Yakın arkadaşım benimle dalga geçiyor ne yapmalıyım?

Selamlar, üçlü arkadaş grubum var ve bir yakın arkadaşım benimle hep dalga geçiyor ona lafını çoğu zaman veriyorum sürekli açığımı bulmaya çalışıyor beni kendisi ile yarıştırıyor ve mesela biz üçlü arkadaş grubumuzda ben ikisinede hiç söz etmiyorum dış görünüş konusunda onların kusurlarını yüzlerine vurmuyorum ama aralarından birisini anlamakta zorluk çekiyorum kendisi istemeden fotoğraflarimi çekiyor bu konuda hassas olduğumu biliyor her fırsatta videomu veya fotoğrafımı çekiyor ve grubumuza atıyor saatlerce bir kaç saniye gördüğüm fotoğrafım için ağladım o sırada o sadece egleniyordu ve bu konuda ona küstüm ama bir daha yapmicam demesine rağmen yapmaya devam ediyor bir keresindede burnum hakkında abartarak aşırı geniş olduğunu gösterdi yani senin burnun yandan iyi ama önden çok büyük diyerek eliyle böyle geniş burun gibi bir şekil yaptı ve o kadar abartarak yaptı ki bunu kırıldım sırf onun yüzünden özgüvenim hep düşüyor ama ben ona bunu söylersem hemen drama yapıyor kendisi aşırı çocuksu mesela ufacık hasta olsa hemen saçma sapan titreme taklidi yapıyor ama gerçekten shatecilikten yapıyor ve ozguvensizin teki ona hep cesaret veriyorum benden ne istiyor anlamıyorum ne yapicam bilmiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Merhaba arkadaşlar sizin önerileriniz üzerine yazdım gruba ve o arkadaşımin gerçek yüzünü de ne kadar o***** olduğunu da gördüm gerçek yüzünü gösterdi iğrenç bir insanmış nefret ediyorum hayatımda gördüğüm en çocuksu insan belkide bazen insanları böyle ters etmek lazım nasilda gerçek yüzleri ortaya çıkıyor cidden bazen insanları böyle test etmek lazim
Yakın arkadaşım benimle dalga geçiyor ne yapmalıyım?