış görünüşe bakanın da suçu yok burada. Ama o insan o bedene hapsolmayı kendi seçmedi. Çıkıp başka bedene de giremiyor. Çok acı bir şey.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ananas dış kısmı çok cirkin bir meyve
Ama içi çok güzel
Dış görünüş ile kişiyi sevmek kısa vadeli ilişkiler getirir
Akıllı bir insan kişinin iç dünyasına bakar.
Ananasın dışının neresi çirkin la? Bence güzel.
Şahsi fikrim bu benim.
Benim hiç hoşuma giden bir görüntü değil
Tabiki senin için güzel olabilir
Herkes aynı psikolojide değil kardeşim 😊
Onun için bence kelimesini kullanın. Kullanmayınca herkes için böyleşmiş gibi söylemiş oluyorsunuz.
Peki
Çok acı bir şey elimizde olmayan şeylerden ötürü acı çekmek değil mi gerçekten bunu iliklerime kadar yaşadım..
Üzerinde asırlardır konuşabilinecek ve çözüme kavuşturulamayacak konulardan birisidir
hiçmi sevgilin olmadı?
Mesele sevgili olması değil ki sevilmek
oldumu olmadımı onu söle
Oldu
daha ne istiyon kızım ol. ayanlar var sbsbs :P
İnsanların tipe fiziğe göre eş/arkadaş seçtiği doğrudur fakat hem bedenini hem ruhunu seveceği birini bulmak yerine karaktersiz ama yakışıklı/güzel insanları seçmesi kişinin seçimi.
Hem bedeni hem ruhu seveceği birini aramak da kötü çünkü ruhu olanda beden olmayabiliyor. Dediğim gibi çıkılmıyor o bedenden başka bedene geçilmiyor.
Haklısınız yalnız şöyle bir nokta da var; genel bir güzellik/yakışıklılık olsa da kendi kişisel zevklerimiz de var. Hep etraftan duyarız ya bu kız/erkek şu kişide ne buluyor diye. Burada işte duygular devreye giriyor. Ben hayatımda 1 kez aşık oldum mesela ve aşık olduğum kişi biraz kiloluydu. Sevgili olduk uzun uğraşlarım sonucunda. Ve mesela o uzun boyluydu ve bence bir erkek için kısasın biraz derdi bana hep. Ama birbirimizi seviyorduk. Umarım biraz anlatabildim. :)
Anladım da sans lazım genel güzellik algısına ters kızı seven erkek nadirdir ben 26yim sevilmedim
Seni tanıma şansım var mı?
Yok çünkü artık kırılmak istemiyorum.
Anladım. Umarım her şey güzel olur senin için.
Çok acı birşey cidden. Birde varlığınla yadırgayanlar var.
Mesela tipin fena değildir ama altında lüks araban yoktur, ya da lüks bir yaşantın yoktur
onunla yadırganmak daha da acı birşey.
maalesef çok doğru ama birazda kendine kalmış bir şey o illa sana uyan bir görünüm vardır iyi kıyafetler seç bakımını yap saçını düzelt o insanlarda oraya öyle boş yoldan gelmedi
Ne kadar güzel anlattın düşüncelere daldım
Yazar mı olsam?
Recep İvediğinde dediği gibi ruh güzelliği önemli ama gel gelelim ki ruhlar aleminde yaşamıyoruz
Evet artık ilişkilere bakış açım da bozuldu. Eskiden güzel kız ve yanında erkek görünce ne mutlu onlara derdim. Şimdi görünce diyorum kız böyle görünmese bu adam yanında durmaz çıkar ilişkisi gibi diyom..
Malesef günümüz algısı bu yönde, dışına beğendiğimiz insanlara sevdiğimiz özellikleri ekleyip adına aşk diyoruz
Kimseye de kızamıyorum ki yaratıcı dış görünüşten etkilenme huyu vermiş insanlara. Bunu yapan birkaç kişi olsa tamam o insanlarda sıkıntı derim ama genel olarak tüm insanlar bakıyor. Böyle böyle allaha da isyan ettim.
Bunu insanlara empoze eden galiba medya, hep en güzel olmalı en iyisi olmalı, esas oğlan çok yakışıklı ve kızda güzel olmalı diye yıllarca göstere göstere malesef sonuçta böyle birşey ortaya çıktı
Medya etkili elbet ancak tek sebep değil erkeklerin doğasında var bir miktar kizlarin da. Yaradan böyle yaratmış yapacak bir şey yok.
Dış görünüşe önem vermeyen kız harbi ve dürüst kızdır güzel kızlara gıram güvenmem
Duygular alemi değil maalesef bedensel alemdeyiz
Evet artık ilişkilere bakış açım da bozuldu. Eskiden güzel kız ve yanında erkek görünce ne mutlu onlara derdim. Şimdi görünce diyorum kız böyle görünmese bu adam yanında durmaz çıkar ilişkisi gibi diyom
Boş duyar kasma Erkekler nefes alsın yeter modunda her önüne gelen ile çıkıyorlar bu zamanda bir Kızın sevgilisi olmaması mümküna da yoktur
Sen hangi dünyada yaşıyorsun nickname den belli hayal alemin
Aşk yaşamak sevilmek başkadır sevgili başkadır. Nefes alsın yetercilerle aşk meşk yaşanmaz.
Siz onlara layıksınız zaten
Sen kime layıksın
tamamen ruh hastalığıdır bu. tedavi şarttır.
Ne ruh hastalığı
iç sinir.
güncel.
İç sinir ne alaka?
Siz bakmıyonuz sanki aamk
Evet çok haklısınız
Malesef öyle