• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

İlişki koçu ne demek?

BeniBöyleBill
BeniBöyleBill Takip Et
Guru Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
46
Yapay Zekaya Sor
Bu aralar ilgimi çekiyor... İlişki koçu olsam, istediğim her kızla ilişki kurar mıyım? Kızlar düşünsenize, sizi mutlu edecek hazinen anahtarı bende olacak :) .
İlişki koçu ne demek?
İlişki Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • K__Li1983
    K__Li1983 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Burda ilişki dertlerini soran binlerce kişi var ve ilişkiden kendisi bir şey anlamadığı halde ona fikir veren bir o kadar binlerce kişi var. Her meslek arz talep üzerine ortaya çıkar. Talep olduğunu hepimiz biliyoruz. Talep derken, zombi gibi ne yapacağını bilemeyen, bu siteden cevap arayan, bir türlü ilişkisini doğru düzgün kuramayan, kursa da devam edemeyen vesaire...
    Toplumun en büyük sorunu ‘ben zaten kendim biliyorum’
    gerçekten mi? 😊
    şahsi fikrim, her türlü bilgiye açık olmak... ve ilişkiler üzerinde söyleyebileceğim ise, kendinle doğru düzgün ilişki kurmadan, bir başkasıyla doğru düzgün ilişki kurabilmen 🤔 ne desem... kurmasına kursan bile devamında iyi götürebilmek ya hani... işte o noktada insanlar ite kaka götürüyor...

2
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Peki işe yarıyor mu? Bir arkadaşım evliliğini kurtarmak için gitti, bir ay sonra boşandı da.

Yorumla
    • K__Li1983
      K__Li1983
      +1 yıl

Arkadaşına sorsaydın?
      Her ilişki parmak izi gibidir ve eşler sadece kendisi çözebilir, koçlar (bu size ne kadar komik ve korkutucu duyulsa da 😄) yol gösterebilirler. Her koç da işinde yetenekli olamayabilir, o ayrı konu.
      Bir sorunun içinde olduğun zaman odak noktan yanlış yerde olabilir, danışman ise objektif bakman için yardımcı olabilir, olaya farklı bakman için farkındalık yaratabilir vesaire vesaire... ayrıca he ilişki kurtarılmalı diye bir şey de yok. Eşler birbirine göre değilse, bitmesi kadar doğal bir şey de yok...
      Ben ilişki koçuna gitmedim. Ben dediğim gibi insanın kendisiyle olan ilişkisi ile ilgileniyorum.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Dolandırıcılığın bir başka adı :D Yapıyorlar bikaç video kızarın duymak istediğini söylüyorlar hopp reyting yarında para :) İşe yaramazların teki onlar bence kimseye yardım etmemişlerdir zaten söyledikleri şeyler hepsi klişe ve laf yığını.

4
    8 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

İşte bu.. Duymak istediğim cümleler... Seni neden sevdiğimi biliyorsun değil mi? Zekan yüzünden.. ;)

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

ooo iltifat için teşekkür ederim :) düşüncemi söyledim iişte bide o aşk koçlarının 50 tane ilişkisi olmuş çoğu da evli değil o yaşta yani kendileri de anlattıkları tiplerdendir ve de muhatapları çoğu kızlar (en çok aşktan üzülen kızlar çünkü) olduğu için erkekleri savunmuyorlar tam eski komşu Kadınlar gibi konuşuyorlar bilindik şeyler diyorlar. 1-2 video izlemek yetiyor bunlar şimdilik az ama çoğalacak yakında çünkü dediğim gibi menfaat var üstelik insanların sorunları üzerinen. bir nevi falcılar gibi işte.

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Sanırım bu koç muhabbetinin bir önceki versiyonunda adı "Badeci" idi... Hani şu, kadınları okuyup üfleyip, parasını alırken hamile bırakan çakma hocalar... O halde benim gibi abaza bir erkek, bu mesleğe atılırsa çok karı kız götürür mü? :D

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

İşte onlar bunlardan daha az kazanıyormuş :) o zaman internet yoktu :D şimdikiler daha çok avantaj yakalıyor daha çok müşteriye ulaşıyor :)

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

Abazalıkla alakalı değil uyanıklar kendince iş yapıyor işte vergi mergi oluşturulursa kaçarlar :D şimdilik yolacakları enayiler var demekki.

