Sevgilimin tanıştırdığı ve ortak hale gelen arkadaşlarımızdan biri kafede gizlice (hiçbir türlü haber vermeden) fotoğrafımı çekmiş ve onların erkek grubunda fotoğrafı atıp sevgilime senin kız iyice dana gibi oldu diyerek aşağılamış. (2 yıl öncesinde 58 kilo bir kızdım) Sevgilimin bu mesajı gördüğümden haberi yok ne yapmalıyım?
Sevgilimin arkadaşları benle dalga geçiyor, ne yapmalıyım?
Burada önemli olan sevgilinizin ne tepki verdiği. Eğer onlarla beraber çirkin bir şekilde dalga geçmişse daha fazla muhatap olmadan ilişkiyi bitirmek en doğrusu olur. Ha onlara gereken cevabı verip alakayı kesmişse burada onun bir suçu olmaz. Sizi gerçekten seviyorsa size bu muamelemiyi yapan insanlar ile daha fazla içli dışlı olmaz.
Bence sevgiline mesajı gördüğünü ve kırıldığını söyle eğer o da gülüyorsa ve bu dalgaların önüne geçmiyorsa hoş bir şey değil ama sana cidden değer veriyorsa buna izin vermemesi gerekir sevgilin işe el atmazsa arkadaşlarına tepkini belirtmelisin bence bana da sevgilim bir kaç kere balina duba vs demişti ve aşırı kilolu olmamama rağmen bir süre tepki göstermediğim için devam etti sen de tepki göstermezsen devamı gelebilir o sevgilimden ayrıldım kısa bir süre sonra tamamen bu sebepten ötürü değil ama bu da ayrılmamıza bir neden olmuştu hiç hoş değil ve kırıcı bir şey seni çok iyi anlıyorum umarım ayrılmazsınız bizim gibi ama buna kesinlikle bir tepki göstermelisin bence tepkiden kastım bağırıp çağırmak değil ama konuşmalısın devam ediyorsa da daha ciddi bir tepki koymalısın bence ama bunu sevgilinin arkadaşları yapmış sonuçta sevgilini bu yüzden suçlama ya da ondan soğuma ama buna devam etmelerine izin verirse sevgilin o zaman bilemeyeceğim ayrılın diyemem tabiki ama yaptığı hoş olmamış olur bu arada kafana takıp üzme kendini dana gibi falan değilsin çok güzelsin eminim ki seni yargılayanlar da model falan değillerdir üzme kendini sevgilinle konuş eminimki seni üzmek istemez ve bu işi düzeltir💕
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilinin arkadaşlarının karakterleri daha tam oturmamış ve bunu nasıl sevgilinin olduğu gruba atarak diyorlar sevgilin bir şey dememiş mi bir insan sevgilisine nasıl böyle bir şey dedirtir evet arkadaşlarında da suç var ama sevgininde de suç var bence
Çok saygısızca bir olay, bu olaya şahit olmuş ve gerekli cevabı vermemişse ve tepkisini net belli etmemişse sevdiği kadını savunmayan ve öyle bir ortama mizah malzemesi yapmaya izin veren adamdan bir yol olmaz. Kusura bakma ama görüpte buna nasıl sessiz kaldığını bile sorgulama derim. Önemli olan yüzyüze ne dediği değil sen yokken seni nasıl savunduğu önemli kendi eleştirebilir, laf söz edebilir ama başka birine söz ettirmemesi lazım. Bunun altından bir süre şey çıkabilir ama olumlu en ufak bir şey çıkmaz. Bunun savunması da olmaz bana göre...
Senin sevgilin nasıl bir tutum sergiliyor önemli olan bu aslında. Seni savunmuyorsa bu ilişkiyi tekrar gözden geçir. İnsanların dış görünüşünü alay malzemesi yapan kişiler en sevmediğim kişilerdir. Kendini aşağılatma. Git konuş onlarla. "Siz kimsiniz, size ne benim fiziğimden, ne hakla benim fotoğrafımı gizlice çekip alay ediyorsunuz. Yaptığınız kanunen suç, mahkemeye veririm sizi"de. Güçlü dur, dimdik dur. Ne basit kişiler bunlar. İstersen 100 kilo ol, yinede değerlisin. Senin değerini fiziksel özelliklerin belirlemiyor ve sana dış görünüşünü göre değer biçenleri de at hayatından Unutma sen izin vermediğin sürece kimse sana seni değersiz hissettiremez İzin verme buna ve kendine değer ver 🌺
Benim sevgilimin resmini arkadaşım çekecek? Wp grubuna atacak? Ben olay çıkartmadan durucam? Cinsiyetimi değiştirme vakti gelmiş diye düşünürdüm. Kusura bakma ama manitan g*vat 😂
Eğer sevgilin onlarla birlikte gülüp geçtiyse ve onlara gereken cevapları verip arkadaşlıktan çıkartmadıysa tabii ki de o sevgiliye tekmeyi basacaksın ve bir daha da hayatına geri almama iradesini de göstereceksin. Bir insanın kalitesini çevresindeki insanlar belirler, sevgilinin böyle arkadaşları varsa bence sevgilinde de bir sorun var bunu da göz önünde bulundur.
