Aşk İlişkileri Arkadaşlar burada bu kız ne demek istemiş? Aydınlatıcak biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor https://voca.ro/10gER1sw3S20Şair ne demek istemiş arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Zeki arkadaşlar ses attığını görüyorum biliyorum ses de ne diyor onu soruyorumm sabır Yarabbim alemin 😬😊 Arkadaşlar burada bu kız ne demek istemiş? Aydınlatıcak biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Anlamadım ki aga. Ne ergen insanlar var aw. Ağzını da şapırdatıp duruyor bi çakacaksın ağzının ortasına 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En sevmediğim şey ağız şaplatmasu Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence hoparlörü emerken yanlışlıkla kayıda basmış o an da içinden gelenleri konuşmuş eline yüzüne bulaştırıp sana atmış olay bu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kajsjsjsjshhah aynen knk en sevmediğim şey de ağız şaplatması Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Bende sevmem bu baya tecrübeli yalnız 😂 Yorumla
HiggsBozon Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Ozellikle sacma gostermwk icinarkada salak salk sesler vikarmis bence sen duydugun her cumleyi yaz genel resme bak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şap şup sesin%90 kısmı Yorumla HiggsBozon +1 yıl Onlarda dahil bir kagida yaz! Sen hic gizli sifreleme yontemi duymadin mi onlarda bole oluyor. Eger issizsen yap knk Yorumla HiggsBozon +1 yıl Ki muhtemelen Şu an issizsin. .. Yorumla Soran +1 yıl İşim yok gücüm yok malım ben be Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu ne lan Ağzını Şapirdatiyor Çok Pis Ayar oldum bune lan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla banada geldiler 😂😂 Yorumla
karlarkralicesii Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bende anlamadim anlayanlar yorum yapsin bizi aydinlatin lutfenn😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yeminle korktum gece gece bismillah yarabbi ne mal insanlar var ya ruh hastası o nasıl bir gülüş tövbe bismillah oyyşş aman yarabbi 😲🥺🥺 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayy bide ağzını şapırtadıyo canım küfür etcem sinirimi bozdu offf Yorumla Soran +1 yıl Sakin ol bebeğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu siteninde ben argoyu niye canım diye çeviriyon niye sinirlendim ben gece gece durduk yere yarabbim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayy valla ben zor sinirlenen biriyim gece gece bu ne ya bulsam saçını başını yolcam o derece neyse sakin ol kızım 🙄 Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Skn ol hytm ses tellerini gitarımın telleri yapmaya gidiorm 0 0 Yorumla
Kosbela Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Tirat yapıyor sandım. Kafa bulmuş. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Vallaha yauv Yorumla Kosbela +1 yıl Boşver takma be. Yorumla
Shithappen Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Abla neden ağzını şapırdatıp duruyo isjjsjehdhz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sevmem şaplatılmasını Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Online eğitimle şair olmak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sesli güldüm 😂😂bu iyidi Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allahım sakız mı çiğniyor o 😬 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha galıba Yorumla
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kanka bu ne aw DPLDXJNCSLKJSX 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şiir yazmoş şaplı şuplu 😂😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yanlış bağlantı kurmuş 1 0 Yorumla
BenFatih66 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. yeni mikrofon almam gerek diyor, gizliden gizliden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hahahahahah kanka sürekli ağzını şaplatmış Yorumla BenFatih66 +1 yıl kanka şiir okuyor işte Yorumla
President-of-Ks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok güzel şeyler diyor dinlemeyii bilmiyorsunuz 1 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. En fazla 10 saniye dinleyebildim. 😶 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 10/10 ses SJDAJSH 1 0 Yorumla
Lewandowski34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl bu ne olum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gökyüzü şapşıdış maviliğinde şapşığmauhaw Böyle birşeyler Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Şairin kafası uçuk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şairr dertli knk Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ses atmıs işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lan ne zekisiniz siz mı Yorumla kahveligünler_ +1 yıl True Yorumla
Mikserella Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Ses kaydı atmis 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Harbi mı diyon oha Yorumla Mikserella +1 yıl Valla bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Anlamadım ki aga. Ne ergen insanlar var aw. Ağzını da şapırdatıp duruyor bi çakacaksın ağzının ortasına
En sevmediğim şey ağız şaplatmasu
Bence hoparlörü emerken yanlışlıkla kayıda basmış o an da içinden gelenleri konuşmuş eline yüzüne bulaştırıp sana atmış olay bu
Kajsjsjsjshhah aynen knk en sevmediğim şey de ağız şaplatması
Bende sevmem bu baya tecrübeli yalnız 😂
Ozellikle sacma gostermwk icinarkada salak salk sesler vikarmis bence sen duydugun her cumleyi yaz genel resme bak
Şap şup sesin%90 kısmı
Onlarda dahil bir kagida yaz! Sen hic gizli sifreleme yontemi duymadin mi onlarda bole oluyor. Eger issizsen yap knk
Ki muhtemelen Şu an issizsin. ..
İşim yok gücüm yok malım ben be
Bu ne lan Ağzını Şapirdatiyor Çok Pis Ayar oldum bune lan
Valla banada geldiler 😂😂
Bende anlamadim anlayanlar yorum yapsin bizi aydinlatin lutfenn😂
Yeminle korktum gece gece bismillah yarabbi ne mal insanlar var ya ruh hastası o nasıl bir gülüş tövbe bismillah oyyşş aman yarabbi 😲🥺🥺
Ayy bide ağzını şapırtadıyo canım küfür etcem sinirimi bozdu offf
Sakin ol bebeğim
bu siteninde ben argoyu niye canım diye çeviriyon niye sinirlendim ben gece gece durduk yere yarabbim ya
Ayy valla ben zor sinirlenen biriyim gece gece bu ne ya bulsam saçını başını yolcam o derece neyse sakin ol kızım 🙄
Skn ol hytm ses tellerini gitarımın telleri yapmaya gidiorm
Tirat yapıyor sandım. Kafa bulmuş.
Vallaha yauv
Boşver takma be.
Abla neden ağzını şapırdatıp duruyo isjjsjehdhz
Hiç sevmem şaplatılmasını
Ergen velet eğlenmiş kendince..
Online eğitimle şair olmak
Sesli güldüm 😂😂bu iyidi
Allahım sakız mı çiğniyor o 😬
Hahahahaha galıba
Kanka bu ne aw DPLDXJNCSLKJSX