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Teşekkürler :)

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

Rica ederim! :)

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

EİG için teşekkürler!

Yorumla
  • BilirkişiKonuşuyor
    BilirkişiKonuşuyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 69%
    +1 yıl

Bilemiyorum abicim. Son zamanlarda etrafta bunların bolca türediğini fark ediyorum. Ancak buna paralel olarak boşanmaların, aldatmaların, şiddet içeren hadiselerin de katlanarak arttığını.

Bu iliski koçları iliskileri sağlıklı bir duzen sokmaya yardımcı olmak değil de hiç başlamamasına ya da bitmesine neden oluyorlar sanırım.

Yalnız bunun bir paradoks oluşturması gerekirken, yani ortada iliski kalmazken bunların neyin koçu olup ne uzerinden geçim sağladıklarını anlamakta zorlanıyorum. Kısır bir döngü yaratıyorlar sanırım

2
    1 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Şu ana kadar çevremde 2-3 çiftin böyle, ilişki koçu, evlilik koçu, yaşam koçu gibi çakalların eline düştüğünü gördüm... Parayı verdiler... Hepsininde sonu kötü olacak şekilde bitti.. Hiç birinin düzeldiğini görmedim.. Ya boşandılar, ya da aldatıldılar..

Yorumla
  • ameliyathane
    ameliyathane Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl

Senden benden daha iyi ilişkileri olduğunu ve bu konuda tecrübeli olduğunu düşünen akıl hocası değil mi bu koç dedikleri
    Varsın öyle düşünsün bakalım 🤣🤣

1
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Onlar sadece düşünüyor 🤣👏

Yorumla
    • ameliyathane
      ameliyathane
      +1 yıl

🤣🤣🤣
      Kesinlikle evet

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

24

Cevap

• Auxerre
    Auxerre Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

ben iliskimin duygusal konularinda.. cinsel konularinda yaklasimimda.. gozlemimde.. deneylememlerimde.. tumevarimlarimda.. kendim belirlerim.. yasam kocu denilen kisi bana nasil sevicegimi soyleyemez ki sen benim anatomimi.. genotipimi ne kadar bilebilirsin ki.. istersen ordinaryus ol.. beni benden daha iyi taniyamazsin ben nasil gozlerine bakacagini.. nasil onu sabah dudaklarindan opup uyandiracagimi... sevisirken hangi pozisyonda zevk alacagimi veya verecegimi ondan daah iyi bilirim... ama oturup viski icelim alkolik kocun olayim diyorsa sorun yok... ismarlariz bir 50 lik Jack daniel's iceriz yani :D

4
    6 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Yok öyle değilmiş artık. Çağdaş ilişki koçları, yatağın kenarına bir sandalye koyup, el feneri ile ilişkiyi takip ediyorlarmış... Pozisyon taktiği veriyorlarmış... Dizleri kır... Göğüsleri yapıştır.. Popoyu kaldır... Beyefendi sizde hanımefendinin arkasına geçin... Tamam biraz sağa kayın... biraz aşağı... Belini tut belini... kaçmasın sağa sola.. Tamam hedef penisinizin ucunda.. ileri ileri.. Vur vur tamam sok sok.. .. işte buuuu.. işte buuu.. harikasınız çocuklar.. :D :D

Yorumla
    • Auxerre
      Auxerre
      +1 yıl

oncelikle boyle birseye cesaret edecek yasam kocunun iyi bir sigortasi falan vardir cunku onu 9mm glockla beynini kafatasindan akitirim... ama yok kendi deneysel ve gozlemsel taktisel olarak karisini veya kizini altima verip rol model ve deneyleme sunuyorsa tabii ki hayir demem ama bu kadar ucuz karaktersiz ve genis bir insan oldugu icin cinsel iliski sonrasi gene yasama olasigi cok dusuk...

