Eşimin annesi dinsizdi görüştürmüyorum şimdi böyle oldu?

Benim ailem çok dindar, bende çok dini değerlerime saygılıyımdır. Eşimle evlendik eşim din konusunda hiç bilgili değildi ve açıktı, babasıda yoktu annesi ile tek kaldığından çok rahattı. Eşime din hocaları tuttum özel getirttim kuranı öğrettim, dini anlattırdım. Eşim kapandı, 4 çocuğumuz oldu. Ailemle birlikte yaşıyoruz, Yediği önünde yemediği arkasındaydı fakat annesiyle görüşmesine kesinlikle izin vermedik çünkü annesi açık ve tek yaşayan, bizim ailemize uygun olmayan bir kadındı. Eşim 27 yaşındayken bir ameliyat geçirdi, annesi görmek istedi yine izin vermedik bunun üzerine anneside kapanacağını, kızıyla görüşmek istediğini söyledi. Kabul ettik kapandığı için, annesine evimizin yakınında lüx bir siteden ev tuttuk bir kuruş para istemedik, en üst düzeyde sigortasını ödedik, ehliyet aldırdık. Fakat yakın zamanda bize tekrar eski hayatına dönmek istediğini söyledi, bizde eğer giderse birdaha kesinlikle kızıyla görüşemeyeceğini söyledik. Eşimde bu konudan dolayı tartışma çıkarıyor, biz annesine her türlü şartı sağladık, annesini dine yönlendirdik fakat kendisi kabul etmedi, benim yapacağım ne var daha?
Eşimin annesi dinsizdi görüştürmüyorum şimdi böyle oldu?