Annem aşırı dindar?

Annem aşırı dindar ve bu konuda cidden baskıcı. Dini cidden kendi kafasına göre yaşıyor, cemaatlere ve tarikatlara katılıyor. Onun da beynini yıkadıklarına inanıyorum. Küçüklüğünde böyle görmemiş çünkü dedemle anneannemin dinle pek alakası yoktur. Dinde zorlama yoktur ama annem her şeye zorluyor beni. 9 yaşında kapandım, ergenlik çağına bile ulaşamamıştım çocuktum henüz. Bir süre tesettürümü sevdim ama 15 yaşımdan beri sevemiyorum. Annem zaten tesettür konusunda çok sıkı biri, kendisi çarşaflı. Zamanında evdeki tüm pantolonlarımı atmıştı giymemem için öyle bi kadın, ve en küçük fikrine ters düşmemde resmen kafir ilan ediliyorum. Neredeyse yobaz denebilecek bi kafası var. Annemi çok seviyorum ama böyle olması hem dinden hem de kendisinden uzaklaşmama sebep oluyor ne yapacağım..

Güncellemeler
9 ay
Üstüne üstlük başkalarının hayatına da karışıyor. Ayrıca üzerimde fazla otorite sahibi. Geçen yıl üniversitede erkek arkadaşım olduğunu öğrendiği için bana or*spu muamelesi yaptı :) okuldan alacağını ve artık okumayacağımı söylemişti..
Güncellemeler
9 ay
Açılmak istiyorum ama bunu yaparsam aile evinde değil üniversitedeyken yapabilirim. Sevgilim de ne yaparsam yapayım arkamda olduğunu söylüyor
Annem aşırı dindar?