Yorumla
    • Auxerre
      Auxerre
      +1 yıl

yoksa iliski koclari imtihan mi bize :D

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Geçen sitede bir tanesine denk geldim... "Abi nedir bu ilişki koçu, ben s-kerken siz kafasını mı tutuyorsunuz" diye sordum.. Engellemiş... Artık küsüz :D

Yorumla
    • Auxerre
      Auxerre
      +1 yıl

demek cok icerlemis duygusal biriymis kiyamam :D

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

şimdi aşk koçu ve s... s koçu farklı bu sitede var dediklerin aşk koçu değil s. koçu yazıyorlar niklerinde zaten hemde kız profili altında :D aynı o dediklerini yapıyorlardr başka açıklaması yok :) ama aşk koçu ilişki koçu altında daha beter sinirlerle oynayan grup var artık yukarıda belirttiğim gibi.

Yorumla
  • çarliabiniz
    çarliabiniz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Daha önce beş boynuzlu koç görmüş müydünüz eğer görmediyseniz Google görsellere 5 boynuzlu koç yazabilirsiniz. İlişki koçu olmak için 5 boynuzlu olmak lazım...

İlişki koçu ne demek?
    3
    1 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

:D :D :D

Yorumla
  • Vvdxbc
    Vvdxbc Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

İlişki koçu ihtiyaca yönelik çıkmış bir meslek aynı tvdeki hocalar gibi insanlar. Bilmedikleri konularda bilgi alıyorlar aynı. Burçlar gibi gereksiz buluyorum her ilişki kendine özgüdür farklı karakterde milyonlarca insan var bunlar aynı fabrikadan cikmiyorki

1
    0 Yorumla
  • EldrithcArrow__
    EldrithcArrow__ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Bir baltaya sap olamayanların üretmiş olduğu yeni sömürme taktiklerinden birisi. Alti üstü kendi görüşlerini kasila kasila prof edasıyla konuşan ve bol keseden atanlar. Bu ilişki kocuyum diyenlerin boşanıyor olması aldatiliyor olması oldukça muhtemel. E onuda terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye guzelliyorlar

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

İlişki koçu, hayat koçu vs. Kendini yönetemeyen veya duygularını dilediği şekilde ifade edemeyen kişilerin sığındığı limanlar ve bir nevi akıl hocalarıdır. Şahsen hayatımı bir başka insanın direktifleri doğrultusunda yaşayamam. O gördüğüne göre karar verecek. Peki ya benim duygularım ne olacak? Paramla kendimi kuklaya çevirip sonra mutlu olacağıma inanacak kadar delirmedim.

1
    0 Yorumla
  • Coollife01
    Coollife01 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Evlenmeden önce kız evine koç yolluyorsun hediye , onlarda sana kesip billurlardan kavurma yolluyor ömür boyu erk şekilde takılıyorsun. 😏

1
    1 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Billur kavurma :D

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.

Aynen reis 1-2 tık daha şansın oluyor. Mutlu bir ilişki nasıl olur, nasıl olmalı ve bozulan ilişkileri düzeltmek adına fetva makamı sen oluyorsun..

1
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Bence bu badecilerin yeni adı :)

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

:) :)

Yorumla
  • TheContrary
    TheContrary Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 97%
    +1 yıl

Durum bu kadar mı vahim :) aşk doktoru diye bir film vardı o geldi aklıma.

1
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

O filmden sonra etraf ilişki koçu doldu zaten :D

Yorumla
    • TheContrary
      TheContrary
      +1 yıl

Hayaller 😀😀

Yorumla
  • Lokininhadesi
    Lokininhadesi Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Ya bence insanları nasıl somururum ürünü mesleklerden

1
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Benim zeki arkadaşım gelmiş yine... Hoş geldin... Senin en çok neyini seviyorum biliyor musun? Şu kimseyi takmaz havanı :)

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Tesekkurler

Yorumla
  • hayatadayir
    hayatadayir Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 72%
    +1 yıl

Terzi söküğünü dikemez. Milletin arasını yapaacam diye yengeyle aranı bozma.

1
    11 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Gizli koçluk yapacağım.. :D

Yorumla
    • hayatadayir
      hayatadayir
      +1 yıl

Bay X dertlerinize derman oluyor. Üzgün müsünüz? Canınız mı sıkkın? Kendinizi gt gibi mi hissediyorsunuz? Ya da sevgiliniz sizi danua cinsi iri yarı bir köpekle mi aldatıyor? Hemen arayın. Derdinize derman olsun. Bay X 24 saat bu hattın ucunda kafanızı düdüklemek için bekliyor. Gecesi yok, gündüzü yok. 21645135156132165165151513165313518478 arayın ve aradığınız cevabı alın.

