Kız burada ne demek istedi bana? Desteklerinize ihtiyacım var Yardım!?

Öncelikle kız başka şehirde ben başka şehirdeyim arada 2 saat yol var. önceden 14 gunmesajlastık.Buluştuk ve buluşma sonunda Kıza dedim ki: Bir daha ne zaman görüşeceğimiz belli değil ve bu soruyu da sormak için çok erken ama ne düşünüyosun sence dedim. Sen ne düşünüyosun dedi. Ben olumlu düşündüğümü belirttim. Yani? Dedi. Evet dedim Eğer sevgili olursak kabul edeceğimi belirttim. Sen ne düşünüyosun dedim. İyi birisin dedi ben de ona sen de iyi birisisin dedim. Başka ne düşünüyorsun dedi, aslında söyleyecek o kadar çok şey var kii... dedim. Sen ne düşünyorsun evet mi hayır mı dedim.

Sevgili olmak içiin henüz çok erken, ilk kez buluştuk dedi. Biraz daha konuşalım iyice birbirimizi tanıyalım, mesajlaşalım dedi. Biliyorum çok erken ama şartlar bunu gerektirdi dedim, zaten başka şehirlerde olduğumuzdan dolayı bir daha ne zaman görüşürüz yüz yüze bilemem dedim ve bunu onayladı ve anlayışla karşıladı.

Devamında Evet dedi haftasonları buluşabiliriz bir tek diye devam etti. Evet dedim ben de haftasonları buluşabiliriz yüz yüze dedim. Sonra geçmişe girdi işte sevgilin oldu mu eskiden felan diye. İkimizin de ciddi anlamda sevgilisi olmadı.

Sonra kıskanç mısın felan diye sordu.Çok fazla değilimdir felan dedim. O da yerine göre kıskancım dedi. Biraz daha görüşelim birbirimizi iyice tanıyalım buluşalım irtibatı koparmayalım dedi. Tamam dedim.

Senin için bir problem olur mu dedi uzak mesafede sevgili olmak dedi. Bence sorun olmaz dedim aynısını ona sordum o da bence de sorun olmaz dedi. Sonuçta şehirlerin arası çok değil. Karşılıklı gelir gider görüşürüz, sen geçiş yaparsan daha da rahat oluruz dedim... o da katıldı bu dediklerime ve olursa gelip gitmeyi karşılıklı kabul ettik.

Sonra ayrıldık buluşma yerinde. Arkadaşım sormuş sonra kıza ne düşünüyorsun diye. Kız da beni komik, güven verici ve iyi kalpli diye tasvir ermiş.

Sizden ricam lütfen yukardakilere göre yorumlar ekleyin. Sizce kız burada benden uzaklaşmaya mı çalışıyor, yoksa daha iyi mi tanışmak istiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Baya bir uzun ama lütfen yardım edin okuyun sevaba girersiniz
Kız burada ne demek istedi bana? Desteklerinize ihtiyacım var Yardım!?