bir kız koymuş bunu twitterda aşırı doğru buldum benim burcuna cokk uyuyor ya size?Akrep burcuyum 3 kea sevgilim oldu biri yay, biri ikizler , diğeri de terazi bir koç kalmış onu da hic tanımadım.. Sizin?
Hiç bu burçlarla aranizda bir çekim oldu mu? Hangi burçlarla aranızda bir çekim oluştuğunu öğrenmek ister misiniz?
Oluyor gayette Benim aslan burcu erkek bir arkadaşım balık burcu kadınına zaafim var diyor Ayrıca çok fazla aslan/Balık aslan/başak ilişkisi gördüm Bu sitede bile ne sorular gördüm Daha az önce bile sorduğum soruya aslan burcu bir kız evet balıklar beni çekiyor diye cevap verdi Yani bu soruyu sorunca inadına mi senin gibiler denk geliyor
Niye benim cevremde aslan- balik/ yengec ilişkisi de dolu dolu var Ve aslan başakta aynı şekil Hatta bu sitede de aslan erkeklerinin bana bir tek başaklar balıklar çekici geliyor diye soru açtıklarını bile gördüm Niye doğru değil tam olarak?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç bu burçlarla aranizda bir çekim oldu mu? Hangi burçlarla aranızda bir çekim oluştuğunu öğrenmek ister misiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslan burcuyum ve bu burçlara anlaşabileceğim hiç sanmıyorum. Sadece toprak gurubundan boğayla, su grubundan ise akreple anlaşabiliyorum.
Yahu anlaşmak demiyoruz
Dilimde tüy bitti tüy !!!
Çekimde olmuyor 🤷
Oluyor gayette
Benim aslan burcu erkek bir arkadaşım balık burcu kadınına zaafim var diyor
Ayrıca çok fazla aslan/Balık aslan/başak ilişkisi gördüm
Bu sitede bile ne sorular gördüm
Daha az önce bile sorduğum soruya aslan burcu bir kız evet balıklar beni çekiyor diye cevap verdi
Yani bu soruyu sorunca inadına mi senin gibiler denk geliyor
Arkadaşım manyak mısın nesin ya? Olanı söylüyorum. Kendime göre yorumladım 😬
O zaman sen ya bu burclardan birini tanımamışsın ya da yukselenin cart curt seni etkiliyor tatlım kısaca mesele bu.
benimkini yanlış tahmin etmişsin hiçbiriyle anlaşamam ( terazi)
Anlaşmak demiyoruzki
Ayrıca ben akrebim terazi erkeklerinin bana zaafı var
Ayrıca tahmin benim tahminim değil
tamam
Boğa ve yay arası çok çok imkansız bence
Yahu iyi anlaşırlar demiyoruz çekim diyoruz cekimmm
Aslan burcuyum yengeçten haz etmem
Yaa bak sen :))
Benim cevremde cok yemgec aslan ilişkisi var
Bence sana has birsey olmuş bu
yengecim ve daha anlaştığım biriyle denk gelmedim
Aslan doğru değil.
Niye benim cevremde aslan- balik/ yengec ilişkisi de dolu dolu var
Ve aslan başakta aynı şekil
Hatta bu sitede de aslan erkeklerinin bana bir tek başaklar balıklar çekici geliyor diye soru açtıklarını bile gördüm
Niye doğru değil tam olarak?
Karşıma hep koç burçları çıkıyor. Balık ve başakları sevmiyorum, sinir bozucular.
Koç erkeği de seni begenmez bence
Çünkü biat eden kadin seviyorlar yüksek ihtimal
Yo:DDD
Begenmez emin ol
:))
Terazi çıkıyorlar genelde.
Sen?
Bu kadar yanılabilirdi😂😂😂
Niye ne burcusun?
Balık
Afedersinde Aslan mi seni çekmiyor :d
Koç mu çekmiyor