Yorumla
    • hayatadayir
      hayatadayir
      +1 yıl

Bir bayan-- Alooo bay X ile mi görüşüyorum?
      X-- Evet buyrun konu neydi?
      Bayan-- Yaa X bey kocam bana hiç orall yapmıyor. HAlbu ki bu benim genç kızlık hayalimdi. Evlendiğim zaman gece gündüz kocama yalatmanın hayaliyle yaşamıştım. Çok çaresizim nooolur yardım edin.
      X-- Çok kolay hanım efendi. Hiç canınızı sıkmayın. Bu geceden tezi yok mukkunuza bal, krema, krem şanti gibi şeyler sürün. Mukkunuzu daha çekici yapacaktır. Olmadı kocanızın sevdiği yemeklerden mukkunuza dökün. Kuru fasulye pilav cacık falan. Ama hemen dökmeyin. Yemeği biraz soğutup öyle dökün. Yoksa süt içtim dilim yandı amanın ammaanın, döküldü mukum yandı ben yandım aman diye Türkü söylersiniz.
      Bayan-- Aayyyyy çok teşekkür ederim bay X, ay bu benim aklıma daha önce niye gelmedi
      X-- Çünkü siz bir mallllsınız hanım efendi. Size iyi günler diliyorum.

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

:D :D :D :D Ama benim hedefim, ofisimin arka odasında uygulamalı eğitim vermek :D

Yorumla
    • hayatadayir
      hayatadayir
      +1 yıl

O sıkıntı. Çünkü gelen her müşteri kocasının orall yapmamasından şikayetçi olmaz. Düşünsene ofisi açmışsın müşteri bekliyorsun. Oradan özürlü kılıklı bir tanesi yalçın çakırın programından yeni çıkmış dooru senin dükkana gelmiş.
      X-- Buyrun tipine baktıkça midemi kaldıran tipsiz beyefendi?
      tipsiz-- Hocam benim çok böyük bir derdim var. Yalçın abi bile çare olamadı. Metinizi çok duydum hocam. Nooolur bağa bir yardımcı olun.
      X-- Aslında olmamayı yeğlerdim amaaa ne yaparsınız ki ofis kiralık. Bir şekilde kirayı çıkarmam lazım. Evet sorun nedir? Kel ve tipsiz olduğunuz için insanlar sizden kaçıyor mu? eğer durum buysa kolay. Bir deri külot bir de maske veririm. Bunları yaz günün de giyip gtün pişene kadar terlersin. Günlerce bu şekilde banyo yapmadan beklersin. Senin kokuyu alan yedi memleket değiştirir. Bir süre sonra deri külodu ve maskeyi çıkarıp banyo yaparsın. Böylece şimdiki kel ve sevimsiz halin kokar haline nazaran daha sevimli gelir ve insanlar az buçuk da olsa yüzüne bakar. Ne diyorsun?
      Tipsiz-- Yok aabi benim sorunum o deeel.
      X-- O zaman kesin sertleşme problemin var. Senin ufaklık haşlanmış makarna gibi. dolasan çatala gelecek kıvamda. Sen de bu durumdan muzdarip olmalısın. Kolaayyyy, bir alçı atarız demir gibi olur.
      Tipsiz-- Yok aabi sertelme sorunum da yok. Benim ki başkaca
      X= o zaman derdin ne tipini siii... neyse, anlat sen.
      Tipsiz-- Aaabi söylemesi ayıp ben hanımımla olamıyom amma eşşeeenen olabiliyom. Geçen gün hanım beni ahırda eşşeeenen olurkene yakaladı. Evi bıraktı getti. Millete de anlatmış köyde gaaaveye çıkamaz oldum aaabi.