Sevgilin sana değer veriyorsa, arkadaş çevresini önemsememesi gerekiyor. Onların her dediğini yapan onlara uyan bir sevgilin varsa da uyar. Belli ki arkadaşları insanları dış görünüşleri ile yargılayan tipler, sen ve sevgilin bu hayatta daha değerlisiniz.
dalga geçilecek bir durum değil. ama sende kilo vermelisin. sağlığın, öz güvenin ve insanların sana yaklaşım biçimleri için. eğer umrunda değilse dediğim şey , o zaman insanların bu yaklaşımına da ses etmeyeceksin. çünkü ikisi birbirine ters düşen şeyler. o yüzden, gereğini yap.
2 Sene içerisinde 58den bu kiloya yükseldiğine göre sağlık sorunun olduğunu düşünüyorum. Yapabiliyorsan önce seni alay konusu etmeye yetecek kadar arkadaşlarına prim veren sevgilinden, sonra da uzman yardımıyla kilolarından kurtulabilirsin.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Haberin olduğunu bilsin bence. Kırıldığını belli et ama sevgiline trip atma. Hastalığın mı var bilmiorum ama zayıflamak içinde uğraş sağlığın için. Bende kiloluydum sevgilimin en yakın arkadaşı demişti onada kilolu biraz diye ama seven adam bunları takmıyor. Emin ol
Fiziki özelliklerin yüzünden seninle dalga geçen ve dalga geçildiğinde seni savunmayan insanlardan uzaklaşmalısın.. ciğeri 5 para etmez insanlar dalga geçemez.
bence gayet güzelsin etine dolgunsun bu görüştelerse kendi danalıkları canım ama sevgilin böyle dedklerinde sanane demiyorsa o daha büyük bir sorun, bence onları utandır çünkü eski haline dönebilirsin
Kendine her zamankinden daha fazla dikkat et. Bunu sadece insanlar beğensin diye yapma tabiiki. Bu tür dalgalar karaktersiz ve aşağılık insanlarda olur. Uzak düşmanı ve umursamamanı tavsiye ederim. Kendine kendin için bak 😊
orada 58 kilo değilde 95 kilo gibisin ya da daha fazla :D haksız da sayılmazlar biraz spor yap diyet yap mahmut abi tarzından kurtul bazı kızlar vardır at gibi bazıları vardır dana gibi ;)
Bunu yapan şerefsizin önde gideni ama ona bunu yapma cesaretini veren vede bu yaptığına gerekli cevabi vermeyen sevgilin ondan daha serefsizmiş resmen senin aşağılanmana müsade etmis valla benim sevgilime yapilsa aynisi o adamin a... korum orda.
sevgilinde hata gerçekten sevse seni sus turur konuşmayın bir 'daha der bizim arkadaşlar arasında bu kuraldır sevgililer hakkında konuşmak yok tabi derdimizi anlatırız ama dalga falan geçilmez
Ayril demiyorum ancak sevgilini sert bir dille uyar bence. Tamam kilolu bir bayansin kilon cok ancak tabi seninde birseyler etmen lazim. Dalga icin degil kendi sagligin icin kilo vermen lazim eger herhanki saglik peoblemin yok ise.
O ortamı hayatından komple çıkartmalısın kimse seninle veya kimsenin başkasıyla alay etmesi dalga geçmeye hakkı yok ben senin yerinde olsam o ortamı terk ederim ayrılmalısın
Cok güzelmişsin arkadasım:) kilonu da kafana takma, hatta bu konuda seninle konuşmak bile isterim. Ama sağlık açısından kendini mutlu hissedeceğin şekilde program yapabiliriz sana istersen.
Yapacak bir şey yok, bu halinden memnun değilsen kilo ver.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilin ne yazmış onu öğren bence. Onu desteklediyse senin yerinde olsaydım mesajların ss ini sosyal medyada paylaşıp onları rezil eder paylaşım başlığına da hoşçakal yazardım
Hanımefendi bu uygulamayı kim kullanıyor allah aşkına burası benim kendimi bulma yerim tanıdık biri olduğunu düşünmüyorum yeteri kadar tavsiye aldıktan sonra soruyu da silebilirim hayır sanki edep adap yerlerim mi açık nedir bu tepkiniz?
Seni savunması gerek onları ilgilendiren bir konu değil bence senin yaşamın seninhayatin kilolarınla barışından kimseyi ilgilendirmez resti çek derim 🏗