Bir kızın ciddi düşündüğü erkeğin maddi durumuna bakması toplumumuzda neden yanlış anlaşılıyor?

Sonuçta kız da kendi hayatını düşünüyor. Geleceğini, ilerdeki çocuklarını, sağlığını...
Aşk da bazı yere kadar bazı sorunları halleder.
Bir kızın, bir erkeğin maddi durumunu önemsemesi sorun olarak görülmemeli bu onun hakkı.
Güncellemeler
+1 yıl
Birçoğunuz yazdığımı anlayamamışsınız, ben ciddi düşündüğü erkeğin maddi durumuna bakmasıyla ilgili yazı yazdım, birçoğunuz konuyu para avcıları kızkara bağlamışsınız. Evet haklısınız, kadın erkek eşittir ana çocuk doğduktan sonra işler değişiyor. Kadın manevi anlamda, erkekte maddi anlamda ailenin devamını sağlamak zorundadır, benim düşüncelerim böyle
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse bu devirde fakir biriyle arkadaşlık bile kurmuyor bir de evlenecek mi? Evlenenleri de görüyoruz her gün 'bir dul bayanla evlenir misiniz' diye başlık açıyorlar. Herkes de paraya bakıyor. Dedeniz babanıza geçmişte ne iş yapıyorsun diye sormadı mı? Hem her kız ileride çocuğum et yesin ister gayet doğal bir hak
Bir kızın ciddi düşündüğü erkeğin maddi durumuna bakması toplumumuzda neden yanlış anlaşılıyor?