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Bak bu iyi fikir.. Demek bana yardımcı olacak bir eşşeğ lazım :D

Yorumla
    • hayatadayir
      hayatadayir
      +1 yıl

https://www.youtube.com/watch?v=Wi7OGQPYO84

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Aha işte bunlar beni bu meslekten soğutuyor :D

Yorumla
    • hayatadayir
      hayatadayir
      +1 yıl

la bir şey soracaaam, ben kahkahalarla gülüyorum şu anda, hatta gözlerim sulandı. Sende durum ney?

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Ben sükunetimi koruyorum... Bu işi çok ciddiye almıştım.. Hatta o kadar ki odamdaki delik bunları bile attım, artık ihtiyacım olmayacak diye :D

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

sabunları... olacaktı...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Boş hayallere kapılma uykundan uyan kendine gel
    Sen bir Brad leonardo değilsin
    üstelik çok cazgırsin

3
    6 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Cazgır ne kız :) Aygır at gibi bişey mi :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok at aygır değil insanları birbirine düşürmeyi seven kişiye cazgır denilir yanı fitneci 😌

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Kimi kime düşürmüşüm... ? Açık olursan sevinirim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Isim vermek icin seni 7/24 takip etmem lazım
      bunu beklemiyorsun herhalde benden

Bazen görüşlerine denk geliyorum ve profili yorumlarını okudum kendi bakış açın görüşün bir tarafa ama senin gibi düşünmeyenlerde ortalığı karıştırmayı kızıştırmayı seviyorsun

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Tartışma demek, farklı görüş açılarının çatışması demektir.. Aksi halde, herkesin hemfikir olduğu soru amacına ulaşmaz.. Saçma soru olur... Sen cazgırlık olarak tanımlasan da ben iltifat olarak kabul ediyorum ;) . Teşekkürler...

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

aynen ya ben de den gelmişimdir :Bazen görüşlerine denk geliyorum ve profili yorumlarını okudum kendi bakış açın görüşün bir tarafa ama senin gibi düşünmeyenlerde ortalığı karıştırmayı kızıştırmayı seviyorsun :D demek bunun adı cazgırlıkmış he :D

Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Bazi insan tiplerinin
    Sorunlarını çözmek adına
    Özelini/mahremini ortaya döktükleri...
    Üstüne bir de para verdikleri...
    Kaz yolucu insan tipi

1
    0 Yorumla
  • Matij
    Matij Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 64%
    +1 yıl

Günümüzde O kadar boş adam var ki... Boş arkadaşlardan birisi icat etmiş olmalı.. Bir bu eksikti'!'Ben ''mal''ım ya, kendim bilmem yani, yatırım danışamnı, ilişki danışmanı, iyice olalım robot...

1
    0 Yorumla
  • Managermann
    Managermann Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 95%
    +1 yıl

Yeni yeni yeni meslekler türedi vay yaşam koçu egitim koçu birde ilişki koçu mu çıkmış boş işler bunlar boşş..

1
    0 Yorumla
  • fafur
    fafur Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Çok ilişki kuran, koç gibi adama ilişki koçu denir.

2
    0 Yorumla
  • byJam
    byJam Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

İlişki kurmanın yollarını bilen kişi demektir bence.

1
    0 Yorumla
  • rolyapamayanoyuncu9
    rolyapamayanoyuncu9 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.

aslında iyi bir psikolojik eğitimin varsa ego savaşı ilişkilerden iyi kazanırsın

1
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Saçma işler yaşam koçu da var kursları var sertifika veriyorlar.

1
    0 Yorumla
  • MontanaMax
    MontanaMax Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

İlişki koçu kategorisi var sitelerde 😀 oraya videolarını koyarsın

1
    0 Yorumla
  • Sevenacıceker
    Sevenacıceker Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

İlişki uzmanı dmk adil yıldırım var ilişki koçu mesela

1
    1 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Ne işe yarıyor?

Yorumla
  • Faticik
    Faticik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

İlişki koçu saha kenarından taktik filan mı veriyor

1
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Biraz daha sağa kay, az daha... Tam şimdi sok... :D

Yorumla
    • Faticik
      Faticik
      +1 yıl

Tam saha pressss. Önde baskı kapınca popoyu hucum. Ama sert savunmalara karşı uzaktan şutlar

Yorumla
  • _mehlika
    _mehlika Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 68%
    +1 yıl

Bir Adil Yıldırım olursan sana düşerim belki 😄

2
    7 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Ben daha iyisi olacağım... Çünkü çok abazayım :D

Yorumla
    • _mehlika
      _mehlika
      +1 yıl

Biliyoruz abaza olduğunu ama abazalık yaptığın an kızlar kaçacaktır ruha dokunmayı öğren

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Sana bir soru... Sitede neden benden başka abaza olduğunu söyleyen erkek yok? :)

Yorumla
    • _mehlika
      _mehlika
      +1 yıl

Abaza olduklarının farkında değiller hepsi alfa 😂😂😂

Yorumla
    • _mehlika
      _mehlika
      +1 yıl

Farkındalık başka bir şey

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Demek ben kendimi biliyorum... Bir de sen :)

Yorumla
    • _mehlika
      _mehlika
      +1 yıl

😉

Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Çok saçma bir şey gereksiz son derece

1
    1 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Ben de bunu ifade etmek istedim sorumda... Çakallar kendini bi bk biliyor zannedip, ilişiki koçuyum diyorlar.. Görende kendilerinde at yrrağı var zannedecek :D

Yorumla
  • Redscorpion25
    Redscorpion25 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 97%
    +1 yıl

Sen olayı yanlış anlamışsın..🙂

1
    1 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Çok açıklayıcı oldun. Teşekkürler.

Yorumla
  • Kilpatrick
    Kilpatrick Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Kurbanda kesiyoruz ama)))

1
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Kesene kadar yem masrafı yaptırıyorlar.. :)

Yorumla
    • Kilpatrick
      Kilpatrick
      +1 yıl

Hahahaha

Yorumla
  • desıktırlo
    desıktırlo Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.

Sende mi yoldan çıktın

1
    4 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Bulunduğum yere uyum sağlamaya çalışıyorum :)

Yorumla
    • desıktırlo
      desıktırlo
      +1 yıl

Hala AKP propogandasi yapıyon mu

Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Ak Partinin propagandasını yapmama gerek yok. Halk takdir etmiş zaten seçilmişler.. Birde 70 yıldır seçilemediği halde halen halktan oy bekleyen yüzsüzler var..

Yorumla
    • desıktırlo
      desıktırlo
      +1 yıl

Yine de sen artık bırak bu işleri demokratik ülkedeyiz taktir halkındir

Yorumla
  • Aleyna12212
    Aleyna12212 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 86%
    +1 yıl

İlişki koçu nedir yaa saçma sapan işler

2
    0 Yorumla
  • Yemelikfistik
    Yemelikfistik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Senden iş çıkmaz asıl ben o kisiyim

1
    0 Yorumla
  • HürreemSultaaN
    HürreemSultaaN Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

İlişki uzmanı demek 🌺

1
    0 Yorumla
  • seval001
    seval001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Çopcatanligin level atlamış hali..

1
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Bilmiyorum hic anlamam

1
    0 Yorumla
  • kahveligünler_
    kahveligünler_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Cok aacma

1
    2 Yorumla
    • BeniBöyleBill
      BeniBöyleBill
      +1 yıl

Ben de bunu ifade etmek istedim sorumda... Çakallar kendini bi bk biliyor zannedip, ilişki koçuyum diyorlar..

Yorumla
    • kahveligünler_
      kahveligünler_
      +1 yıl

Doğru

Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı.

sen taktik vereceksin kızlara yürümeyeceksin

1
    0 Yorumla
  • handeolgun35
    handeolgun35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

sorun gideriyo işte ikili iilişkilerdee

1
    0 Yorumla
  • Драгон_Кинг
    Драгон_Кинг Takip Et
    Guru Yaş: 105 , eic 92%
    +1 yıl

Kızlara sor bence..

1
    0 Yorumla
  • Uykuçocuğu
    Uykuçocuğu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

Bilmiyorum

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişki koçu ne demek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tekdüze ilişki ne demek? 5 cevap verildi
İlişkide hanımcı ne demek? 1 cevap verildi
Bir İlişkinin tuzu biberi nedir? 11 cevap verildi
Seviyeli ilişki nedir? 15 cevap verildi
Gün aşırı ilişki ne demek? 12 cevap verildi
Kaliteli ilişki nedir ya ? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