Gayet yakışıklı olduğunun farkında kızlar çevresinde yaptığından geri kalmayan biri yine de yürüyor her daldan bir çiçek alayım kafası bana da şu an yürüyor pek yüz vermedigim için ara ara konuşuyoruz kendisi boğa burcu. Bu çocuğu ben kendime nasıl deli divane aşık ederim bu tarz erkekler nasıl dize getirilir beyler bayanlar lütfen cevap..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAaa benim sevgilimin kankasıyla mı birliktesin jdösndösmdnd o da öyle çünkü öncelikle takmazsan 1 adım öne geçersin tersleme ya da tersle ya hak ediyorlar normal konuşabilirsin ama ileri giderse uyar tavrını ortaya koy böyle ilişkiler bana göre değil ya diyebilirsin yüzünü ekşiterek bak o zaman nasıl peşinden koşuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılTakma umursama diyorsun ters davran diyorsun buluşma da nasıl davranayım
- +1 yıl
Adil Yıldırım diye bir youtube kanalı var izle onu
En İyi Cevaplar
Boğa burcu erkeğe güven olmuyor genelde. Senelerdir sevgilisi olup sırf ondan iyi bir kız çıktı diye evlenen bir tanıdığım var. Evlendiği kızlada sevgilisi varken görüşüp kandırıp evlendi. Gerisini sen düşün.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
+1 yılEdemezsin bizzat boğa burcu arkadaşım var aynı şekilde, aşık gibi davranır ama alttan alttan götürür uğraşma böylesiyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmicek mi bu eninde sonunda ya
- +1 yıl
Valla benim arkadaş mesela diyor ki, "bana gelmez evlilik ben birine bağlı kalamıyorum olmuyor vs." Sen bilirsin gene de 🤷🏻♂️
+1 yılBoğa burcuysa yakışıklı olması normal venüs gezegeni yönetiyor onları nasılsa 😅 Ve boğa erkekleri çok azgın olurLXJXKXLLSMAÖSÖZ
00 Yorumlaaşk doktoru filmini izleyin izlerken de gözlem yapın. anlayacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılBeyin kullan diyeceğim ama olsaydı bu soruyu burada sormamış olurdun.
00 Yorumla
+1 yılZekasıyla ilgisini çekip yüz verme, ya sektir eder ya da peşinde koşar
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle yüz vermiyorum buluşmak istiyor erteliyorum bazen hiç girmemiş gibi yapıyor halbu ki görüyor cevap vermiyor bı kaç gün o bana attığı zaman bende aynı şeyi ona yapıyorum napsam bilemedim ama dize getirmek istiyorum bir yandan
- +1 yıl
Yüz verme derken abartma sende, 1 kere olmaz başka zaman de 2. De git
Soran+1 yılTamam da çapkın olduğu için 2. Buluşma olmazsa?
- +1 yıl
Zekasıyla ilgisini çekmeye devam et uzaktan
Soran+1 yılO nasıl olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkese yazan birisini belki yüzlerce kızla olmuş birisini sırf yakışıklı diye istemek nasıl bir şekilciyseniz artık
00 Yorumla
+1 yılBoğa burcu erkeği zordur sadık kalamaz kendimden bilirim daha iyisini bulunca ona yürür gider mesela
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bı tıp ben bu insan evladini nasıl kendime deli divane aşık edicem bı ceza vermek istiyorum şuna
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgi çekici bir tarzın ya da karakterin varsa belki hoşuna gidip aşık olabilir. Herkesten farklı ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten farklı bir insanım giyiniş güzellik her konuda o yüzden elde etmek istiyor ya ama düşmüyorum yani hiç bir şekilde çok da güzel kız var yani amaç belli 2 hafta takılıp bırakacak bir tip aşık etmek çok zor daha buluşmadim bile 2. Olmaz belki diye
Cevap sahibi+1 yılEe boşver uğraşma o zaman değmez
Gerçekte görüştüğün biri mi sosyal medyadan mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılYa önceden bilirim yani eskilerden felan aynı şehirdeyiz sosyal medyadan sonra bulduk birbirimizi felan o zamanlarda yakışıklıydı hala yakışıklı buluşmak istiyor ne zamandır erteliyorum biraz çapkın olduğu için 2. Buluşma olmaz diye
Ben boğayim buyur burcumun dibiyim
06 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı erkek boğa burcu kızlar çevresinde olan birini her daldan bir çiçek alayım kafasında olan birini nasıl deli divane kendime aşık ederim.. soru bu
- +1 yıl
1 Bu adam yemeği acaip seviyoruz. Ona yedir
2. Güçlü kadınlara bayılırız. Gevseklere tahammülüz yoktur. Daldan dala atlamasının sebebi bu kızlar gevşektir ve cinsellik yaşayıp bırakacak. Cinselliğe duskunuz. Ama önce duygusal bağımız olsun. O sana adımım atmaz. Sen sadece subliminal mesaj ver cesaretlendir. Bu biraz zaman alır. Bize çok güven verin. Uzun aradan sonra kabul etmezse bir daha da etmez inatciyiz çünkü bu evde takılmaya bayılıyoruz. Daha var mı?
Soran+1 yılDoğru eve gidelim dedi zaten yemek yap yiyelim felan diyor götürücem bişiler ama evine gitmem ciddi ilişki istiyorum 1 aylık değil.
Soran+1 yılYay açık giyinen bir kızım kendime çok bakarım dikkat çekerim zaten evine asla gitmem
+1 yılBenle de böyle uğraşan hatun duası enter
00 YorumlaCevaplara bakmaya geldim.
00 Yorumla
+1 yılEdebilirsin tabi çok basit
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak
+1 yıl:D dizemi getircen, he tamam kesin başarırsın
00 YorumlaÜzerine düşmeyere
21 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum kesinlikle gördüm kendisini biliyorum aynı şehirdeyiz ama buluşmak istiyor ne zamandır hep erteliyorum
zorrrrrrrrrr
00 YorumlaÖyle bir şey yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Yakışıklı olduğunun farkında olan erkek nasıl elde edilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat