Fizyoterapistimden hoşlanıyorum. Etik değerler sebebiyle biraz imkansız gibi. Bana kalsa dışarıya da taşımaya çalışırdım buluşmak görüşmek isteğimi ama emin olmadan hiçbir şey yapmam kendimi riske atacak.
Başka hastalarıda olmasına rağmen bakışları üzerimde oluyor bir etkileşim var hissediyorum. Ama işte ondan yeşil ışık gelecek ben ilerleyeceğim zor gibi hatta imkansız.
Soğuk yapmak istiyorum kaçan kovalanır misali? Önerileriniz nelerdir nasıl tavırlı davranabilirim? Yani sadece doktor-hasta ilişkisi olsun istiyorum birazda. Biraz olsun konuşuyoruz ve bakış atıyorum açıkçası atmasam mı diyorum?
Başka hastalarıda olmasına rağmen bakışları üzerimde oluyor bir etkileşim var hissediyorum. Ama işte ondan yeşil ışık gelecek ben ilerleyeceğim zor gibi hatta imkansız.
Soğuk yapmak istiyorum kaçan kovalanır misali? Önerileriniz nelerdir nasıl tavırlı davranabilirim? Yani sadece doktor-hasta ilişkisi olsun istiyorum birazda. Biraz olsun konuşuyoruz ve bakış atıyorum açıkçası atmasam mı diyorum?
Merhaba,
Biraz heyecanlı, biraz ikilemli bir durumda kalmışsınız. İmkansızlık durumu, karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımama, uzman kişi olarak görme ise durumu daha da büyülü bir hale getiriyor gibi.
Bir tarafınız bu durumu isterken, diğer tarafınız ise doktor hasta ilişkisi sebepli uzak duruyor belli ki.
Bu tarz durumlarda konunun her detayını biliyorsanız geri kalan sizin ve karşınızdaki kişinin seçimidir. Hayatta birçok alanda olduğu gibi...
Nasıl bir yolda ilerlemek istersiniz? Bedelleri size nasıl gözüküyor? En kötü ihtimal seçeneklerinden hangisi daha ağır? Şansınızı her şeye rağmen denemek mi, denememek mi?
Çok sevdiğim bir meslektaşımın bana zamanı da paylaştığı bir sözle kapatayım “Hayatta seçimler yapar ve bedellerine katlanırız”
İyi ya da kötü...
Kimi zaman seçmiş olmanın kimi zaman seçmemiş olmanın...
Sevgilerimle.